- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.361
Ağlayın kızz vallahi ağlayın MUTLULUKTANNNNNNN !!! ÖMÜR BOYU MUTLULUKTAN AĞLAYIN BUNDAN SONRA. ALLAH Bİ DAHA SİZİ HİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ AYIRMASINNNNNNNN. Of çok fena oldum yaaa
evet susum mehabbete devrettik
bu gece soon listeemmohaoldumsmile
liste yapmak benim en büyük zevkimdi :lepi:
umarım seninde öyle olur mehabbetimm:1hug:
hakkıyla yapacağına ben inanıyorumvereliniortak
ilk depüklemem olcak :lepi: depüklenecegim günler de gelir insallah delikafadulden
Şeniz
Ağlayın kızz vallahi ağlayın MUTLULUKTANNNNNNN !!! ÖMÜR BOYU MUTLULUKTAN AĞLAYIN BUNDAN SONRA. ALLAH Bİ DAHA SİZİ HİİİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ AYIRMASINNNNNNNN. Of çok fena oldum yaaa
benimde ilk depüklemem ayyy kızlar heycan yaptım son 6 dk
kiiiiiiiiiizlar delikafadulden misafirlige gitmistik burda saat 11 olcak daha , yetisemicem diye cok korktum ama geldim sükür :sm_cool: ya bu benim ilk depüklemem olcak nerden depüklüyoruz burdn mi özel topic mi var bunun icin
mehabbetim listen hayirli ugurlu olsun güzelim opuyorumnanaktan
amin canım amin darısı başınıza olsun:Saruboceq:şafak doğan güneşçiler arkadaşlarım, sizin adınıza sevinmiyorum çünkü siz kendi adınıza zaten delicesine sevinçlisiniz delikafadulden
Bu ayrılık inşallah son ayrlıklarınız olur Allah sizi sevdiklerinizle birbirinize bağışlasın inşallah :Saruboceq:
Allah tüm şafak sayanları sağsalim askerlerine kavuştursun.
kızlar ben sizi cok seviyorum yaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
hay masallah safagına güzel tertipim benim yarınki gecemize gelmemezlik yapmazsın demeklava
gelirim tabi canım böyle bir gün kaçar mı alkisalkisalkis
Melayım ve Ebuşumu depüklemeye geldiiiiiiim
Melayım ve Ebuşumu depüklemeye geldiiiiiiim
benimde ilk depüklemem ayyy kızlar heycan yaptım son 6 dk
ağlıcammmmmmafoldumben
hoş geldinnn yarında bizimkine gel ama turkbayragi
delikafadulden aynen canim
ya noldu niye agliyon bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?