- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.481
evet kizlar ilk zamanlar rahatsiniz , ama sonra sorularimizla geliyoruz haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3
cok saol megim benim hersey için
gelin gelin ben topikte herseyi dökülücemdelikafadulden
gel cicim geeelll
herşey cevaplanıırhihoyyyt
evet kizlar ilk zamanlar rahatsiniz , ama sonra sorularimizla geliyoruz haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3
valla soracak cok seyim olacak kaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar bisey sormam daha rahat rahat hasret giderin bi kac haftaya soru bankasi hazirlarim sizlere sırnaşık şey
Hayırlı geceler kızlar..ben yatıyorumm..opuyorumnanaktan
tamam cicim biz hep buralarda olucaz zaten beklerizkaydirigubbakcemile3valla soracak cok seyim olacak kaydirigubbakcemile3 ilk zamanlar bisey sormam daha rahat rahat hasret giderin bi kac haftaya soru bankasi hazirlarim sizlere sırnaşık şey
kızlaaaar bugun erkek arkadasımla konusyoduk da sanırım acemi birliğindecep telefon götrmek yanı cep ten aramak yasakmıs acaba bölgeyemı baglı,yanında cep tel götrsunmu yınede tatlılarımmm??:bbo:
tamam cicim biz hep buralarda olucaz zaten beklerizkaydirigubbakcemile3
canım benim nişanlım yanında götürmüştü ama gittiği yere göre değişebilir.
iyi geceler canim opuyorumnanaktanHayırlı geceler kızlar..ben yatıyorumm..opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 yok kiz calistigin yerden soruyorum iste konumuz askerlik 460 gündür tecrübe ediniyosun zaten :lepi:hele buna yaaaa ooooooooo sorular kazık olmasın ama cok aklinialirimsmile
tamam cicim biz hep buralarda olucaz zaten beklerizkaydirigubbakcemile3
canım benim nişanlım yanında götürmüştü ama gittiği yere göre değişebilir.
iyi geceler canim opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 yok kiz calistigin yerden soruyorum iste konumuz askerlik 460 gündür tecrübe ediniyosun zaten :lepi:
sagol mel_ay'cim opuyorumnanaktan ben hazirlarim sorularimi kaydirigubbakcemile3
ozaman tmm sen bitirde bak ben sana neler neler soruyorummmmmmmmm
ohoooo daha cok beklemen gerekir canim o zaman :lepi:
$afak 416 turkbayragi
ben bi istedigim gibi bitirirsem zaten tüm dünyaya ilan edicem kaydirigubbakcemile3
bugün eski konusmlarimizi okudum duygum ya , icim gitti cok güzellerdi :asigim:
in$allah hayirlisiyla tekrar o günlere döneriz
iyi geceler kızlaaarr,görüşürüz canlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?