Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

♥ ♥84 SIYAH_INCI ♥ ♥

♥ ♥88 NNİSANYAĞMURUU ♥ ♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

♥ ♥91 OZLEMBBC ♥♥

alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

♥ ♥111 SEHT ♥ ♥

♥ ♥118 YORGUN_SEWDA ♥ ♥

♥ ♥165 03062008 ♥ ♥

♥ ♥174 DİDEM_EVO ♥ ♥

♥ ♥176 GFB 1907 ♥ ♥

♥ ♥178 BABYKE ♥ ♥

♥ ♥183 HEJAR12 ♥ ♥

♥ ♥185 FLOWERB ♥ ♥

♥ ♥190 HAYRANIIM ♥ ♥

♥ ♥ 194 FIDES ♥ ♥

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

♥ ♥205 ACELYA ♥ ♥

♥ ♥214 MELISAM09 ♥ ♥

♥ ♥219 HEATH19 ♥ ♥
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

cnm suan cok acı gelıyor,yolcu ederken ne halde olbaılcegımı dusunmuyorum.sadece 2bucuk hafta kaldı.Cuma yeri öğrenebılrsınız dedıler sımdıde pazartesı dıyorlar. o olmadan zaman durucak sanıyorum. okulum falan var ünv 2.sınıftyım en azından derslere yoğunlaşarak belkı zman daha cabuk gecer dıe dusunuyoorum.saolsun herkes destek oluyor ama bılmıyorum eylul 13den sonra ne durumda olabılcegımı..ama ıns guzel bi şehıre duser yakın bi şehıre düşerbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan

güzellerim ben cıkıyorum melayım dadlum balımmmmmm isterdimki bu gece yanında olabileyim ama gözlerimde sorun var napalımmmm artık kusura bakma tmm mucak mucak

güzellerim ben cıkıyorum melayım dadlum balımmmmmm isterdimki bu gece yanında olabileyim ama gözlerimde sorun var napalımmmm artık kusura bakma tmm mucak mucak

kız asıl yarın gece burda ol sen
ben pazar görücem ya aşkımı zaten:teytey:
asıl heyecan yarın akşam:lepi:hihoyyyt
hadi tatlım iyi geceler sanada öptüm şekerim
opuyorumnanaktan

benim üniversite yılım ve nasıl konsantre olabileceğimi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 ama sanırım hayırlısı böyleymiş onunla çok vakit harcayamadığım için mecbur derslere yoğunlaşacağım daha iyi olacak 1 yıl sonunda Allah izin verise ikimizinde hayatı artık kesin bir şeklini alacak çünkü ben üniversiteye başlayacağım kısmetse yerimseniben sen de derslerine yoğunlaşırsın yerimseniben ilk günler inanılmaz zor geçer bak söyliyim şimdiden her yerde onu görür hayal kurarsın 1 dakika bile hayal kuramadan geçiremezsin kalabalık sofralarda bile sen dalarsın duymazsın bişey sadece onu düşünürsün ama sonra sonra onun asker olduğunu anlarsın nerede olduğunu ne yaptığını bilirsin biraz rahatlarsın ve duruma alışırsın :1hug: inşallah canım güzel bir yere düşer sen de rahatlarsın ama şunu unutma herkes askerlik yapıyor tatlı tatlı beklememiz lazım bazen dayanamıyoruz tabiki ofluyoruz pufluyoruz ama mutlaka geçiyor günler geri dönüp baktığımızda ofladığımız zamanları bile sevgilimize sarılıp anlatabileceğimiz bir anı olarak görüyoruz kaydirigubbakcemile5:1hug:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:hooray::teytey:....21/08/2010....MEL_AY=ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

:hooray::teytey:....21/08/2010....EBUŞ81=ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ

:teytey:....24/08/2010....DUYGU.91=01 ADANA SELAM

:teytey:....24/08/2010...._MUCİZEM_=01 ADANA SELAM

:teytey:....24/08/2010....ESRAUMİTİİİM=03 AFYON BALIKESİR SELAM

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=25 ERZURUM SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=40 KIRŞEHİR SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=49 MUŞ SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=65 VAN SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=72 BATMAN SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=72 BATMAN SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=75 ARDAHAN SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=75 ARDAHAN SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=75 ARDAHAN SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=76 IĞDIR SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

kız asıl yarın gece burda ol sen
ben pazar görücem ya aşkımı zaten:teytey:
asıl heyecan yarın akşam:lepi:hihoyyyt
hadi tatlım iyi geceler sanada öptüm şekerim
opuyorumnanaktan

pazar günü gece herşeyi saniyesi saniyesine anlat bak çatlarımmmmm kaydirigubbakcemile3 pazartesi dersanem başlayacağı için belki biraz erken yatmam gerekebilir ama olsun sahurda da olsa yazını okuyacağım mutlaka anlat o heyecanı duymak istiyorum topikte de olsaaaaa kaydirigubbakcemile5:içelim:

Sen tecrübelisin tabıkı soledıklerın cok dogru cnm ama işte iş o ilk zmanlar o acıyla uyuyabılmek ve uyanabılmek..emınım aglamaktan uyku uyumucam cunku normlde cok hassasım.Inaılmaz kırılganım,bundan dolayı.

ben ağlamadım maalum bizim ilişki binbir engel aştığı için bu bana o kadar güzel geldi ki hatta askere gitmesine inanılmaz sevinmiştim önce bir burukluk oldu daha sonra gerçekten iyiki gitmiş dedim eğer gitmeseydi biz yine sınırlı görüşecektik ve onun morali kötü olacaktı ama şimdi askerde diyebiliyorum bu yüzden görüşemiyoruz diyebiliyorum ve eskisinden çok daha fazla görüşebiliyoruz artık iyiki askere gitmiş iyiki diyorum a.s sen ağlama sadece tatlı tatlı planlar kur ve her aradığında onu güldür keyifli bir muhabbet yapın kavga etmeyin işte ozaman harika bir askerlik geçirmiş olacaksınız ikinizde çünkü askerlik her erkek için inanılmaz gizemli bir tecrübe aslında tadını çıkarsın sevgilin senin desteğinlee opuyorumnanaktan sakın belli etme üzüldüğünü hep neşeli ol onu asker sevgilim hayatımın askeri diye sev azıcık pohpohla ooooh daha ne olsun amaaa:icecream:

muhabbetin tam ortasına mı dalıyorum iyi geceler kızlar nasılsınız
melaycım şafakları attırdın yine
şafak erzurum 25 başka yok

hoşgeldinnnn zemuszemus iyiyiz canım sen nasılsın bakalımmm?? kaydirigubbakcemile5 oh oh ne güzel bir şafak bu yaaa darısı başımaaaaaaaaaaa :kedi:

in$allah rahat olur canim :Saruboceq: zamanla sende ali$irsin
biz 6 senedir tani$iyoruz ama ben almanyada oldugum icin zaten her sene yaz tatilini bekliyorduk , tabi ki askerlik cok farkli hergün internette felan görüsemiyorsun ama basa gelen cekilir

,benimkisi ikinci iznden döndükten sonre resimlerini bi görmen lazım tuba diyodum 80 di ama son zamanlarda baya bi sorun yasadımız için kilo vermiştir
olsun tatlim sen ellerinle beslersin vedatini , he bi pazar günü olsun opuyorumnanaktan

inş canım hepimiz doğan güneşi görcez inşallah
hoşbuldum kızlar iyiyim nedendir bilmem çok mutluyum yahu
melay ebuş hadi bakalım hayırlısıyla bitirdiniz sizde askerliği darısı hepimize
ya bizede teskere versinler ama bizde hakediyoruzzzz

anlatıcam canım tabi ki:lepi:
bakalım neler olucak bende merak ediyorum. olumunekankayizsmile
inşallah bi aksilik çıkmaz
:Saruboceq:

anlatıcam canım tabi ki:lepi:
bakalım neler olucak bende merak ediyorum. olumunekankayizsmile
inşallah bi aksilik çıkmaz
:Saruboceq:

inşallah çıkmaz canım sen de askerinle eğlenirsin ne güzel aklinialirimsmile sonra bize ballandıra ballandıra anlat çünkü bekliyoruzzboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…