- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.521
melayim ve ebusum..
Size bendende depukkkkkkk
Allah kavustursun.. Bu Son ayriliginiz olsun
Helal olsun sizeee uleynnn
bitmez miii biter tabikii... biz ne kadar çok ayrı kaldık ohooooo askerlikten sonra hiç ayrılmayacağız o yüzden bizim için bu günler daha zehir valla kaydirigubbakcemile3 ama bak benim şafağa 460lardan 366 ya geldim nasıl geldim bilemiyorum ama geldim işte birdahaki yıl bu zamanlarda aşkım yanımda olacak inaşallah Allah'ımın izniyle...:Saruboceq: yeriniz belli olsun hele bir gitsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor ozaman yerimseniben sizin yer belli mi bu arada ?? tadını da çıkarmak lazım sonuçta ömürde 1 kez yapılan birşey asker beklemek ve asker olmak dadunu çıkara çıkara beklerizz kaydirigubbakcemile5 :içelim:
AMINNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:babykem canım çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
Allahım sizede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
darısı çabuk çabuk başınıza olsun.:Saruboceq::lepi:
güzellerim ben cıkıyorum melayım dadlum balımmmmmm isterdimki bu gece yanında olabileyim ama gözlerimde sorun var napalımmmm artık kusura bakma tmm mucak mucak
güzellerim ben cıkıyorum melayım dadlum balımmmmmm isterdimki bu gece yanında olabileyim ama gözlerimde sorun var napalımmmm artık kusura bakma tmm mucak mucak
cnm suan cok acı gelıyor,yolcu ederken ne halde olbaılcegımı dusunmuyorum.sadece 2bucuk hafta kaldı.Cuma yeri öğrenebılrsınız dedıler sımdıde pazartesı dıyorlar. o olmadan zaman durucak sanıyorum. okulum falan var ünv 2.sınıftyım en azından derslere yoğunlaşarak belkı zman daha cabuk gecer dıe dusunuyoorum.saolsun herkes destek oluyor ama bılmıyorum eylul 13den sonra ne durumda olabılcegımı..ama ıns guzel bi şehıre duser yakın bi şehıre düşerbilmiyorumkismileopuyorumnanaktan
kız asıl yarın gece burda ol sen
ben pazar görücem ya aşkımı zaten:teytey:
asıl heyecan yarın akşam:lepi:hihoyyyt
hadi tatlım iyi geceler sanada öptüm şekerimopuyorumnanaktan
benim üniversite yılım ve nasıl konsantre olabileceğimi düşünüyorum kaydirigubbakcemile3 ama sanırım hayırlısı böyleymiş onunla çok vakit harcayamadığım için mecbur derslere yoğunlaşacağım daha iyi olacak 1 yıl sonunda Allah izin verise ikimizinde hayatı artık kesin bir şeklini alacak çünkü ben üniversiteye başlayacağım kısmetse yerimseniben sen de derslerine yoğunlaşırsın yerimseniben ilk günler inanılmaz zor geçer bak söyliyim şimdiden her yerde onu görür hayal kurarsın 1 dakika bile hayal kuramadan geçiremezsin kalabalık sofralarda bile sen dalarsın duymazsın bişey sadece onu düşünürsün ama sonra sonra onun asker olduğunu anlarsın nerede olduğunu ne yaptığını bilirsin biraz rahatlarsın ve duruma alışırsın :1hug: inşallah canım güzel bir yere düşer sen de rahatlarsın ama şunu unutma herkes askerlik yapıyor tatlı tatlı beklememiz lazım bazen dayanamıyoruz tabiki ofluyoruz pufluyoruz ama mutlaka geçiyor günler geri dönüp baktığımızda ofladığımız zamanları bile sevgilimize sarılıp anlatabileceğimiz bir anı olarak görüyoruz kaydirigubbakcemile5:1hug:
Sen tecrübelisin tabıkı soledıklerın cok dogru cnm ama işte iş o ilk zmanlar o acıyla uyuyabılmek ve uyanabılmek..emınım aglamaktan uyku uyumucam cunku normlde cok hassasım.Inaılmaz kırılganım,bundan dolayı.
muhabbetin tam ortasına mı dalıyorum iyi geceler kızlar nasılsınız
melaycım şafakları attırdın yine
şafak erzurum 25 başka yok
in$allah rahat olur canim :Saruboceq: zamanla sende ali$irsincnm ya gercekten dgru soluyosun ama ben ona cok ama cok baglıyım 3 yıldır hıc ayrı kalmadık en fazla 1 hafta kaldık o da yanı mahvlmş durmdydık.ama tabı bölgesı ıyı olursa görevı rahat olursa tel acar msn grebılırse carsı iznınde daha daha ıyı olucam baska sekılde dayanamam. 1 gunlune olsun 2 ay da bir gıdıcem ıns
olsun tatlim sen ellerinle beslersin vedatini , he bi pazar günü olsun opuyorumnanaktan,benimkisi ikinci iznden döndükten sonre resimlerini bi görmen lazım tuba diyodum 80 di ama son zamanlarda baya bi sorun yasadımız için kilo vermiştir
pazar günü gece herşeyi saniyesi saniyesine anlat bak çatlarımmmmmkaydirigubbakcemile3 pazartesi dersanem başlayacağı için belki biraz erken yatmam gerekebilir ama olsun sahurda da olsa yazını okuyacağım mutlaka anlat o heyecanı duymak istiyorum topikte de olsaaaaa kaydirigubbakcemile5:içelim:
anlatıcam canım tabi ki:lepi:
bakalım neler olucak bende merak ediyorum. olumunekankayizsmile
inşallah bi aksilik çıkmaz:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?