Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hersey hayırlısıyla olsun dadlum benim belli olmaz belki o gelene kadar sen bakasından hoslancan

amin canim tabi hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq:
aman tatlim yok ben tombi$imi istiyorum :lepi:
tabi kismetimizde kimin oldugunu bilemem canim rabbim hayirlisini versin :Saruboceq: ama in$allah tombi$imi hakkimda hayirli eder

susu'm saol tatlım da bizim şafaklarda bi ara yanlışlık olmuştu 1 gün eksikti sanırım siyahincim öyle söyledi bu kesin doğru mu canım benimm??:uhm::uhm:

kaydirigubbakcemile3 oyyy canım benimm bitirdim vallahi yaa :lepi:
darısı başına olsun inşallah tez zamanda.
:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 oyyy canım benimm bitirdim vallahi yaa :lepi:
darısı başına olsun inşallah tez zamanda.
:Saruboceq:

aklinialirimsmile amin yaa darısı tüm topiğin başına günler 100er 100err bitseeeee tek umudum valla kaydirigubbakcemile3 inşallah hemen geçer bu şafaklarda senin gibi 001 yazabilirim bendeeee kaydirigubbakcemile3boshayallersmile

amin canim tabi hayirlisi neyse o olsun :Saruboceq:
aman tatlim yok ben tombi$imi istiyorum :lepi:
tabi kismetimizde kimin oldugunu bilemem canim rabbim hayirlisini versin :Saruboceq: ama in$allah tombi$imi hakkimda hayirli eder

ayhh sendemi tombikleri seviyon kız bende svom ama vedat okadarda değil gelsin beslerim ben onu

susu_m ellerine saglik güzelim opuyorumnanaktan
ya $afagim 416turkbayragi yakinda 400'ler bitiyo
rica ederim ladymopuyorumnanaktan
kurtuluyosun 400lerden süper:lepi:

susu'm saol tatlım da bizim şafaklarda bi ara yanlışlık olmuştu 1 gün eksikti sanırım siyahincim öyle söyledi bu kesin doğru mu canım benimm??:uhm::uhm:

düzelttim canım yanlıslıgı şimdi doğru kesin:1hug:

biter canim biter , ne ara 460 dan 416 ya geldim anlamis degilim , sen güclü olmaya calis kendini üzme yeter , bol bol dua et :Saruboceq:

cnm ya gercekten dgru soluyosun ama ben ona cok ama cok baglıyım 3 yıldır hıc ayrı kalmadık en fazla 1 hafta kaldık o da yanı mahvlmş durmdydık.ama tabı bölgesı ıyı olursa görevı rahat olursa tel acar msn grebılırse carsı iznınde daha daha ıyı olucam baska sekılde dayanamam. 1 gunlune olsun 2 ay da bir gıdıcem ıns

ayhh sendemi tombikleri seviyon kız bende svom ama vedat okadarda değil gelsin beslerim ben onu
kaydirigubbakcemile3 kocaman kiz benimki 195 boyunda 80-90 kilo arasi iste
son zamanda biraz kilo almisti ondan tombisim diye seviyorum , ama askerlikte zayiflar belkide

rica ederim ladymopuyorumnanaktan
kurtuluyosun 400lerden süper:lepi:

düzelttim canım yanlıslıgı şimdi doğru kesin:1hug:
opuyorumnanaktan evet baliiim cok sagol kurtuluyorum sükür ALLAHA

bitmez miii biter tabikii... biz ne kadar çok ayrı kaldık ohooooo askerlikten sonra hiç ayrılmayacağız o yüzden bizim için bu günler daha zehir valla kaydirigubbakcemile3 ama bak benim şafağa 460lardan 366 ya geldim nasıl geldim bilemiyorum ama geldim işte birdahaki yıl bu zamanlarda aşkım yanımda olacak inaşallah Allah'ımın izniyle...:Saruboceq: yeriniz belli olsun hele bir gitsin gerisi çorap söküğü gibi geliyor ozaman yerimseniben sizin yer belli mi bu arada ?? tadını da çıkarmak lazım sonuçta ömürde 1 kez yapılan birşey asker beklemek ve asker olmak dadunu çıkara çıkara beklerizz kaydirigubbakcemile5 :içelim:

,benimkisi ikinci iznden döndükten sonre resimlerini bi görmen lazım tuba diyodum 80 di ama son zamanlarda baya bi sorun yasadımız için kilo vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…