- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.621
Selamm Kızlarrr
kalabalıklaşmış burasıı
hoşgeldin devrema.s.
yok canim ya ben beceremem o mektup i$lerini , hemde ben almanyadan gönderene kadar ohoo sırnaşık şeymektub adresi iste de sana mektub yazmak istiyorum
biliyorum canim ama bizim durum biraz farkli oldugundan böyle yerimseniben in$allah sende kisa zamanda görü$ürsünbak nısanlımı 2 aydır gormuorum suan yanımda olsa neler soylerdım kı :asigim:
in$allah hayirlisi olur canim , $uan sanki bi ba$kasi varmi$ gibi sezdim ya bilmiyorum bilmiyorumkismile hayirlisi olsun artiktabi canım inşallah oda olur :lepi:
selam tatlim hosgeldin a.s.Selamm Kızlarrr
kalabalıklaşmış burasıı
Hoşbuldumm devremm.. olumunekankayizsmile
Okudum geçmişi bilet bakıomuşsunuzz hadi hayırlısı kuzumm şakkıdı
yok canim ya ben beceremem o mektup i$lerini , hemde ben almanyadan gönderene kadar ohoo sırnaşık şey
biliyorum canim ama bizim durum biraz farkli oldugundan böyle yerimseniben in$allah sende kisa zamanda görü$ürsün
in$allah hayirlisi olur canim , $uan sanki bi ba$kasi varmi$ gibi sezdim ya bilmiyorum bilmiyorumkismile hayirlisi olsun artik
selam tatlim hosgeldin a.s.
ya bi $arki yolladi "arada bi hatirla beni" felan sözler geciyo , güldüm sen iste hergün hatirlarim dedim güldü öylesine , dedim ha baskasinin hatirlamasini istiyosan bilemem dedim ona da sadece güldü , yani ap acik ortada degilmi zatenNeden öyle sezdin Lady?
Tesekkür ederim canim a.s. belkide son konu$ma olur , bilemiyorum $uanHoşbulduk Lady mm
Sevindim adına tatlım konuşmaya başlamışsınız yine..
Ya kızlarr benim bitane beceriksiz sevgilim var bliyormusunuz ? kaydirigubbakcemile3
Ama seviom ben beceriksizz aşkımı bitanemmiii :asigim:
yok canim iste ona benim cesaretim yok ,simdi beklenti icerisindeyim birden ögrenirsem kötü olurum bilmiyorumkismile cesaret edemiyorumbak laydim madem arkadaş gibi konuşuyosunuz sor açık açık yolunu gözleyen varmı diye
ya lütfen ben burdan duramıyroum sen nasıl duruyosun hadi biraz cesaret laydim yaaaklava:
ya bi $arki yolladi "arada bi hatirla beni" felan sözler geciyo , güldüm sen iste hergün hatirlarim dedim güldü öylesine , dedim ha baskasinin hatirlamasini istiyosan bilemem dedim ona da sadece güldü , yani ap acik ortada degilmi zaten
Tesekkür ederim canim a.s. belkide son konu$ma olur , bilemiyorum $uan
ya dün ortami germemek icin söylemedim ama , burcuyla beni rüyamda görmüstüm kahkahayla gülüyorduk , burcu dün kaan meselesi artik bitti dedi , bende bugün böyle seyler sezdim ya hayirlisi artik
yok canim iste ona benim cesaretim yok ,simdi beklenti icerisindeyim birden ögrenirsem kötü olurum bilmiyorumkismile cesaret edemiyorum
ya bi $arki yolladi "arada bi hatirla beni" felan sözler geciyo , güldüm sen iste hergün hatirlarim dedim güldü öylesine , dedim ha baskasinin hatirlamasini istiyosan bilemem dedim ona da sadece güldü , yani ap acik ortada degilmi zaten
Tesekkür ederim canim a.s. belkide son konu$ma olur , bilemiyorum $uan
ya dün ortami germemek icin söylemedim ama , burcuyla beni rüyamda görmüstüm kahkahayla gülüyorduk , burcu dün kaan meselesi artik bitti dedi , bende bugün böyle seyler sezdim ya hayirlisi artik
yok canim iste ona benim cesaretim yok ,simdi beklenti icerisindeyim birden ögrenirsem kötü olurum bilmiyorumkismile cesaret edemiyorum
Canım benim herşeyin hayırlısı... O Olmassa hayat biter diye birşey yok.. Burcuda düzelicek.. Biraz zmana ihtiyacı var..
Ya benimki şuan dışarda şarjım bitio demişti bitti aklıma kötü kötü şeler gelio :1shok:
şeytan dürtüyo demikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım benim herşeyin hayırlısı... O Olmassa hayat biter diye birşey yok.. Burcuda düzelicek.. Biraz zmana ihtiyacı var..
Ya benimki şuan dışarda şarjım bitio demişti bitti aklıma kötü kötü şeler gelio :1shok:
Hemde nasıl yaa..
Bana sürpriz yapmaya çıkmış aslında.. Bi elbise beğenmişti çok önceden onu alıp göndercekmiş.. Çarşıya çıktığından bile haberim yoktu..Yanlışlıkla bana msj attı ..
Yapma bişey diyorum ama işte... Pis şeytan bi git yaaaklava:
evet de iste cesaret eksikti canim , ama sayende cesaretlenip sordumkendini kandırmakdan iyidir
yapma cicim pişman olucaksın yoksa
amin canim olacaksa zaten hayirlisiyla olsun :Saruboceq: , yoksa uzak kalsinCanım benim herşeyin hayırlısı... O Olmassa hayat biter diye birşey yok.. Burcuda düzelicek.. Biraz zmana ihtiyacı var..
İyi düşün iyi şeyler olsun tatlımm kaydirigubbakcemile
evet de iste cesaret eksikti canim , ama sayende cesaretlenip sordum
hayirdir yolunu gözleyenmi var , varsa söyle bosuna beklemeyim ben seni dedim
ben sana gitmeden ne dedim , dedi guclubacismile $imdi cok erken , her$eyi zamana birakalim , olacagina varir hele bi o zaman gelsin dedim dedi
ee $Imdi bundan ne anladiniz siz bilmiyorumkismile
amin canim olacaksa zaten hayirlisiyla olsun :Saruboceq: , yoksa uzak kalsin
evet öyle bisey yok canim ama 6 yildir da vazgecemiyorum ki , 1-2 yildir ayriyiz ama bayramda seyranda yine konusurduk sonra da tamamen konusmaya basladik zaten
aklina kötü seyler getirme canim ya seytanin dürtmesine izin verme yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?