- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.581
ahhh o timler yok muu ahhh
benim aşkımda timdeydi ve de siirtte
ama artık siirt falan yoooookk:lepi:
sorma yaaa :umursamaz: ohhh sende siirt falan yok ben de şırnak yeni başlıyorhayırlısı tatlımmmmmmmmmmm çok mutlu olun inşallahhhh :lepi:hihoyyyt
hımm anladım canım cok soru sordummmm:) k bakma tatlım ya hadı iyi gecelerr
Günaydın güzellerr
Gününüz güzel mi güzel geçsin..
gunaydın bır gun dAHA BITTI SFK414
biterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizimki nasıl bitti öle biterki bak yarın sabahta benim askım bitirio askerli teskerimizi alıcaz cok şükür bi aksilik cıkmazsa
turkbayragi
:sm_cool: :hooray: :lepi: ŞAFAK DOĞAN GÜNEEEEEŞŞŞŞŞŞ :lepi: :hooray: :sm_cool:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ALLAHiiiiiiiiiiiiiiiim ya rabbim kizlar inanamiyoruuuuuuuuuuuuuuuum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yemin ederim rüya görüyorum sanki tombisimle konusuyorum suaaaan :sm_cool::sm_cool: ALLHim sana binlerce kez sükrolsun
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ALLAHiiiiiiiiiiiiiiiim ya rabbim kizlar inanamiyoruuuuuuuuuuuuuuuum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yemin ederim rüya görüyorum sanki tombisimle konusuyorum suaaaan :sm_cool::sm_cool: ALLHim sana binlerce kez sükrolsun
sagol canim benim , ALLAHim hepimize nasip etsin insallah
kizlar ya bitanem benim yeni numarasini verdi arada konusuruz diye :sm_cool::sm_cool: ALLAHim ya hala inanamiyorum , yeni hattinda benim numaram yokmus onu da hemen kaydetti :lepi: ALLAHiiiim sana sükürler olsun
neeeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
cicim çabuk cep kullanmasını sölee
ay çok heycan yaptımdelikafaduldendelikafadulden
evet mehabbetim evet Şeniz hosgeldin balim
ya tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi bakiyim ne var ne yok dedim
msni bi actim benimki acik inanamadim ya , cünki oldugu yerden imkansiz saniyodum delikafaduldendelikafadulden hele ki yeni usta birligine teslim oldu ne carsi izni böyle demi delikafaduldendelikafadulden ama kar$imdaaa $imdi ailesiyle görü$üyo , konustuk ya cok özlemisim ya , simdi Laydiniz is basina gecip plan yapmasi gerekiyo şakkıdı olaylar degisti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben askimi geri istiyoruuum ya senağlama
elimden gelen herseyi yapmam lazim , terslemicem naz yapmicam inat etmicem kaydirigubbakcemile3
sonradan gördüm
kullaniyomus canim , ama benim numaram bu yeni hattinda yokmus verdim tabi hemenkaydirigubbakcemile3 kendisi de mesaj atti kaydettik , dogu oldugundan fazla sIkMIyolar demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?