Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ALLAHiiiiiiiiiiiiiiiim ya rabbim kizlar inanamiyoruuuuuuuuuuuuuuuum delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden yemin ederim rüya görüyorum sanki tombisimle konusuyorum suaaaan :sm_cool::sm_cool: ALLHim sana binlerce kez sükrolsun

Son düzenleme:

gözün aydın canım kaydirigubbakcemile5

sagol canim benim , ALLAHim hepimize nasip etsin insallah

kizlar ya bitanem benim yeni numarasini verdi arada konusuruz diye :sm_cool::sm_cool: ALLAHim ya hala inanamiyorum , yeni hattinda benim numaram yokmus onu da hemen kaydetti :lepi: ALLAHiiiim sana sükürler olsun

neeeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

cicim çabuk cep kullanmasını sölee
ay çok heycan yaptımdelikafaduldendelikafadulden

neeeee:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

evet mehabbetim evet Şeniz hosgeldin balim

ya tuhaf tuhaf rüyalar gördüm bi bakiyim ne var ne yok dedim
msni bi actim benimki acik inanamadim ya , cünki oldugu yerden imkansiz saniyodum delikafaduldendelikafadulden hele ki yeni usta birligine teslim oldu ne carsi izni böyle demi delikafaduldendelikafadulden ama kar$imdaaa $imdi ailesiyle görü$üyo , konustuk ya cok özlemisim ya , simdi Laydiniz is basina gecip plan yapmasi gerekiyo şakkıdı olaylar degisti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben askimi geri istiyoruuum ya senağlama
elimden gelen herseyi yapmam lazim , terslemicem naz yapmicam inat etmicem kaydirigubbakcemile3

sonradan gördüm
cicim çabuk cep kullanmasını sölee
ay çok heycan yaptımdelikafaduldendelikafadulden

kullaniyomus canim , ama benim numaram bu yeni hattinda yokmus verdim tabi hemenkaydirigubbakcemile3 kendisi de mesaj atti kaydettik , dogu oldugundan fazla sIkMIyolar demekki

oh ohhhh ohh nasıl sevindim anammmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…