Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

laydimmm çok sevindim canım ya hadi gözünaydın artık irtibatı koparmayın olur mu a.s.
sagol siyahincim Şeniz cok tesekkür ederim canim
evet elimden geleni yapicam canim , numaralari kaydettik arada konusuruz dedik
mesajlarimla felan tekrar askimi geri kazanmak istiyorum senağlama o bana bu ki$ cok söyledi bidaha deniyelim diye ben hayir deyip hep tersledim , simdi cok pisman oldum elimden geleni yapmam lazim

oh ohhhh ohh nasıl sevindim anammmm:sm_cool::sm_cool::sm_cool::lepi:
sagooool yavrum benim Şeniz yerim seni yeriim , ben hala inanamiyorum ya sanki rüya gibi kendi basima gülüp duruyorum kaydirigubbakcemile3

Bugün bitanemin hayatıma girişinin 4.yılı... tam 4 yıl oldu bugün.. dün gece aradı unutmamış canım benim.. konuştuk çok güzel şeyler söyledi ağlattı beni senağlama 1 yıl sonra gelicem bir daha hiç ayrılmıcaz dedi.. artık düğünümüz için, ela'mız için şafak sayıcaz dedi.. :asigim: ama yanımda yok.. oysaki şimdi neler yapardık.. nasıl kutlardık bugünü mafoldumben

canım aşkım tam 4 yıl önce bulduk birbirimizi.. bir daha da hiç bırakmıcaz.. iyiki seni tanımışım.. iyiki benimsin.. iyiki senin siyahincinim :asigim: seni canımdan çooooook seviyorum herşeyimsin benim.. nefesim.. bitanecik nişanlım :asigim: hep yanımda kal, hep benimle ol aşkım.. aşığım sana hayatımın anlamı :asigim:

Allah bize nice 4,40,80 yıllar göstersin inşallah.. :Saruboceq:

cicim biraz cilve kız
deki şafağını söle saydığını bilsin of hadi ya bağla artık
send emutlu ollopuyorumnanaktan
elim ayagima kari$ti ki kaydirigubbakcemile3 ben öyle cilve islerinden anlamam kiz
ama sagol canim safagi bi saydigimi duyuruyum

cicim benim askerimd emsne geldi ayakmı sürüdün :)
hadi ya kaydirigubbakcemile3 ne balliyiz bugün hadi seninde gözün aydin canim
bizim daha ilk carsimiz , ki carsi izni olmaz diye konusuyoduk güneydogu sonucta hem duymsutum orda olmuyo diye ama anlamadik valla nasil oldu kaydirigubbakcemile3

Ma$allah canim ya ne güzel 4 yil olmus opuyorumnanaktan
ALLAHim kavu$tursun da bir daha ayirmasin hic :Saruboceq:
cok sevindim canim senin adina hatirlami$ ni$anlin bu özel günü , cogu erkek hatirlamiyor
Rabbim tamamina erdirsin :Saruboceq:

cicim gazinolarında net var artık nerdeyse tüm askeriyelerde izin değildir

:asigim: saol canım benim.. aminn inşallah hepimiz kavuşuruz bir daha da ayrılmayızz:Saruboceq: hatırlamak bi yana askerde bu kadar güzel konuşmasını beklemiyordum aslında canım aşkım o benim yaa ölürüm ona ben bitanemmm:asigim:

cicim gazinolarında net var artık nerdeyse tüm askeriyelerde izin değildir
yok canim carsidaymis , zaten kendi de hala inanamiyor nasil biraktilar anlamadim diyo kaydirigubbakcemile3 ama halimizden memnunuz
$imdi kaleyi icten fethetme zamani aklinialirimsmile ama cidden konu$acak bi$ey bulamiyorum ya sustum kaldim

inanmıyorum askerimle bilet bakıyoruz ayırmak için bu günlerde geldi ya şükürler olsun
ooo masallah canim ya , ee bakin tabi az kaldi :lepi: oh ne güzel valla kaydirigubbakcemile2

amin caniiim :Saruboceq: rabbime bin sükür bugün konustum ya , hala inanamasamda:asigim:
evet zaten bu yüzden dedim ya canim masallah valla
ah bide ben dombi$imle arayi bi düzeltseydim , ama daha konu$acak bi$ey gelmiyo aklima ya boshayallersmile

nasıl gelmiyo ya konuş bırakma
biliyomusun ben seni özledim falan deaklinialirimsmile

nasıl gelmiyo ya konuş bırakma
biliyomusun ben seni özledim falan deaklinialirimsmile
konu$muyorum ki ya cidden aklima konu$cak bi$ey gelmiyo $uan :bbo:
yok kiz onu diyemem pat diye kaydirigubbakcemile3 hele bi kendime alistiriyim felan

düzeltirsin laydim merak etme bak bunu hiç bekliyormuydun hayır ama oldu inşallah devamı da gelicek çarşılar size iyi gelicek canımopuyorumnanaktan
kesinlikle beklemiyoduk canim ikimizde , carsi kesin yoktur diye
ah insallah eski halimize tekrar döneriz ya opuyorumnanaktan

cicim pişman olursun şurda ne kaldı çarşının bitmesine
haydi cicim haydi cicim haydi tam zamanı tam zamanı şimdiiiikaydirigubbakcemile3

evet canim pisman olurum herzamanki halim , konusamam karsimda olunca
sonra keske bunu deseydim sunu deseydim diye icim icimi yer
kaydirigubbakcemile3 süper gaza getiriyosun da aklinialirimsmileaklina gircek bisey bulamiyorum cidden

Günaydın kızlarr
Ladyy çok sevindim ya :lepi:

Günaydin canim hosgeldin opuyorumnanaktan
sagool tatlim ya , darisi herkesin basina , ah birde cocugun aklina girebilcek biseyler bulsam aklinialirimsmile simdilik ordan burdan konusuyorum ama bir an önce askimi tekrar kazanmam lazim , yoksa bu askerlik böyle iki yabanci gibi hic cekilmiyo

mektub adresi iste de sana mektub yazmak istiyorum

evet canim pisman olurum herzamanki halim , konusamam karsimda olunca
sonra keske bunu deseydim sunu deseydim diye icim icimi yer
kaydirigubbakcemile3 süper gaza getiriyosun da aklinialirimsmileaklina gircek bisey bulamiyorum cidden

bak nısanlımı 2 aydır gormuorum suan yanımda olsa neler soylerdım kı :asigim:

tabi canım inşallah oda olur :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…