- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.741
dikkat et kendine canımm bel önemli..
bende evin her işine koşuyorum alışayım diye çalışırken bişey yapmıyodum ev işlerine alışmak lazım malum evlenme zamanı yaklaşıyokaydirigubbakcemile3
evet görüşemiyoruz canım ben akşamları pek giremiyorum..
Bende iyiyim canım askerimin canı sıkkındı 2 gündür ona üzgündüm biraz:sinifsinif:
Yeri değişti aşkımın yeni yerinde cep tel hiç çekmiyo tel ankesörlü 1 tane var iletişim sorunumuz var anlıyacağın ona çok üzüldük alışmaya çalışıyoruz:çok üzgünüm:
süper 400ler bitmesine son 13:lepi:delikafadulden
pissym emir gül benimmmopuyorumnanaktan
özel mesaj yazamıyorum sanıye beklemem gerekıyo burdan yazım dedim.
ben değilim deseydin sorcaktım bende burda kimdir acep diye kaydirigubbakcemile3
bazı fotoğraflarında ben seni çok fahriye evcen'e benzettim nazar değmesin cnm bnm
ben değilim deseydin sorcaktım bende burda kimdir acep diye kaydirigubbakcemile3
bazı fotoğraflarında ben seni çok fahriye evcen'e benzettim nazar değmesin cnm bnm
kızlar ya sanki benim 400ler çok zor geçtide 300ler çok çabuk geçiyo gibi saymayı bıraktım ondanmı acaba
aynen cnm cok benzıyosunnopuyorumnanaktan
ahh canımmm benimm delirr delirrrdelikafaduldendelikafaduldendidoşşş yarın aşkımla olcam bu saatlerde:teytey:
ben delirmeyeyimde kim delirsiinnn:sm_cool:
[/I][/B]
zaten en önemlisi insanın askeriyle arasının iyi olması kötü olursa zaman geçmek bilmiyor allah bozmasın canımm..canım bende nasıl olayımm her şey çok güzel gidio hayatımda askerimle aram iyi daha ne olsun..ben de arkadaşımda kaldım iki gündür gezdik tozuk stres attık güzeldiiolumunekankayizsmile..canım senin de baya azalmışş benim en zorr 100ler geçmişti canım inşallah senin su gibi geçerrropuyorumnanaktan
evet canım yeri kötü sabretmekten başka çare yokboshayallersmilehadi yaa çok üzüldümm, kötüymüş yerii belki hattan dolayıdır. bizde problem yaşıodk
turkcelL'e geçtik sorun çözüldü canımm kaydirigubbakcemile5
Kızlar ben kaçtım kendinize çok iyi bakınn
duyguşum canım bu gece depük gecende olmayı çok istiyodum biliyosun ama malesefki misafir var ve ben nete giremiyrm bi kaçamak yapıp seni kutlamak için girdim
mutluluğunu paylaşıyorum kendi askerime kavuşmuş gibi
rabbim sizi hiç ayırmasın bu son ayrılığınız olsun
çok seviyorum sen öpüyorummmmmmmmm
benden sana kocaman bir depükkkkk hooooop askerinin kucağınakaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
olumunekankayizsmilepişşşttt nereye kaçıyosun kısss,depük listesi yapcen 12dekaydirigubbakcemile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansizede maş.
meg bu gecede ben yapıom canım:lepi:
anam benzeten 1 kişi daha sırnaşık şey tşk.ler canım:1hug:
bende baktım resimlerinize çok yakısıyosunuz maş. çok tatlısınız:asigim:
olumunekankayizsmilepişşşttt nereye kaçıyosun kısss,depük listesi yapcen 12dekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?