Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadi yaa çok üzüldümm, kötüymüş yerii belki hattan dolayıdır. bizde problem yaşıodk
turkcelL'e geçtik sorun çözüldü canımm kaydirigubbakcemile5

duyguşum canım bu gece depük gecende olmayı çok istiyodum biliyosun ama malesefki misafir var ve ben nete giremiyrm bi kaçamak yapıp seni kutlamak için girdim
mutluluğunu paylaşıyorum kendi askerime kavuşmuş gibi
rabbim sizi hiç ayırmasın bu son ayrılığınız olsun
çok seviyorum sen öpüyorummmmmmmmm
benden sana kocaman bir depükkkkk hooooop askerinin kucağınakaydirigubbakcemile

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben değilim deseydin sorcaktım bende burda kimdir acep diye kaydirigubbakcemile3
bazı fotoğraflarında ben seni çok fahriye evcen'e benzettim nazar değmesin cnm bnm

anam benzeten 1 kişi daha sırnaşık şey tşk.ler canım:1hug:
bende baktım resimlerinize çok yakısıyosunuz maş. çok tatlısınız:asigim:

didoşşş yarın aşkımla olcam bu saatlerde:teytey:
ben delirmeyeyimde kim delirsiinnn
:sm_cool:

[/I][/B]
ahh canımmm benimm delirr delirrrdelikafaduldendelikafadulden
son 24 saat diyoruz o zaman meloşummm :lepi:

zaten en önemlisi insanın askeriyle arasının iyi olması kötü olursa zaman geçmek bilmiyor allah bozmasın canımm..
iyi yapmışsın bende pazartesi atıcam kendimi dışarı sürtücem sürtebildiğim kadarkaydirigubbakcemile3 napıyım bayadır çıkmıyorum dışarı en son izmire gittim ondan beri doğru düzgün gezmem yok..
100leer yavas gecıyo gercekten aman yicez bi şekilde bacım yaa kaçarı yoookkdelikafadulden

hadi yaa çok üzüldümm, kötüymüş yerii belki hattan dolayıdır. bizde problem yaşıodk
turkcelL'e geçtik sorun çözüldü canımm kaydirigubbakcemile5
evet canım yeri kötü sabretmekten başka çare yokboshayallersmile
turkcell daha iyi kampanya açısından falan iyi yapmışsınız tatlımmkaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmilepişşşttt nereye kaçıyosun kısss,depük listesi yapcen 12dekaydirigubbakcemile

haydii kızlarr topıgımızın geleneksell resim koyma birbirini görme olayını başlatıyorum..:lepi:
isteyenler resmini eklesin.hem aramıza yenı katılanları tanımış oluruz hepimiz resimleri buraya ekleyelim.alııntı yapılmıcak herkes baktıktan sonra sılebılırızsırnaşık şey

anam benzeten 1 kişi daha sırnaşık şey tşk.ler canım:1hug:
bende baktım resimlerinize çok yakısıyosunuz maş. çok tatlısınız:asigim:

demekki doğru benzetmişim ilk benzeten değilmişim. azcık kilo aldın mı aynısının tıpkısı olursun gibime geliyor bayanssulusmile

Teşekkürler canım, bizide nişanlım ile birbirimize benzetiyorlar bazen boshayallersmile offf çok özledim.

olumunekankayizsmilepişşşttt nereye kaçıyosun kısss,depük listesi yapcen 12dekaydirigubbakcemile

melayımla gündüz konuşmuştuk bu gecede onun hakkı duyguşun depük listesini yapmak ona düşerbuyrunnnnnnnnn
pazarda neti olmayan bi yerd eolucam ama pazartesinden sonra inş full devam
hepinize iyi eğlenceler kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…