Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygucum hayırlı olsun canım askerliği de yediniz bitirdiniz sonunda bu son ayrılığınız olsun inşallah Allah başka ayrılık göstermesin
mutluluğunuz daim olsun

kıslar bnde kaçıyorumm şafağımıda yazayım öyle çıkıyım
şafak 173
Duyguşumm tekrar tebrikler:1hug:
öpüldünüss kıslarr opuyorumnanaktan
saol tatlım benim ig Şeniz
onunda gözü aydin olsun , ALLAHim kimseciklere baska ayrilik vermesin :lepi:
Rabbime sonsuz sükürler olsun cok mutluyum bugün :Saruboceq:

ayırmaz inş tatlım benim hayırlıysa ayhhh sonunda bitti inanamıyorum biliyomusun

duygucum hayırlı olsun canım askerliği de yediniz bitirdiniz sonunda bu son ayrılığınız olsun inşallah Allah başka ayrılık göstermesin
mutluluğunuz daim olsun

saol tatlım benimmm inşş ünivden sonra son ayrılıgımız olur yada izmirde okurumda ayrılmayız hic ayyyy cok mutluyum cok anlatamam size bugünün gelne inanamıyodum ama geldi turkbayragi

saol tatlım benim ig Şeniz

ayırmaz inş tatlım benim hayırlıysa ayhhh sonunda bitti inanamıyorum biliyomusun

tabi inanamazsin ya 460 gün geldii gecti delikafadulden insan inanamazki , bugün bi arkadasla konustum yarin gelecek olanla haftaya bekliyodum ben bitmis askerligi ne cabuk gitti geldi anlayamadim ya

Doğan güneş sizin olsun sadece kızlar..

tabi inanamazsin ya 460 gün geldii gecti delikafadulden insan inanamazki , bugün bi arkadasla konustum yarin gelecek olanla haftaya bekliyodum ben bitmis askerligi ne cabuk gitti geldi anlayamadim ya

kız sanki bizimde dün gibi bu topiğe ilk yazdımda okadar böle coktuki sana anlatamam sanırım 300 civarlarında basladım ben sonra 200 100 ve azaldı bura olmasa sanırım ben bukadar kolay geciremezdim burdakilerle sizlerle sohbet ede ede gitti zordu ama cabuk gecti gibi ama ben nedense hala inanamıyorum ya kavuscama

kızlar ben çıkıyorum artık, duygu'cum Allah mutluluğunu katbe kat arttırsın canım. Ünideykende işi çok uzatmayın söz nişan yapın bişeyler koskoca asker yolu bekledin. Bir daha hiç ayrılmayın. Bizi yanlız bırakma buralarda gir yine arada anlat duygularını olumunekankayizsmile

duygummmmm depük gecene biraz gecikmeli olarak geldim..net yoktu..

tatlım Rabbim birdaha ayrılık yaşatmasın inş..darısı başımıza...

olsun tatlım benim ben hepinizin böle yanımda olmak istedinizi duydumda emin ol kat kat sevindim artıyor darısı bütün KK da olanlara yaaa askerim geldi diye brakıp gitcek değilm ya aaaaaa hepinizin tepük gecesinde yanınız olucam ben kız sizsiz naparım ben

GÜNEŞE VARMAK
Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin.
De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam
Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin?

Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam
Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak
Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam.

Günebakan misali; derdim güneşe varmak!

Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak!
ALINTI

evet canim günler cok cabuk gecmis oluyo geriye bakinca , benim de 400ler biticek yakinda :lepi: ne cabuk geldim bu günlere ya
cok haklisin bu site , sizler , sohbetlerimiz cok i$e yariyo cidden opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…