Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama insan istiyo yani arkadaslarını yanında bulmak olmuyo ama napalım siz bana yetiyoda artıyorsunuz zemuszemusŞeniz
orasi öyle tabi ama bizler seni cok seviyoruz zaten Şeniz

iyi geceler tatlim tekrar gözün aydin , hadi cok güzel günler gecirmen dilegiyle :1hug: görüsürüz bitanem bizde seni cok seviyoruz güzelim

anca gelebildim telden ya susmucağııı tuttu benimkininn...duyguuummmmm allahhım sonunda şükürler olsun bittiii....sempatiksalakcinnikavuşuosun artıkk sevdiğineee bu son olsunnn çok mutluyum bendee böle sizleri görünceee:1hug:

kaydirigubbakcemile3 susmasin zaten canim daha ne istiyosun , darisi benimkinin basina
ayyy şu üsttee çıkannn meme reklamına sinir oluyorumm yaaakaydirigubbakcemile3
aklinialirimsmile niye kiz ne güzel aciliyoo
saka bi yana bende sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3 insan bilgisayarin basindan kalkamiyo KK acikken , baskasi görcek de yanlis anlicak diye

yani biri görcek dye bende tedirgin oluyorum

Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

yasak canım evet hemen tehlıkeye girmesin ya.ustaya geçsin bi alışşsın ozaman artık..
telefonu götürsün yanında teslim olmadan biyere verse emanetbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…