- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.961
orasi öyle tabi ama bizler seni cok seviyoruz zaten Şenizama insan istiyo yani arkadaslarını yanında bulmak olmuyo ama napalım siz bana yetiyoda artıyorsunuz zemuszemusŞeniz
iyi geceler tatlim tekrar gözün aydin , hadi cok güzel günler gecirmen dilegiyle :1hug: görüsürüz bitanem bizde seni cok seviyoruz güzelimkızlar ben cıkıyorum cok saolun yanımda oldunuz için benim gözlerde propleem oldu için hemen kızarıyor ve sisiyor fazla duramıyorum pc basında geceleri özellikle yanımda oldunuz için bu gecemde benimle birlikte bulundunuz ve beni cok mutlu ettiniz için hepinize cok cok teşekkür ederim bitanelerim benimmm hepinizin tepüğü gelcek er yada gec bunu unutmayınn sizleri cokcok seviyorum igeler hepinize
benım özlem yine tavan yaptıı kötüyüm yabilmiyorumkismile
ayyy şu üsttee çıkannn meme reklamına sinir oluyorumm yaaakaydirigubbakcemile3
bende çok sinir bozucu sinirden gülüyorum kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 susmasin zaten canim daha ne istiyosun , darisi benimkinin basinaanca gelebildim telden ya susmucağııı tuttu benimkininn...duyguuummmmm allahhım sonunda şükürler olsun bittiii....sempatiksalakcinnikavuşuosun artıkk sevdiğineee bu son olsunnn çok mutluyum bendee böle sizleri görünceee:1hug:
aklinialirimsmile niye kiz ne güzel aciliyooayyy şu üsttee çıkannn meme reklamına sinir oluyorumm yaaakaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 susmasin zaten canim daha ne istiyosun , darisi benimkinin basina
aklinialirimsmile niye kiz ne güzel aciliyoo
saka bi yana bende sinir oluyorum kaydirigubbakcemile3 insan bilgisayarin basindan kalkamiyo KK acikken , baskasi görcek de yanlis anlicak diye
aynen ya kaydirigubbakcemile3yani biri görcek dye bende tedirgin oluyorum
oo ma$allah canimbugün aşkım gideli tam 1 yıl oldu..şafağımızz 74....çok sevdiğimizz bartına selamlarr...
oyy oyy aşkımın diyarbakırdan çıkmasına 4 saat kaldııboshayallersmile
aynen ya kaydirigubbakcemile3
oo ma$allah canimaz kalmi$ yerimseniben
oyy oyy aşkımın diyarbakırdan çıkmasına 4 saat kaldııboshayallersmile
diyarbakir mi :1shok: ? seninki orda mi yapti ki askerligini
bugün aşkım gideli tam 1 yıl oldu..şafağımızz 74....çok sevdiğimizz bartına selamlarr...
aşkım arıyoooo
Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?