- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.941
asıl o helal hepimize olsun asker yolunu beklemek için bu yola bas koymak cesaret ister bitirmeside cok zorduk hiçbirimizin yasadıkları kolay değil tatlım hepimize helal olsun cok saol gecemde yanımda oldun içinDUYGUCUM MELAYCIM SİZİN ADINIZA COK SEVINDIM..TEKRARDANN TEBRIK EDIYORUM SİZLERİ HELAL OLSUN DIYORUM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkis
ii tatlım cok saol yanımda oldun içinDuygum tekrar hayırlı olsun tatlım
Darısı bizim başımıza artık..
Herkese iyi geceler güzellerr..
geccek tatlım geccek unuttumu sanma safak 65 oldunda senin şafa ben yazcaktım bak seninle ilk konustum safak benim kacti simdi bitti bile cok saol yanımda oldun için gözdem benim asma suratını bakim askerlik eninde sonunda bitcekduygum bitanem allah bir daha ayrılık vermesin yavas yavas sıra bana mı gelio kız şafağım 269 ama daha :sinifsinif:
kızlar ben çıkıyorum artık, duygu'cum Allah mutluluğunu katbe kat arttırsın canım. Ünideykende işi çok uzatmayın söz nişan yapın bişeyler koskoca asker yolu bekledin. Bir daha hiç ayrılmayın. Bizi yanlız bırakma buralarda gir yine arada anlat duygularını olumunekankayizsmile
evet canim günler cok cabuk gecmis oluyo geriye bakinca , benim de 400ler biticek yakinda :lepi: ne cabuk geldim bu günlere ya
cok haklisin bu site , sizler , sohbetlerimiz cok i$e yariyo cidden opuyorumnanaktan
GÜNEŞE VARMAK
Gönül yanar tutuşur, bilmez hangi yerdesin.
De ki Kafdağı’ndayım, yolum yoluna ulam
Özleyiş narı canda, aşk yanığım nerdesin?
Aşka özge cemremsin, bahara döner dünyam
Gönlüme düştün bir kez, kolay mı karşı durmak
Ateş çemberi gibi, seni çevreler yaşam.
Günebakan misali; derdim güneşe varmak!
Çatlayan tohum gibi; derdim güneşe varmak!
ALINTI
tabi geçecek kızım bak 460dım ilk geldiğim deeee sendeee bilionnn nasıl
zgündüm şimdi nerdeyse yarı olacak :kedi:
morel oluyor gercekten burda nette konusan bulusan kızlar gibi gözüksekte aslında bi yoldaşlıgımız var gercekten ciddi anlamdada birbirimizin dertlerine dermanlıkta yapıyoruz gercek hayatta bunu yasayamıyoruz benim normal arkadaslarım suan bana bi msj cekmezken düşünün siz benim bi hafta önce safamın yaklastını sölüyüp seviniyordunuz bu azmı tatlım benim gecicek emin ol hemde su gibi Şeniz
evet duygum cok haklisin , bagimlilik yapti zaten hergün gelip buraya bakmak
kizlarimiz nasillar , kim hüzünlü , kim sevincli , aynen bizimde sevincimizi / üzüntümüzü paylasmak
beraber dertlerimize care bulmaya calismak , güzel hayaller kurup beraber planlar yapmak
daha neler neler , net ortami bile olsa cok hos opuyorumnanaktan öpüyorum tüm topicdeki güzelleri
evet canim benim normal arkadaslarim , yanimda olanlar da aynen o durumda
susum yarılamaya az kaldı ama sık dişinibenım özlem yine tavan yaptıı kötüyüm yabilmiyorumkismile
sevindim beğendiğine canım
susum yarılamaya az kaldı ama sık dişini
bende cok begendim dadlum cok saol Şeniz
benım özlem yine tavan yaptıı kötüyüm yabilmiyorumkismile
evet canım sımdılık onla tesellı buluyorumbilmiyorumkismile
aşkınla kavusunca havadıslerııbeklyıoruzz:lepi:
kızlar ben cıkıyorum cok saolun yanımda oldunuz için benim gözlerde propleem oldu için hemen kızarıyor ve sisiyor fazla duramıyorum pc basında geceleri özellikle yanımda oldunuz için bu gecemde benimle birlikte bulundunuz ve beni cok mutlu ettiniz için hepinize cok cok teşekkür ederim bitanelerim benimmm hepinizin tepüğü gelcek er yada gec bunu unutmayınn sizleri cokcok seviyorum igeler hepinize
susum bnm şafak 269 bu geceopuyorumnanaktan
saol tatlım benim bence sanlı olmasın gereken askım aklinialirimsmileiyi geceler canım bol şans opuyorumnanaktan
şafagına kurbannndelikafadulden
200ler iyi çok şükür ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?