Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

DUYGUCUM MELAYCIM SİZİN ADINIZA COK SEVINDIM..TEKRARDANN TEBRIK EDIYORUM SİZLERİ HELAL OLSUN DIYORUM opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanalkisalkisalkis
asıl o helal hepimize olsun asker yolunu beklemek için bu yola bas koymak cesaret ister bitirmeside cok zorduk hiçbirimizin yasadıkları kolay değil tatlım hepimize helal olsun cok saol gecemde yanımda oldun için
Duygum tekrar hayırlı olsun tatlım
Darısı bizim başımıza artık..

Herkese iyi geceler güzellerr..
ii tatlım cok saol yanımda oldun için
duygum bitanem allah bir daha ayrılık vermesin yavas yavas sıra bana mı gelio kız şafağım 269 ama daha :sinifsinif:
geccek tatlım geccek unuttumu sanma safak 65 oldunda senin şafa ben yazcaktım bak seninle ilk konustum safak benim kacti simdi bitti bile cok saol yanımda oldun için gözdem benim asma suratını bakim askerlik eninde sonunda bitcek

kız ne arada sıradası ben sizi bırakıymıyım Şeniz

evet canim günler cok cabuk gecmis oluyo geriye bakinca , benim de 400ler biticek yakinda :lepi: ne cabuk geldim bu günlere ya
cok haklisin bu site , sizler , sohbetlerimiz cok i$e yariyo cidden opuyorumnanaktan

morel oluyor gercekten burda nette konusan bulusan kızlar gibi gözüksekte aslında bi yoldaşlıgımız var gercekten ciddi anlamdada birbirimizin dertlerine dermanlıkta yapıyoruz gercek hayatta bunu yasayamıyoruz benim normal arkadaslarım suan bana bi msj cekmezken düşünün siz benim bi hafta önce safamın yaklastını sölüyüp seviniyordunuz bu azmı tatlım benim gecicek emin ol hemde su gibi Şeniz

HARIKAAAAAAAAalkisalkisalkis

geccek tatlım geccek unuttumu sanma safak 65 oldunda senin şafa ben yazcaktım bak seninle ilk konustum safak benim kacti simdi bitti bile cok saol yanımda oldun için gözdem benim asma suratını bakim askerlik eninde sonunda bitcek

tabi geçecek kızım bak 460dım ilk geldiğim deeee sendeee bilionnn nasıl
zgündüm şimdi nerdeyse yarı olacak :kedi:

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...240 suSu_...

...269 angelgozde...

...269 ecem3004...

...271 kardelen44...

...271 grimsi_...

...272 mavimavimavi...

...272 yengec123...

...275 duygu.c...

..278 nuran07...

turkbayragi...317 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...327 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...359 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...365 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...365 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...365 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...365 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...367 melegim...turkbayragi

turkbayragi...367 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...369 rcd...turkbayragi

turkbayragi...372 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...377 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...410 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...413 pissy...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>12:lepi:

:lepi:babyke ===> 17:lepi:

:lepi:susu_===>31:lepi:

:lepi:heath_19===>38:lepi:

:lepi:melisam09===>60:lepi:

evet duygum cok haklisin , bagimlilik yapti zaten hergün gelip buraya bakmak
kizlarimiz nasillar , kim hüzünlü , kim sevincli , aynen bizimde sevincimizi / üzüntümüzü paylasmak
beraber dertlerimize care bulmaya calismak , güzel hayaller kurup beraber planlar yapmak
daha neler neler , net ortami bile olsa cok hos opuyorumnanaktan öpüyorum tüm topicdeki güzelleri
evet canim benim normal arkadaslarim , yanimda olanlar da aynen o durumda

ama insan istiyo yani arkadaslarını yanında bulmak olmuyo ama napalım siz bana yetiyoda artıyorsunuz zemuszemusŞeniz

Bütün takvimLer başına buyruk
Her yaprağı ömrüme zehir...
ÖzLüyorum..
Ve diyorum ki;
Zaman! Diz çök artık bu vusLata..
AŞKIMI ÇOOOK ÖZLEDİM..:2:

kızlar ben cıkıyorum cok saolun yanımda oldunuz için benim gözlerde propleem oldu için hemen kızarıyor ve sisiyor fazla duramıyorum pc basında geceleri özellikle yanımda oldunuz için bu gecemde benimle birlikte bulundunuz ve beni cok mutlu ettiniz için hepinize cok cok teşekkür ederim bitanelerim benimmm hepinizin tepüğü gelcek er yada gec bunu unutmayınn sizleri cokcok seviyorum igeler hepinize

iyi geceler canım bol şans opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…