Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

askere gitmeden önceee hepp olurrrr cnm bak ne anlatçamm

bizimki askerliği düşünüyoduu çünkü çalışmakk zorundaydı vee geçen sene 2. kere kalıcaktıı ünidee.
mayısta başladık planlara ama daha başvuru felandır yapmadı!
vee biz nasıl tartışıyoruzz hiç küsmedik bu güne kadar o ayrı
ama süreklii alıngandıı gidicem dönemicemm piskolojisi vardı...
beni delirttmiştiii delirtttiii
sonraa temmuz ayındayızz (bunlar ttaşındılarr haber vermemişler adres değiştirmemişler taşındılar diye)
komşularrrdaa hiç söylemiiyooo
benim herif meyersemm asker kaçağı diye aranıyomuşş 2 senedirr ....
bi andaa askere gitçeği anlaşıldı tutuklamışlar abisi çıkardı 3 gün izin verin gider bilmiyoduk falan ikna etmişler 30 temmuzda da gitti bitanem :gitme:

kuzum ben korkuyorum ama tuncelide benimki komando özel harekatta sürekli operasyon sürekli dağlardalar acaba gene mi göreve gitti die yüreğim ağzımda

hmm anladım canım sende haklısın .. allah korusun tum askerlerimizi .. hayırlıysa gelcek inş enüştemiz .. içini ferah tut canım :teselli:

hmm anladım canım sende haklısın .. allah korusun tum askerlerimizi .. hayırlıysa gelcek inş enüştemiz .. içini ferah tut canım :teselli:

inşallah bu kadar azalmışken bu kadar sona yaklaşmışken hergün adım adım ona doğru giderken kötü bi olay yaşamak istemiyorum sadece benim kocam değil herkesin sevdiği kazasız belasız dönsün sevdiklerine bağışlasın rabbim inşallah :Saruboceq:

arar manasındaa cnm benimm
merak etmee şuanda sneid eli gibi düşnüüyodur aramak için aman kolluyodur!

sağol canımmm biilyorum düşünüyodur aama dağdaysa operasyondaysa arayamaz görevdeyse düşünemez beni bilyosun dağlar tehlikeli dikkatli olmak zorunda düşünmesin beni operasyondaysa eğer :gitme:mafoldumben

inşallah bişi olmadan gelecekler geri kızlar ben çıkmak zorundayım artık sabah erken kalkıcam afyon dışına görümcemlere gidicez bide kayınpederimin mezarını ziyaret edicez ofyonun bi ilçesinde biz merkezdeyiz erken çıkmamız lazım anca gideriz çünkü.şimdilik hepinizde allaha emanet olun allahım korusun sizi iyi geceler öpüyorum

bende çıkıyorum öpyüorumm
cnm askere gitçek piskoloji kolay değil neler düşünüyodur nelerr sakın sıkmayın canınızı olduğundan daha fazla anlayışlı ol vee onu hiç yanlız bırakmıcağını vurgulayarak her ddefa sında söylee bunaa çok ihtiyacı vardır

öpüyorum kendinize dikakt edinn

ii geceler canımm iyi yolculuklar ayrıca opuyorummm opuyorumnanaktan

zaten öylee yapıyom bendeeee çatlak arkadaşımm :dilcikar::dilcikar:
hiç yalnız bırakırmıyım bee kurban olurum ben kocama kurrbbaaannnn
iyi geceler sende kendine dikkat et bende öptümmŞeniz

ii geceler balım opuyorumnanaktan

walla canım sağol ya
bizimkide şuanda şafak değilde sadece seneden düşmeye başlıyoyerimseniben
şu 400 bi bitsin bende göbek atcam walla yaaklava:
amaaaan ne bileyim saysammı şafağı saymasammı saysam bitürlü saymasam bitürlükafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

wallahi doğru diyosun gamzemkaydirigubbakcemile5
ama bu konuda beni teselli edecek en kıdemli kişide sensin biliyorsun dimi :1hug:
canım olay şu benim sorunum şuanda biraz ailemle ilgili yani çok sıkı yönetim var.
ve bende biran önce onun gelmesini istiyorumki evlenelim ve biz bir aile kuralım özlem duyduğum aile hayatına kavuşayım.seninle bu mevzuuyu konuşmuştum daha önce biliyorsun.aileyle bir süre oturma mevzusu fakat sen kesinlikle 6 ay bile olsa yapma demiştin.ama ben artık ona bile razıyım tek isteğim onun kanatlarının altında olabilmek gamze ite bütün olay bu yani.şimdi gelde çık şu işin içindensenağlama

gunaydın guzeller yerimseniben
yine guzel bi sabah ve ben yine burdayımm sositososito
cok enerji doluyum bu sabah (nedensızce) :teytey:
iyiki uye olmusum bu sıteye ıyıkı bu topige yazmısım ve iyiki sizleri tanımısım hepiniz iyiki varsınız :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…