- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.501
bu nedemk kızz anlamadım wallla
kuzum ben korkuyorum ama tuncelide benimki komando özel harekatta sürekli operasyon sürekli dağlardalar acaba gene mi göreve gitti die yüreğim ağzımda
hmm anladım canım sende haklısın .. allah korusun tum askerlerimizi .. hayırlıysa gelcek inş enüştemiz .. içini ferah tut canım :teselli:
inşallah bu kadar azalmışken bu kadar sona yaklaşmışken hergün adım adım ona doğru giderken kötü bi olay yaşamak istemiyorum sadece benim kocam değil herkesin sevdiği kazasız belasız dönsün sevdiklerine bağışlasın rabbim inşallah :Saruboceq:
arar manasındaa cnm benimm
merak etmee şuanda sneid eli gibi düşnüüyodur aramak için aman kolluyodur!
inşallah bu kadar azalmışken bu kadar sona yaklaşmışken hergün adım adım ona doğru giderken kötü bi olay yaşamak istemiyorum sadece benim kocam değil herkesin sevdiği kazasız belasız dönsün sevdiklerine bağışlasın rabbim inşallah :Saruboceq:
cnm korkmaa senin bizim dualarımızlaa hiçbirine bişi olmucan
inşallah bişi olmadan gelecekler geri kızlar ben çıkmak zorundayım artık sabah erken kalkıcam afyon dışına görümcemlere gidicez bide kayınpederimin mezarını ziyaret edicez ofyonun bi ilçesinde biz merkezdeyiz erken çıkmamız lazım anca gideriz çünkü.şimdilik hepinizde allaha emanet olun allahım korusun sizi iyi geceler öpüyorum
bende çıkıyorum öpyüorumm
cnm askere gitçek piskoloji kolay değil neler düşünüyodur nelerr sakın sıkmayın canınızı olduğundan daha fazla anlayışlı ol vee onu hiç yanlız bırakmıcağını vurgulayarak her ddefa sında söylee bunaa çok ihtiyacı vardır
öpüyorum kendinize dikakt edinn
ii geceler canımm iyi yolculuklar ayrıca opuyorummm opuyorumnanaktan
bende çıkıyorum öpyüorumm
cnm askere gitçek piskoloji kolay değil neler düşünüyodur nelerr sakın sıkmayın canınızı olduğundan daha fazla anlayışlı ol vee onu hiç yanlız bırakmıcağını vurgulayarak her ddefa sında söylee bunaa çok ihtiyacı vardır
öpüyorum kendinize dikakt edinn
bitanemm bende bundan 4 gün önce daha 323lerdeydim.. 23 gün düsdüm izinden .. gelmeyecek diye ondan suan 200lerdeyim allaha sükür...
hem cabuk gecio merak etme.. 400ler gercekden cok zor.. sanki ayni yerde sayiomussun gibi gelio insana...
bugün kaynimla konusdum msnde (esimin ikizi) safagini söyledim basdi bana küfürü kaydirigubbakcemile3 biz safak saymioz kizim yoksa zaman gecmek bilmio dedi.. bu safagi unutana kadar simdi 1 ayimi alcak dedi kaydirigubbakcemile3
100den sonra sayiomus bizim askerler safagi.. bende biz sizle bir asklerlik yapioz safak sayioz özlemlerle dolu dedim.. hakklisin yengecim dedi alkisalkisalkis
al sana teselli beee bak umuda yolculuk geldi daha gitmesine 40 gün var diyo daha başlamamış bile büsbütün 460 günü öylecene duruyo bu arada sana teselli vereyim derken onuda üzüyorum galiba ama oda unutmasın sakın tüm herkesin hiç bozulmamış bi 460 günü vardı bi zamanlar onunkide bozulacak bitecek üzülme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?