Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım çok az kaldı geçsin artık bir an öncee ben de kavuşayım aşkımaaolumunekankayizsmile
in$allah canim az daha sabir , cogu gitti azi kaldi yerimseniben

yok canım orda ktm de bekletiyolar 6 gündür
ktm ne oluyo mel_ay'cim bilmiyorumkismile
benimkide oralarda simdi :asigim:

kizlar ya sanki carsi izninde konustuktan sonra daha mi cok özlem oluyo bilmiyorumkismile

Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canım yasak tabiki sabretceksin yolda olduğu gün teslim olduğunda bir fırsat bulup telekom kartından arar seni gitmeden alsın yanına 1 kaç tane

yasak canım evet hemen tehlıkeye girmesin ya.ustaya geçsin bi alışşsın ozaman artık..
telefonu götürsün yanında teslim olmadan biyere verse emanetbilmiyorumkismile

offf bılmıyorumkı cnm ama zaten zar zor yolcu etcem göruceksınız o gunmafoldumben otobustede mesaj atamssa,molalrda arıyamassa ben ölurum ya

offf bılmıyorumkı cnm ama zaten zar zor yolcu etcem göruceksınız o gunmafoldumben otobustede mesaj atamssa,molalrda arıyamassa ben ölurum ya

geçiyoo canımm ya şimdi ne kadar zor olsada ilk günün etkisi çok zor tabikii ama sonradan hafifliyo biraz daha olsa alışıyo insan..
benimkinin telefonu kapandıgında öyle kötü olmuştumkii nasıl ağladım hüngür hüngür hatırlamak istemıyorumm:gitme:
ama elbettee biticekk

ama cnm işte iş o gunu atalatabılmek,bende cok aglıycam hatdaa buraya bıle gıremem heralde okadar bitkinlıycem emınım.şimdiden bole olduma goree.ama gecıcek ınanıyorum..allahın iznıyle..

Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canim benim , sen kendini simdiden böyle sartlandiriyosun , biraz rahat ol telefonda konusursunuz zaten , biliyorum canim kolay degil 3 hafta haber alamadim ben , ama senin sevgilin sonucta arar haber eder hergün telefonda konusursunuz yerimseniben

kabul toplama merkezi oluyo cicim

tamam canim benim sagol kaydirigubbakcemile5

kızlar ben çıkıyorum çağla sende şimdiden karamsar düşünme unutma paylaştıkça azalır dertler
melaycığımsanada bol şans yeniden

saol betüşcüm.bu arada face varsa eklıyebılrıım diğer kızlar sızınde varsa eklıyebılırm?bı kaç arkadsımızı ekledım.zemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…