- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #74.981
in$allah canim az daha sabir , cogu gitti azi kaldi yerimsenibenevet canım çok az kaldı geçsin artık bir an öncee ben de kavuşayım aşkımaaolumunekankayizsmile
ktm ne oluyo mel_ay'cim bilmiyorumkismileyok canım orda ktm de bekletiyolar 6 gündür
Kızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
yasak canım evet hemen tehlıkeye girmesin ya.ustaya geçsin bi alışşsın ozaman artık..
telefonu götürsün yanında teslim olmadan biyere verse emanetbilmiyorumkismile
Allahım yaaa kızlar tez zamanda sizede nasip olsun inşallah yaaa çok güzel bi duyguuu:Saruboceq:
offf bılmıyorumkı cnm ama zaten zar zor yolcu etcem göruceksınız o gunmafoldumben otobustede mesaj atamssa,molalrda arıyamassa ben ölurum ya
offf bılmıyorumkı cnm ama zaten zar zor yolcu etcem göruceksınız o gunmafoldumben otobustede mesaj atamssa,molalrda arıyamassa ben ölurum ya
canım yasak tabiki sabretceksin yolda olduğu gün teslim olduğunda bir fırsat bulup telekom kartından arar seni gitmeden alsın yanına 1 kaç tane
in$allah canim az daha sabir , cogu gitti azi kaldi yerimseniben
ktm ne oluyo mel_ay'cim bilmiyorumkismile
benimkide oralarda simdi :asigim:
kizlar ya sanki carsi izninde konustuktan sonra daha mi cok özlem oluyo bilmiyorumkismile
geçiyoo canımm ya şimdi ne kadar zor olsada ilk günün etkisi çok zor tabikii ama sonradan hafifliyo biraz daha olsa alışıyo insan..
benimkinin telefonu kapandıgında öyle kötü olmuştumkii nasıl ağladım hüngür hüngür hatırlamak istemıyorumm:gitme:
ama elbettee biticekk
Allahım yaaa kızlar tez zamanda sizede nasip olsun inşallah yaaa çok güzel bi duyguuu:Saruboceq:
güzel cümle olmuş canım:)gerçekten çok zorr ömrümün bir yılında yoktu tamamen ne kadar kötüü..ama biticek hepsi az kaldııı:gitme:
1 yıl dile kolay yaa allahım bekleyene de bekletenede yardım etsinn nasıl bir cümle olduysa::)
alışırsın canım ya sabretceksin yoksa nasıl gecer bu günler
canim benim , sen kendini simdiden böyle sartlandiriyosun , biraz rahat ol telefonda konusursunuz zaten , biliyorum canim kolay degil 3 hafta haber alamadim ben , ama senin sevgilin sonucta arar haber eder hergün telefonda konusursunuz yerimsenibenKızlarrrrrrr erkek arkadaşım acemı birliğine,tel göturmek yasakmış dedi ya ama bız yolda gıderken nasıl mesajlascazzzz,nasıl konuscaz molalarda napsak kı poffffeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
kabul toplama merkezi oluyo cicim
molada zordur ama teslim olduğunda fırsat olğ arar
kızlar ben çıkıyorum çağla sende şimdiden karamsar düşünme unutma paylaştıkça azalır dertler
melaycığımsanada bol şans yeniden
saol betüşcüm.bu arada face varsa eklıyebılrıım diğer kızlar sızınde varsa eklıyebılırm?bı kaç arkadsımızı ekledım.zemuszemusopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?