Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kizlar yanli$im varsa düzeltin :
sülüs tarihinden itibaren $afak sayiliyor degil mi ? birde 460 dan degil 457 den itibaren ?
yoksa ben mi yanli$ biliyorum ?

kızlar silüs tarihinden itibaren sayıyosunuz izni kullandıysanız onuda katıyosunuz işin içine kullanmadıysanız zaten önce geliyolar. bizim 454 gündü mesela

kızlar silüs tarihinden itibaren sayıyosunuz izni kullandıysanız onuda katıyosunuz işin içine kullanmadıysanız zaten önce geliyolar. bizim 454 gündü mesela

evet canim silüs tarihinden itibaren sayiyoruz biz , izini de katiyoruz zaten araya zaten bi dagitim izni oldu simdiye kadar , ama yani ilk bastan saymaya baslayinca 457 den mi sayiyoruz 460 dan mi ? cünki bende safak sayan bi program var 457 den basliyo saymaya , burcu da öyle demisti diye hatirliyorum bilmiyorumkismile

tatlım o program hesaplıyo işte sen bana söyle bakayım silüsünü bende sana şafağını söyliyeyim
sadece dağıtım iznini mi kullandınız

layd, ben indirdim programı şafağımız 408 galiba bizim.
ay benim hesabım 412'di 408'e düştüysem süper dört gün birden düştüm delikafadulden

layd, ben indirdim programı şafağımız 408 galiba bizim.
ay benim hesabım 412'di 408'e düştüysem süper dört gün birden düştüm delikafadulden

mel_ay da bi hesaplasin canim , benim programa göre bugünki safagimiz 409turkbayragi
gecen 5 gün birden düsünce o kadar cok sevindimki anlatamam delikafadulden
pissy ya silüs tarihimizin ayni gün olmasina cok sevindim canim benolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…