Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inanmıorum canım ya 8 ay mııı:gitme:gerçkten çok uzun bi süre canımm allah tez zamanda kavuştursun siziiiiohaoldumsmile

Kızlar ben kaçtım, iftardan sonra görüşmek üzere

iyi iftarlar canımm görüşürüzzopuyorumnanaktan

Hm seninki iyimi$ canim o zaman kari$ani olmuyo ne güzel yerimseniben
güneydoguda canim $imdilik cok $ükür iyi gidiyo :Saruboceq:
sorumluluk biraz kötü olmus canim ya olsun o kadar da
tamam tatlim cok sagol opuyorumnanaktan

bu aralar da nasılsa o gelicek diye gitmıyordum ama şimdi mehtaba gelememe durumu varmış:sinifsinif:
ünw.başlımda ordann kaçarımaklinialirimsmileaklinialirimsmile

evet canım üni çok iyyi oluo o konudaabende her haftasonu gidiodumm 3 kere gitsem bizimkiler 1ini biliolardı sadece annem ona bile çok dioduuuçocuğa bi askerlik yaptırmadın diookaydirigubbakcemile3kızlar sizin imkanınız olsa siz de gitmezmiydinizz?sadece 3,5 saatlik mesafedeyizz birbirimizee ünideykenn

biliyorum cnm seninkini tebrik etmiştim daha önceki sayfalarda.
evet ortaköy'de ay sorma neler var orda öyle sempatiksalakcinni

temizlemeye çalışıyorlamış orayı o yüzden başlamışlar düzgünleri oraya göndermeye.gitmişler komutanla konuşmaya bi grup toplanıp bizi niye buraya gönderdiler diye ondan sonra komutan anlatmış bunlara.

hiçbirşey olmaz canım için raahat olsun korkma:1hug:

sağol canım içimi rehat tutmaya çalışıyorum bende.Allaha emanet hepsi.

sarilalem; askerimin yapacağı işlerde senin söylediklerinden. gittiği askeriye çook büyükmüş. rahat olmasına iyi aslında akşamlar 1-1,5 saat konuşabiliyoruz çok şükür ama işte böyle tiplerden dolayı arkadaş edinemedi o yüzden sıkılıyor biraz. zaman geçtikçe üstünde ki bu sıkıntı gidecek inşallah, onu rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.

bu aralar da nasılsa o gelicek diye gitmıyordum ama şimdi mehtaba gelememe durumu varmış:sinifsinif:
ünw.başlımda ordann kaçarımaklinialirimsmileaklinialirimsmile
oo üni başlasın da gidersin canım aklinialirimsmile

anladım canım merak etme sen her işte bir hayır vardır :Saruboceq:

canım benim çok zor gerçektenn..ben bizim ordaki askere bi soruyim bakiyim o nerde tam olarak belki de ben yannış biliorummbilmiyorumkismilecanım askerlerimizin görevleri aynı olcak o zaman deseneeopuyorumnanaktan..çevresi iyi olur canım eğer haksızlık yapmazsaa üstleriyle de iyi anlaşırr..benimki kendi devrelerini kayırıo hep..kaydirigubbakcemile3üstlerine çok nöbet fln yazıoo delii..kaydirigubbakcemile3

herkes senle iyi geçinmek zorunda demiş şimdiki yazıcı kaydirigubbakcemile3
sen bi öğren bakalım o tanıdığınız nerede bana yaz ama unutma iyi mi tatlım?
belki aynı yerdelerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…