- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.381
susuu sen nasıl dayandın kız 8 ay nıye hiç gitmedin yanında benim o kadar mesafe olsa 2 haftada bir yanındaydım
kısmet olmadı canım bi türlü 2kere gitmeye kalktım yola çıktımm tam aşkım aradı çarşısı kıtlendıı son anda.:gitme:
hadi yaa bilmiyorumkismile kısmet canım belki yakınlarda gidersin :asigim:
inanmıorum canım ya 8 ay mııı:gitme:gerçkten çok uzun bi süre canımm allah tez zamanda kavuştursun siziiiiohaoldumsmile8aydır sevdiğini görememek,elini tutamamak,
elimi tuttuğunda kalbimin hızla çarpışını hissedememek mahvediyor artık beni..dayaanamıyorum..
bu nasıl bir hasrettirr:gitme:
rabbim bir daha yokluğunla sınamasın beni inşaallahh:Saruboceq:
ömrümün sahiibi:asigim:
kızlar, benim nişanlımda 3 gündür yazıcının yanında yazıcılığı öğreniyor. bulunduğu yerde kötü alışkanlıkları olan tipler çok fazlaymış özellikle jiletçi bilmiyorumkismilecanım yazıcılar da kendi aralarında ayrılıo galiba..benimki nöbet yazıo çarşı yazıo meselaa o yüzden bütün nöbetleri üst devrelere yüklüoo hiçkimse sevmioo üstlerindennkaydirigubbakcemile3Nöbetleri yazıo,çarşıya kimin pazar kimin cumartesi çıkacağını yazıo,terhis işlemlerini yapıo birde teskere kağıtlarını o hazırlıoo,izinleri fln birde o ayarlıo sanırım başka işleri de oluoo parasal işlemlere de bakıoo maaş fln sanırımm..canım benim çok yakın arkadaşım da gelibolu da askerr orda bir tane askeriye yok mu..o bana hi böle şelerden bahsetmemişti çok rahatbilmiyorumkismileacaba o şoför olduğundan sürekli dışarıda bazı şeleri görmüo mu ya da farklı yerlerdeler mi?bilmiyorumkismile
bi yandan yazıcı olacağı için sevinirken bir yandanda korkuyorum, izinleri nöbetleri felan yazıcılar ayarlıyor değil mi hep. yazıcı deneyimi olan arkadaşlarım askerleriniz neler yapardı anlatır mısınız?
Kızlar ben kaçtım, iftardan sonra görüşmek üzere
Canımm benm askerim aynı zamanda çavuş olduğundan komutan haricii
karışanı yok, bulunduğu yerde çok önemli, çok fazla yormazlar inşallah
benmki rahat, bi sefer 1 haftalığına Karsa yollamışlardı, onun haricinde yemek almaya
gidiyo 2 günde bir, şimdi geceleride iş çıktı, sahur yemeği almayada gidiyo, zaten ilk
gider gitmez vermiyolar aracı ilk 2 ay falan öğrenim gördü sonra üstüne zimmetleniyo
bişey olsa araca direk buna kalıcak biraz kötü oyüzden.. Sorucağın bişey varsa cevplarım tatlımm)
inanmıorum canım ya 8 ay mııı:gitme:gerçkten çok uzun bi süre canımm allah tez zamanda kavuştursun siziiiiohaoldumsmile
iyi iftarlar canımm görüşürüzzopuyorumnanaktan
bu aralar da nasılsa o gelicek diye gitmıyordum ama şimdi mehtaba gelememe durumu varmış:sinifsinif:
ünw.başlımda ordann kaçarımaklinialirimsmileaklinialirimsmile
pissy hayırlısı olsun canım benim aşkım da yazıcı oldu ama diğer askerlerden pek farkı yok nöbetleri aşkım yazmıyo silah alımı teslimi maaş işleri falan uğraşıyo bi de excel de bazı şeyler yapıyo bilmiyorumkismile yerine göre değişir sanırım korkma ama bişey olmaz.. senin askerin ortaköydeydi dimi canım bir arkadaşım orda yaptı neler olduğundan haberim var sempatiksalakcinni
hiçbirşey olmaz canım için raahat olsun korkma:1hug:
selam canım hoşgeldinn sabırsızlıklaa iftarı beklioruzzzsempatiksalakcinnisen nasılsınnnslm kızlarr. nasılsnızz
selam canım hoşgeldinn sabırsızlıklaa iftarı beklioruzzzsempatiksalakcinnisen nasılsınnn
herkese hayırlı iftarlar kızlar...son 5dk..zemuszemus
oo üni başlasın da gidersin canım aklinialirimsmilebu aralar da nasılsa o gelicek diye gitmıyordum ama şimdi mehtaba gelememe durumu varmış:sinifsinif:
ünw.başlımda ordann kaçarımaklinialirimsmileaklinialirimsmile
biliyorum cnm seninkini tebrik etmiştim daha önceki sayfalarda.
evet ortaköy'de ay sorma neler var orda öyle sempatiksalakcinni
temizlemeye çalışıyorlamış orayı o yüzden başlamışlar düzgünleri oraya göndermeye.gitmişler komutanla konuşmaya bi grup toplanıp bizi niye buraya gönderdiler diye ondan sonra komutan anlatmış bunlara.
sağol canım içimi rehat tutmaya çalışıyorum bende.Allaha emanet hepsi.
canım benim çok zor gerçektenn..ben bizim ordaki askere bi soruyim bakiyim o nerde tam olarak belki de ben yannış biliorummbilmiyorumkismilecanım askerlerimizin görevleri aynı olcak o zaman deseneeopuyorumnanaktan..çevresi iyi olur canım eğer haksızlık yapmazsaa üstleriyle de iyi anlaşırr..benimki kendi devrelerini kayırıo hep..kaydirigubbakcemile3üstlerine çok nöbet fln yazıoo delii..kaydirigubbakcemile3sarilalem; askerimin yapacağı işlerde senin söylediklerinden. gittiği askeriye çook büyükmüş. rahat olmasına iyi aslında akşamlar 1-1,5 saat konuşabiliyoruz çok şükür ama işte böyle tiplerden dolayı arkadaş edinemedi o yüzden sıkılıyor biraz. zaman geçtikçe üstünde ki bu sıkıntı gidecek inşallah, onu rahatlatmaya çalışıyorum sürekli.
canım benim çok zor gerçektenn..ben bizim ordaki askere bi soruyim bakiyim o nerde tam olarak belki de ben yannış biliorummbilmiyorumkismilecanım askerlerimizin görevleri aynı olcak o zaman deseneeopuyorumnanaktan..çevresi iyi olur canım eğer haksızlık yapmazsaa üstleriyle de iyi anlaşırr..benimki kendi devrelerini kayırıo hep..kaydirigubbakcemile3üstlerine çok nöbet fln yazıoo delii..kaydirigubbakcemile3
oo üni başlasın da gidersin canım aklinialirimsmile
anladım canım merak etme sen her işte bir hayır vardır :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?