- 27 Temmuz 2010
- 404
- 0
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.341
mel_ay da bi hesaplasin canim , benim programa göre bugünki safagimiz 409turkbayragi
gecen 5 gün birden düsünce o kadar cok sevindimki anlatamam delikafadulden
pissy ya silüs tarihimizin ayni gün olmasina cok sevindim canim benolumunekankayizsmile
Ayy yerim ben sizin sevinçleriniziiii=D =D
mel_ay da bi hesaplasin canim , benim programa göre bugünki safagimiz 409turkbayragi
gecen 5 gün birden düsünce o kadar cok sevindimki anlatamam delikafadulden
pissy ya silüs tarihimizin ayni gün olmasina cok sevindim canim benolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan sagol canim
seninde bitti hatirladigim kadariyla bugün yarin son du dimi ? gözünüz aydin tatlim ALLAH baska ayrilik vermez insallah :Saruboceq:
ke$ke öyle olsa kaydirigubbakcemile3 4er gün dü$sek hephergünümüz 4'er sayılsa süper olurdu :lepi:
benim hesaplamama göre 408 bizim şafaklar.
ho$geldin canim nasilsin opuyorumnanaktanben geldim canlarımmmm
masallah canimSon günümüzü sayıyoruz artıkk. Yarın gece kapımın önünde sevdiceğimm=)) Ne yazık ki planları uygulayamıyoruz ben gece uçağıyla geldiği için havaalanına gidemiyorum=(( Ama yine de o eve gelip babamdan beni görmek için müsade isticekmişşeyvahedigeldismile Ondan sonraki günler zaten hep bizimm:asigim:
O güzel duaların içinde çok çok teşekkür ederim tatlımmopuyorumnanaktan
ellerine saglik mel_ay'cim opuyorumnanaktan ma$allah $afagima 3 gün icinde 6 gün dü$tücicim bende onutekten hasapladım 408 canım şafağınturkbayragi
selam canım maşallah şafağınaaaSelaam kızlaar
Şafak: 179 opuyorumnanaktan
Selammmmmmmm
Selaam kızlaar
Şafak: 179 opuyorumnanaktan
aynen yaa açlık ta bastırıo iiceeebilmiyorumkismilecanımsıkılıyo
selam canım maşallah şafağınaaa
cicim teşekkür ederim bu arada sen nasılsınnopuyorumnanaktan
selam canım maşallah şafağınaaa
cicim teşekkür ederim bu arada sen nasılsınnopuyorumnanaktan
ohh canım maşallahhhopuyorumnanaktan rica ederim canim , ben süperim canim :lepi: ALLAHA cok $ükür
$afaktan 6 gün dü$tü
valla bana da geçiooo gerçekten bizim de şafağımız 73turkbayragiolumunekankayizsmile Saol canımm, geçiyo zaman işte
daha 5 ay 27 günümüz var teskereye :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?