- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.361
valla bana da geçiooo gerçekten bizim de şafağımız 73turkbayragi
ağlamakk istiyorum ya mehtabı sayıyorum ama gelip gelmiceği bile belli değil..
komutan demişki ekiimden önce kimse çıkamaz böyle şeymi olur off
89/3 canım izin kullanmadık hiçopuyorumnanaktanOoo kıss ne kalmış ki şurda senin kaydirigubbakcemile5
89/3 mü canım, yoksa 2 mi ? :bbo:
ağlamakk istiyorum ya mehtabı sayıyorum ama gelip gelmiceği bile belli değil..
sagol canim olumunekankayizsmileohh canım maşallahhh
valla bana da geçiooo gerçekten bizim de şafağımız 73turkbayragi
Offf bende çok acıktımmm !
Selam canim opuyorumnanaktan bende öyleydim ama $afaktan bugün 1 gün daha dü$tü aclik kalmadi bende kaydirigubbakcemile3 canim seninki $oför olarak mi yapiyodu ?Lady_cici Selaam canımmm..
in$allah gelebilir canim :Saruboceq: ben bu komutanlari hic anlamiyorum kizlar yaağlamakk istiyorum ya mehtabı sayıyorum ama gelip gelmiceği bile belli değil..
bilmiyorumkismile Niye ki tatlım, neden çıkamıolarmış
acaba sana süpriz falan yapmak için sölemiş olmasın ?
89/3 canım izin kullanmadık hiçopuyorumnanaktan
klava:sinir oluorum işte buna..bizde hiç izin kullanmadık şafak 73 komutan herkes izin kullancak demiş bizde endişeliyizz..kötükedihüso..izin istersin vermezler istemezsin verirler anlamadım valla ben bu tsknın işiniii...canım inşallah istediğinizi gibi olur herşeyy:Saruboceq:
89/3 canım izin kullanmadık hiçopuyorumnanaktan
:
yok canım süpriz değil..öyleymiş büyük ihtimal
adam yokmuş doru düzgün oyüzdennbilmiyorumkismile
Ohh ne güzel valla, biz kullandık şafaktan bi 10 gün düşebiliyoruzz sadece
buda düşmüş hali zateen :bbo:
Hımm anladım canım, hayırlısı olsun inşallah çıkabilir izine :Saruboceq:
Lady_cici evet canım şöför olark yapıo opuyorumnanaktan
evet sonuçta belirli bi izin tarihi var olağan üstü bi durum olmadıkça gelmeleri gerekir..
ama ssaçma nedenlerden dolayı ertelıyolar süreklii..
bızımkı ıznı kullanmak zorunda oldugu yerde oyleymiş..
geçende soylemıstıı cocugun tekının teskeresıne 1hafta kalmış izni varmıs kullanılmamıs evıne yollamıslar ıznıı kullanmış tekrar askerıyeye gelmiş o 1haftayıda bıtırmıs oyle teskreyı almışdelikafadulden
hadi ya vay anasınıı ne kadar saçma bi şeyy herkesin kendi insiyatifine bıraksalar keşkee izin sonuçta buu...beni de korku sardı şimdi susum sen öle diyinceeyvahedigeldismile..her şey beklerim valla neler gördük şu askerlikteeevet sonuçta belirli bi izin tarihi var olağan üstü bi durum olmadıkça gelmeleri gerekir..
ama ssaçma nedenlerden dolayı ertelıyolar süreklii..
bızımkı ıznı kullanmak zorunda oldugu yerde oyleymiş..
geçende soylemıstıı cocugun tekının teskeresıne 1hafta kalmış izni varmıs kullanılmamıs evıne yollamıslar ıznıı kullanmış tekrar askerıyeye gelmiş o 1haftayıda bıtırmıs oyle teskreyı almışdelikafadulden
Canim bana vaktin oldugunda sonra biraz bahsedebilirmisin bu durumdan opuyorumnanaktan
$öförler neler yapiyo , rahat oluyomu vs. , benimki de $öför olarak gecti usta birligine , ama daha cok yeni oldugundan hic bi bilgim yok :1rolleyes:
kızlar, benim nişanlımda 3 gündür yazıcının yanında yazıcılığı öğreniyor. bulunduğu yerde kötü alışkanlıkları olan tipler çok fazlaymış özellikle jiletçi bilmiyorumkismile
bi yandan yazıcı olacağı için sevinirken bir yandanda korkuyorum, izinleri nöbetleri felan yazıcılar ayarlıyor değil mi hep. yazıcı deneyimi olan arkadaşlarım askerleriniz neler yapardı anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?