- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.521
gunaydın guzeller yerimseniben
yine guzel bi sabah ve ben yine burdayımm sositososito
cok enerji doluyum bu sabah (nedensızce) :teytey:
iyiki uye olmusum bu sıteye ıyıkı bu topige yazmısım ve iyiki sizleri tanımısım hepiniz iyiki varsınız :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:enbuyukkk::enbuyukkk: :enbuyukkk:
günaydın kızlar nabersiniz ya kimse yok nerdesiniz yaa önceden ne zaman girsem biri olurdu mutlaka bu saatlerde nereye kaçtınız hepiniz,ben düzcedeyim bayanlar size geliceğimi sölemiştim ama giderken haber verme fırsatım olmadı şuan düzcedeyim tatil yapıyorum birazdan denize gidebilirim ama sizide aşkımıda çok özledim nedense kendi evimden uzaklaşınca daha bi buruk oluyorum sanki evdeyken zaman farklı akıyo,çok nete girme fırsatım olmuyo kızlar ama bi hafta sonra dönüyorum kısmetse kendinize ii bakın sizi seviyorum öpüyorum hepinizi nanaktan kocaman teeek...opuyorumnanaktan
88/2 siniz ve şafağınız 85:uhm: bizde 88/2 yiz canım hiç izin kullanmadk şafağımız 14 senin askerinin teslim olduğu tarih ne:uhm:
slm umudayolculuk aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan.
benden sonra sen varsın sanırım ..bu sitedeki enson şafak görecek kişi bendim yani listenin en altındaydım çok üzülüyordum:sinifsinif:.fakat sen daha başlamamışsın sanırım şafak saymaya yani sen başliyacaksın benden sonra herhalde...umarım seninde şafak günlerin çabucak geçer canım birlikte teselli buluruz merak etme senkaydirigubbakcemile5
öss noldu cnm puan kaç bakım:)
hangi bölümsün?
bolumum turkce mat canım .. ea2 den 274 puan almısım bı yere gıdemıyorum yanı .. seneye inş .. :Saruboceq:
inş seneye istediğin bölümü kazanırsın canım:içelim:
kıslar içimdekileri bi siz anlayabilirsiniz sanırım askerimi yolcu ettim bugün şuanda birliğine doğru gidiyor berbat durumdayım mafoldumben
şafak411 off geçmiyor zaman ya ebuş 81 canım ya benimki seninkiyle aynı zamanda gelmesi gerekiyor seninki haftaya geliyormuş gözünaydın ama benimki belli değil diyor acaba süpriz falanmı yapcak moralim boozuk herkesin belli bir benimkinin belli değil
ahh canım benim üzülme ya :sinifsinif:
ben seni çok iyi anlıyorum gülüm benimkide gideli 2 ay olmak üzere daha yeni gönderdim bendemafoldumbenmafoldumben hayırlısıyla yapar gelir inşallh merak etme:Saruboceq:
nereye düştü seninki canım ne olarak yapıyoturkbayragi
ebuş neden sizinkiler uzun acemilik yapıyolar ya kafamçokkarıştı
Safak 294 ARDAHAN ....
off off cokk özledikk babasii seniiii mafoldumben
cabuk gell birtanemm .. burnumda tütüosun bee askimmmm
sağol canım benim manisa batıkışlada yapıyo mehtap sayıcam şimdi 26 gün acemilik yapılıyomuş bugün teslim oldu çabuk gelsin ya şimdiden özledim ben :gitme:turkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?