Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar nabersiniz ya kimse yok nerdesiniz yaa önceden ne zaman girsem biri olurdu mutlaka bu saatlerde nereye kaçtınız hepiniz,ben düzcedeyim bayanlar size geliceğimi sölemiştim ama giderken haber verme fırsatım olmadı şuan düzcedeyim tatil yapıyorum birazdan denize gidebilirim ama sizide aşkımıda çok özledim nedense kendi evimden uzaklaşınca daha bi buruk oluyorum sanki evdeyken zaman farklı akıyo,çok nete girme fırsatım olmuyo kızlar ama bi hafta sonra dönüyorum kısmetse kendinize ii bakın sizi seviyorum öpüyorum hepinizi nanaktan kocaman teeek...opuyorumnanaktan

slm umudayolculuk aramıza hoşgeldin canımopuyorumnanaktan.
benden sonra sen varsın sanırım ..bu sitedeki enson şafak görecek kişi bendim yani listenin en altındaydım çok üzülüyordum:sinifsinif:.fakat sen daha başlamamışsın sanırım şafak saymaya yani sen başliyacaksın benden sonra herhalde...umarım seninde şafak günlerin çabucak geçer canım birlikte teselli buluruz merak etme senkaydirigubbakcemile5

selam mühürlükaderim.ne hoş demekki düzcedesin çok ii şafak saymaktan stres olmuştursun biraz dinlenirsin bari....bende buraya yazmadan sizlerle konuşmadan teselli bulamıyorum:1hug:a.s.
hepinizi çok seviyorum :teytey:
bu arada haftaya aşkım dağıtım iznine geliyor çok heyecanlıyım:asigim:

hosbuldum canım opuyorumnanaktan
ewt canım daha baslamadım .. ama burda cok daha cabuk gececegıne ınanıyorum .. cunku yalnız degılım sız varsınızz .. :teselli: :teselli:

şafak411 off geçmiyor zaman ya ebuş 81 canım ya benimki seninkiyle aynı zamanda gelmesi gerekiyor seninki haftaya geliyormuş gözünaydın ama benimki belli değil diyor acaba süpriz falanmı yapcak moralim boozuk herkesin belli bir benimkinin belli değil

kıslar içimdekileri bi siz anlayabilirsiniz sanırım askerimi yolcu ettim bugün şuanda birliğine doğru gidiyor berbat durumdayım mafoldumben

kıslar içimdekileri bi siz anlayabilirsiniz sanırım askerimi yolcu ettim bugün şuanda birliğine doğru gidiyor berbat durumdayım mafoldumben

ahh canım benim üzülme ya :sinifsinif:
ben seni çok iyi anlıyorum gülüm benimkide gideli 2 ay olmak üzere daha yeni gönderdim bendemafoldumbenmafoldumben hayırlısıyla yapar gelir inşallh merak etme:Saruboceq:
nereye düştü seninki canım ne olarak yapıyoturkbayragi

ah güzelim yaa sorma wallahi zaman zor geçiyor ama sonunda bi şekilde geçicek.seninki nerde askerlik yapıyordu canım ne olarak gitti.benimki bilecikte jandarma ulaştırma

sağol canım benim manisa batıkışlada yapıyo mehtap sayıcam şimdi 26 gün acemilik yapılıyomuş bugün teslim oldu çabuk gelsin ya şimdiden özledim ben :gitme:turkbayragi

ebuş neden sizinkiler uzun acemilik yapıyolar ya kafamçokkarıştı

canım belli olmuyor bazıları 26 gün bazıları 75 gün bazıları 3 ay benimki 55 gün mesela öyle... herhalde yerine ve görevine göre değişiyor..
bilecikte asker benimki jandarma şöför olarak bakalım kısmet haftaya belli olacak usta birliği çok heyecanlıyım yaa:Saruboceq:.
umarım seninkide sağsalim döner kavuşursunuz canım benim :teselli:

Safak 294 ARDAHAN ....

off off cokk özledikk babasii seniiii mafoldumben

cabuk gell birtanemm .. burnumda tütüosun bee askimmmm

ah be kardeşim hep öyle walla burnumuzda tütüyolarmafoldumbenmafoldumben
sen kocanı ben sözlümü özledim:sinifsinif: şimdi haftaya gelcek ama 7 günlük izne ...
daha sonra bayağı uzunbir zaman görüşemicez sen iyi bilirsin canım benim:sinifsinif:
sağsalim dönsünlerde:Saruboceq:

sağol canım benim manisa batıkışlada yapıyo mehtap sayıcam şimdi 26 gün acemilik yapılıyomuş bugün teslim oldu çabuk gelsin ya şimdiden özledim ben :gitme:turkbayragi

Canım Allah kavuştursun
seni anlayabiliyorum,başlarken çok zor geliyo gerçekten
zaman geçtikçe ona yaklaştığını düşün , üzülme olur mu:teselli:
benimki de Manisa Kırkağaç'ta yapmıştı
çok şükür bitti orası,şimdi Mardin'de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…