- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.541
canım belli olmuyor bazıları 26 gün bazıları 75 gün bazıları 3 ay benimki 55 gün mesela öyle... herhalde yerine ve görevine göre değişiyor..
bilecikte asker benimki jandarma şöför olarak bakalım kısmet haftaya belli olacak usta birliği çok heyecanlıyım yaa:Saruboceq:.
umarım seninkide sağsalim döner kavuşursunuz canım benim :teselli:
*ah be kardeşim hep öyle walla burnumuzda tütüyolarmafoldumbenmafoldumben
sen kocanı ben sözlümü özledim:sinifsinif: şimdi haftaya gelcek ama 7 günlük izne ...
daha sonra bayağı uzunbir zaman görüşemicez sen iyi bilirsin canım benim:sinifsinif:
sağsalim dönsünlerde:Saruboceq:
kıslar içimdekileri bi siz anlayabilirsiniz sanırım askerimi yolcu ettim bugün şuanda birliğine doğru gidiyor berbat durumdayım mafoldumben
KUZUM JANDARMA VE KOMANDO EĞİTİMLERİ 3 AY SÜRÜYOR BENİMKİ KOMANDO NORMAL PİYADE OLANLAR 1 AY EĞİTİM ALIYORLAR.SENBİNKİŞDE PİYADE GALİBA ONDAN ÖYLEebuş neden sizinkiler uzun acemilik yapıyolar ya kafamçokkarıştı
sağol canım benim manisa batıkışlada yapıyo mehtap sayıcam şimdi 26 gün acemilik yapılıyomuş bugün teslim oldu çabuk gelsin ya şimdiden özledim ben :gitme:turkbayragi
gamzecimm az kalmış valla yaa benimkini beraber bitirdik biliyosun senin de bitirmeni o kadar çok istiyorum kiii
ha gayrettttttt.....buyrunnnnnnnnn
ebuşşş mehtaba az kalmış,nasıl heyecanlısındır şimdi
usta birliği açıklanınca yaz buraya da olur muyerimseniben
hayırlısı olur inşallah canım[/QUOTE
sorma balım yaa çok heyecanlıyım tabiki:teytey:
mehtaba az kaldı evet kısmetse haftaya cumartesi burdabakalım nereye düşecek çok merak ediyorum hayatım ya dua edin :Saruboceq:
tabiki size söylicem canım bi belli olsun hayırlısıyla.
senin asker ne alemde canım nasıl gidiyor a.s.:1hug:
*
ßitanem benim seninki dagitim iznine geliyor demi 7 günlügüne yerimseniben
ne güzel göreceksin askini... cok sevindim senin adina..
ßenim durumum kötü ya.. esim gittiginden sonra hamile oldugumu ögrendim ...
sevincimizi bile ayri ayri yerlerde ögrendik...
o gelene kadar bebekler 4 aylik olacak.. ondan bile mahrum kalacak..
ama vatan görevi iste ne yapalim.. mecbur.. vatan boRcu alkisalkisalkis
Allah AskerLerimiziii Korusun Kizlarrrr..... Hepimiz Birbirimizin Halinden cok Iyi Anliyoruzz Sizii cok seviyorummmm iyiki tanisdimm sizlerleee.... Şeniz
canım belli olmuyor bazıları 26 gün bazıları 75 gün bazıları 3 ay benimki 55 gün mesela öyle... herhalde yerine ve görevine göre değişiyor..
bilecikte asker benimki jandarma şöför olarak bakalım kısmet haftaya belli olacak usta birliği çok heyecanlıyım yaa:Saruboceq:.
umarım seninkide sağsalim döner kavuşursunuz canım benim :teselli:
Canım Allah kavuştursun
seni anlayabiliyorum,başlarken çok zor geliyo gerçekten
zaman geçtikçe ona yaklaştığını düşün , üzülme olur mu:teselli:
benimki de Manisa Kırkağaç'ta yapmıştı
çok şükür bitti orası,şimdi Mardin'de
KIZ BANA BAK ÜZÜLME SAKIN GİTTİ AMA NİYE GİTTİ GERİ GELMEK İÇİN GİTTİ SANKİ HİÇ GELMEYECEKMİŞ GİBİ ZIRLAMA BAKİİİMMM :mymeka:klava:GİTMEZSE NASIL GELECEK BİTİRİP TE...ŞİMDİ ÇIKMAM LAZIM AMA YARIN AYRINTILI KONUŞALIM CANIM BURALARDA OL UNUTMA
KUZUM JANDARMA VE KOMANDO EĞİTİMLERİ 3 AY SÜRÜYOR BENİMKİ KOMANDO NORMAL PİYADE OLANLAR 1 AY EĞİTİM ALIYORLAR.SENBİNKİŞDE PİYADE GALİBA ONDAN ÖYLE
AMANIN DAHA YOLLAR YOLLAMAZ SALYA SÜMÜK OLMUŞUN BEE TOPARLAN KIZDIRMA BENİ BU TOPİKTE YAS YOKKK SIKINTI YOKK TOPİĞİ BOZMA BEE ZATEN BURDAKİ HATUNLAR AĞLAMAYA ÜZÜLMEYE MEYİLLİ HATUNLAR AÇMA MUSLUKLARIII....TOPARLA KENDİNİ SENDE ALIŞACAKSIN DAHA ÇOK TAZE ONDAN YARIN KONUŞALIM KESİN AKŞAM
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1. YEŞİL<= =13 BİTLİSE SELAM:hooray: :hooray: :hooray: opuyorumnanaktan :teytey:
2.TU.GB.AA=15=BURDURA SELAM
3. BAYANSU=16 BURSAYA SELAM
4.MRS.SÖNMEZ=47 MARDİNE SELAM
5.DAMLA_06=64 UŞAĞA SELAM
6.BOSHAYALLERBUNLAR=64 UŞAĞA SELAM
7.JOEYFUN=66 YOZGATA SELAM
SLM KISLAR YA ÇOK MUTLUYUM ANLATMAZSAM ÇATLARIM VALLA zemuszemus KOCACIM SALI GÜNÜ GELİO İZNE GELİO AMA OLSUN 14 GÜN YANIMDAAAA hihoyyyt hihoyyyt YANİ MEHTAP 84 DEİL 2 KALDIIIIIIIIII
ÇOK SEVİNDİM CANIMkaydirigubbakcemile5BENİMKİDE BU HAFTA GELİYO DAĞITIMA KISMETSE :Saruboceq: TÜM HEHTAP BEKLEYENLERE SEVGİLERopuyorumnanaktan
MEHTAP a 6 GÜN KALDI AŞKKKKKKKKIIIM:Saruboceq:
EBUSU
:asigim: EGOSUNU :asigim:
:asigim:
ÇOK
:asigim: SEVİYOR :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?