Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

."gel" diye haykırmak istemek. hadi gel, on ay var daha ama gel, nolur gel. her istediğin emirdir on ay sonra, artık başka bir insan olsan da sen, gel işte. lost çoktan bitecek, gözüm gibi baktığın balıkların hepsi ölecek belki. benim saçlarım çok uzayacak, sen önceden hiç tahammül edemediğin yüksek seste konuşuyor, bağırıyor olacaksın. sen önüne konanı yerken, ben senin sevdiğin yemekleri dizeceğim boğazıma. iyi ol diyeceğim, iyi ol isteyeceğim. kızacaksın. her telefonda "şu oluyor, bu oluyor" derken sen, ben hiçbir şeyi olduramayacağım. gel ama. yanımda bir sandalye boş kalmayacak yalnız. gelsen de, "öyle" gelmeyeceğine nasıl inanacağım?
Ekşi sözlükten alıntıdır kızlar.. Ne güzel anlatmışlar okumaya doyamadım

kızlar pc bozuldu yhaaa şarj oömuooo açamıom pc mi sarj aletim garantiden gelene kadar kk ya gelemicaem senağlama

benım saj aletıde bozuldu cnm ya elımle bastırıom yada laptopu ters koyuom o şekılde saj edıo sadece sınır oldum ya daha alalı 1 yıl oldu.garantıye gıtmesı gerek mecbur.

Kesinlikle çok hoş olmuşşalkisalkisalkis

24.öyle çetin bir sınavdır ki bu sonunda bir bakmışsınız kendinizi tuğba ekinciyi severken yada saçı 3 numara olanları her gördüğünde gözlerin dolmuş yada telefonsuz tuvalete dahi gitmezken yada sosyal hayatınızın sadece okuldan/işten ibaret olmuş halde bulabilirsiniz.
sancılı bir doğum gibidir..ilk başlarda bebek kız mı oğlan mı (nereye çıktı) onu merakla geçer sonra sağlıklı mı değil mi (yeri rahat mı değil mi) yediklerim ona yararlı mı zararlı mı(yaptığım yada söylediğim şeyler acaba onu kırar mı üzer mi ne de olsa hassas bi dönemi)son zamanlara doğru ne zaman gelecek az kaldı kaç gün kaldı sancılarım arttı ,en sonunda geldiği gün sizde onunla yeniden doğarsınız

cook güzel ya alkisalkisalkis
bende tugba ekinciden nefret ettigim halde durmadan dilime dolaniyo evin icerisinde bagira bagira söylüyorum , birgün annem biseylerden süphelencek ama neyse :lepi:

Buna hem güldüm hemde çookkk üzüldüm yaaaaaaaaaaa (((
11.şimdiki zamanda yaşamamayı sağlayan eylem. ya geçmişi düşünürsünüz ya geleceği. geçmişteki anılarda kaybolursunuz gün gelir, gün gelir hayallere dalarsınız geleceğe dair. mektuplar yazarsınız. cevaplar beklersiniz . her gün posta kutusuna bakarsınız. mesajlar yazarsınız içinizde aman yakalanmasın diyerek şafak sayarsınız onunla beraber.

'bugün 53. günü ,onu görmeye gitmeme 34 gün var' demektir.

platonik aşktır.

onsuz bişey yapmak gelmez içinizden. ev kuşu olursunuz.
ona anlatmak istediğiniz şeyleri paylaşmak istediklerinizi her gün mail olarak ona yazarsınız.
her şeyi maillerde anlatınca gerçek mektupta yazacak bişeyler kalmaz.
ama herkes de size gerçek mektup yaz onu defalarca okur der
kafa karışır bir kere daha ne gereksiz şey şu askerlik sevdiğimi benden ayırdı diye profesyonel ordu sistemine geçmeyi istemeyenlere kızarsınız.

hiç bitmeyecek gibi gelir beklemek.
bazen ne çabuk geçmiş günler dersiniz bazen daha bir sürü gün daha var dersiniz.
kafa karışır algı bozulur.
ama o yanınızda olmasa bile her şeyi onunla yaşarsınız.

edit: günler geçiyor öyle yada böyle benim saydığım ara kavuşma şafağı bitti kavuştuk şimdi tekrar bekliyoruz asker yolu, eskisinden daha çok özlüyoruz...
ama zaman geçiyor 98 gün geçmiş geriye kaldı 9 hafta
günleri saymak yerine artık haftaları sayıyorum
20 mayıs da yanımda olacak yine beraber koyun koyuna uyuyacağız:)
yine saatlerce sohbet edeceğiz
onunla beraber askıya aldığım hayatım o gelince yine akmaya başlayacak....

edit: bu entry ye başladığımda sevgilimi bekliyordum.
bugün itibari ile (12/04/2007) hem sevgilim hem kardeşim askerde
2007 yılı asker yolu gözlemek ile geçecek benim için.
sevgilim için şafak 38 plakaya indik . kardeşimi ise dün uğurladık aşti den. gözlerden yaşlar yuvarlandı yanaklara....
bebeği ile vedalaştı doyamadı , sarılıp kokladı.
ağır geldi bu görüntü bana...
oysa biz ailece alışığız göçebe yaşama ama bir babanın evladından ayrılışını izlemek koydu bana.
sevgilim izmir de kardeşim istanbul da asker. bende askerlerimin yolunu gözlüyorum....

edit: gün itibari ile sevgilimin askerdeki son günü.
bekleyiş bitmedi eve gelmesini bekliyorum.

edit:sonunda hasret bitti ayrılıklar kavuşma ile son buldu.

edit: askerden geldikten 10 gün sonra beni terk etti
beklemeyin ulan evli değilseniz beklemeyin
sizden zaman çalınabiliyor ki zaman yerine konulması imkansız bir şey telafisi yok.
neden diye sormayın bir açıklama sormadım önemi yoktu açıklamanın
ben boşuna beklemişim.
beni sevdiğini söylerken yalan söyleyen bir adamı beklemişim
beklemeyin!

edit: gün itibari ile kardeşimde askerliği bitirmiş durumda böylece bu yılı asker yolu bekleyerek bitirdim.
bundan sonra asker yolu beklemek ile işim olmaz.

edit: insan büyük konuşmamalı.

benmkini askere yeni gönderdiğimdeo kumuştum bende bunları pufidğim özellikle o uzun olanı beni şüphelere götürmedi değil...

Siyahincim. Herkes farklı şekillerde bekliyor tabii. Ama insan anlar halinden tavrından. Sana karşı hareketlerinde değişiklik olmadıysa şimdiye kadar problem yoktur tatlım. Zaten dönünce tüm askerler adaptasyon sorunu yaşıyor o bikaç günü anlatınca gerisi kolay diyorlar. Hatta kimisinde hiç olmuyor. Ama ben kesinlikle şuna inanıyorum iki tarafta sevgisinden eminse kesinlikle aradaki bağı kuvvetlendiriyor askerlik. Her anın değerini kat kat bilmeyi öğretiyor insana.

yanmıo cnmmm elımle bastırıyorum ozman kırmızı ışık yanıyor yani sarj boş ama doluyor anlamına gelıyor durduk yere noldu anlamadımkı :S

şarj aletnn ömrü bitmiş cnm malesef bnm ki şuan bastırınca da yanmıoo hiç açamıorum pc yi ama bugün hp yenisini yolluo garantin varken sen de iste bence cnmm :1hug:

insanin icinde bi korku oluyo ister istemez , gelince degi$irmi beni terk edermi diye
ALLAHim kimseciklere ya$atmasin böyle kötü bi olayi :Saruboceq:
ama ben ba$tan beri böyle bi riskli yola adim attim
kendisinden haber alamasamda , istedigim zaman konu$amasamda
seviyorum tombi$imi, seviyorum onu beklemeyi :asigim: icimdeki ümit kücük olsa bile
$imdiye kadar bekledim , 408 gün daha bekleyecegm , bol bol dua ederek
Rabbim askerlikten sonra tekrar bir araya gelmeyi nasip eder in$allah :Saruboceq:

Sen beklemekle en guzel mükafatını alıcaksın tatlım zaten.Bnce o snin bole sabırla bekledıgını gordugu için dahada değişcek hayatı,daha çok yanında olcak ve hıc bızman gıtmıyecek ALLAH bir ömür boyu mutlu kılsın sizi..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…