- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.761
benim canım sen
tabi tabi tanıdım tatlım
kız leydim senin face var mı?
kızlar pc bozuldu yhaaa şarj oömuooo açamıom pc mi sarj aletim garantiden gelene kadar kk ya gelemicaem senağlama
."gel" diye haykırmak istemek. hadi gel, on ay var daha ama gel, nolur gel. her istediğin emirdir on ay sonra, artık başka bir insan olsan da sen, gel işte. lost çoktan bitecek, gözüm gibi baktığın balıkların hepsi ölecek belki. benim saçlarım çok uzayacak, sen önceden hiç tahammül edemediğin yüksek seste konuşuyor, bağırıyor olacaksın. sen önüne konanı yerken, ben senin sevdiğin yemekleri dizeceğim boğazıma. iyi ol diyeceğim, iyi ol isteyeceğim. kızacaksın. her telefonda "şu oluyor, bu oluyor" derken sen, ben hiçbir şeyi olduramayacağım. gel ama. yanımda bir sandalye boş kalmayacak yalnız. gelsen de, "öyle" gelmeyeceğine nasıl inanacağım?
Ekşi sözlükten alıntıdır kızlar.. Ne güzel anlatmışlar okumaya doyamadım
24.öyle çetin bir sınavdır ki bu sonunda bir bakmışsınız kendinizi tuğba ekinciyi severken yada saçı 3 numara olanları her gördüğünde gözlerin dolmuş yada telefonsuz tuvalete dahi gitmezken yada sosyal hayatınızın sadece okuldan/işten ibaret olmuş halde bulabilirsiniz.
sancılı bir doğum gibidir..ilk başlarda bebek kız mı oğlan mı (nereye çıktı) onu merakla geçer sonra sağlıklı mı değil mi (yeri rahat mı değil mi) yediklerim ona yararlı mı zararlı mı(yaptığım yada söylediğim şeyler acaba onu kırar mı üzer mi ne de olsa hassas bi dönemi)son zamanlara doğru ne zaman gelecek az kaldı kaç gün kaldı sancılarım arttı ,en sonunda geldiği gün sizde onunla yeniden doğarsınız
cook güzel ya alkisalkisalkis
bende tugba ekinciden nefret ettigim halde durmadan dilime dolaniyo evin icerisinde bagira bagira söylüyorum , birgün annem biseylerden süphelencek ama neyse :lepi:
benım saj aletıde bozuldu cnm ya elımle bastırıom yada laptopu ters koyuom o şekılde saj edıo sadece sınır oldum ya daha alalı 1 yıl oldu.garantıye gıtmesı gerek mecbur.
cook güzel ya alkisalkisalkis
bende tugba ekinciden nefret ettigim halde durmadan dilime dolaniyo evin icerisinde bagira bagira söylüyorum , birgün annem biseylerden süphelencek ama neyse :lepi:[/QUOT
Gerçekten az önce yemek yaparken söylüyordum bendeeeO şimdi askerr canı neler isterrr
bnm de cnm yaa senn de yan tarafta ki ışık şarj etmeyince yanmıo demiiiiiii Çok üzgünüm çoook
benmkini askere yeni gönderdiğimdeo kumuştum bende bunları pufidğim özellikle o uzun olanı beni şüphelere götürmedi değil...
yanmıo cnmmm elımle bastırıyorum ozman kırmızı ışık yanıyor yani sarj boş ama doluyor anlamına gelıyor durduk yere noldu anlamadımkı :S
şarj aletnn ömrü bitmiş cnm malesef bnm ki şuan bastırınca da yanmıoo hiç açamıorum pc yi ama bugün hp yenisini yolluo garantin varken sen de iste bence cnmm :1hug:
ama 1 ay a zor gelır cnm ya
insanin icinde bi korku oluyo ister istemez , gelince degi$irmi beni terk edermi diye
ALLAHim kimseciklere ya$atmasin böyle kötü bi olayi :Saruboceq:
ama ben ba$tan beri böyle bi riskli yola adim attim
kendisinden haber alamasamda , istedigim zaman konu$amasamda
seviyorum tombi$imi, seviyorum onu beklemeyi :asigim: icimdeki ümit kücük bile olsa
$imdiye kadar bekledim , 408 gün daha bekleyecegm , bol bol dua ederek
Rabbim askerlikten sonra tekrar bir araya gelmeyi nasip eder in$allah :Saruboceq:
ne 1 ayı kız ben hiç pc yi bile yollamıom sarj aleti yollayacaklar ben istedim garanti kapsamında yarın veya en geç perşembe elimde olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?