- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.781
ed cnm bende laptopu yolamıcam da saj aletı ole hemen gelmes dıe düşundum.bı ara göturuyum ozman
nereye götürcen kız müst temsilcisini ara nlar verirler kargoya bnm ki bugün verilmişş
kızlar ben çıkıorum şimdiden herkese hayırlı iftarlar allah kabul etsin oruçlarınızı
aynen canim basliyorum birden bire kaydirigubbakcemile3 bide $afak kacta askeriim diyeGerçekten az önce yemek yaparken söylüyordum bendeeeO şimdi askerr canı neler isterrr
in$allah öyle olur canim ama bizim durum i$te biraz farkli , daha önce söylemi$tim galiba , beraber degiliz ya bu yüzden , $imdi bari$mayi kabul etmedigim icin pi$man oluyorum ama neye yarar boshayallersmileSen beklemekle en guzel mükafatını alıcaksın tatlım zaten.Bnce o snin bole sabırla bekledıgını gordugu için dahada değişcek hayatı,daha çok yanında olcak ve hıc bızman gıtmıyecek ALLAH bir ömür boyu mutlu kılsın sizi..opuyorumnanaktan
görüsürüz canim , sanada hayirli iftarlar cok sagol ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktankızlar ben çıkıorum şimdiden herkese hayırlı iftarlar allah kabul etsin oruçlarınızı
Siyahincim. Herkes farklı şekillerde bekliyor tabii. Ama insan anlar halinden tavrından. Sana karşı hareketlerinde değişiklik olmadıysa şimdiye kadar problem yoktur tatlım. Zaten dönünce tüm askerler adaptasyon sorunu yaşıyor o bikaç günü anlatınca gerisi kolay diyorlar. Hatta kimisinde hiç olmuyor. Ama ben kesinlikle şuna inanıyorum iki tarafta sevgisinden eminse kesinlikle aradaki bağı kuvvetlendiriyor askerlik. Her anın değerini kat kat bilmeyi öğretiyor insana.
selam güzeller nasılsınız ?
yaa biraz gerginim bugun
Kimi zman öylede diyoruz aslında.. Bizim için iyi oldu değerimizi anladık daha sıkı bağlandık diye.. Askerlik sonrası endişelerimi askerimede söyledim..Endişe etmeme sebep birşey olmadığını söylüyo.. Yersiz kuruntularım işte.. boshayallersmile
aynen canim basliyorum birden bire kaydirigubbakcemile3 bide $afak kacta askeriim diye
tv de tüm asker haberlerine ko$ar oldum felan , annem anlamasin da baska bisey istemem kaydirigubbakcemile3
in$allah öyle olur canim ama bizim durum i$te biraz farkli , daha önce söylemi$tim galiba , beraber degiliz ya bu yüzden , $imdi bari$mayi kabul etmedigim icin pi$man oluyorum ama neye yarar boshayallersmile
in$allah tekrar bir araya geliriz hayirlisiyla da , mutlu oluruz canim :Saruboceq:
sagol tatlim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktan rabbim cümlemizi bi ömür boyu mutlu eder insallah
görüsürüz canim , sanada hayirli iftarlar cok sagol ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktan
insanin icinde bi korku oluyo ister istemez , gelince degi$irmi beni terk edermi diye
ALLAHim kimseciklere ya$atmasin böyle kötü bi olayi :Saruboceq:
ama ben ba$tan beri böyle bi riskli yola adim attim
kendisinden haber alamasamda , istedigim zaman konu$amasamda
seviyorum tombi$imi, seviyorum onu beklemeyi :asigim: icimdeki ümit kücük olsa bile
$imdiye kadar bekledim , 408 gün daha bekleyecegm , bol bol dua ederek
Rabbim askerlikten sonra tekrar bir araya gelmeyi nasip eder in$allah :Saruboceq:
selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan
hayirdir noldu ?
selam güzeller nasılsınız ?
yaa biraz gerginim bugun
mutluluktan ucusa gectim gercekten kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bitmiş be gercekten bitmişşşşşşşşşş
mutluluktan ucusa gectim gercekten kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bitmiş be gercekten bitmişşşşşşşşşş
nasıl bişey canım
nasıl bişey canım
küp şekerim söle diyim dolmustan indim onu gördüm ya sadece onu görüysun yaaa utanmasam boynuna atlıcaktım sarıldk falan sevincten alıcam öle dolmusumki garibim oturup cocuk gibi sevinçten alıcaktm sarılırken bulmusken insan kopamıyor yaa öle böle bişeyt değil
eyvahedigeldismile
gözün aydın arkadasım..
Allah başka ayrılık göstermesin..
darısı bizlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?