Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gerçekten az önce yemek yaparken söylüyordum bendeee O şimdi askerr canı neler isterrr
aynen canim basliyorum birden bire kaydirigubbakcemile3 bide $afak kacta askeriim diye
tv de tüm asker haberlerine ko$ar oldum felan , annem anlamasin da baska bisey istemem kaydirigubbakcemile3

in$allah öyle olur canim ama bizim durum i$te biraz farkli , daha önce söylemi$tim galiba , beraber degiliz ya bu yüzden , $imdi bari$mayi kabul etmedigim icin pi$man oluyorum ama neye yarar boshayallersmile
in$allah tekrar bir araya geliriz hayirlisiyla da , mutlu oluruz canim :Saruboceq:
sagol tatlim güzel dileklerin icin opuyorumnanaktan rabbim cümlemizi bi ömür boyu mutlu eder insallah

kızlar ben çıkıorum şimdiden herkese hayırlı iftarlar allah kabul etsin oruçlarınızı
görüsürüz canim , sanada hayirli iftarlar cok sagol ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktan

Kimi zman öylede diyoruz aslında.. Bizim için iyi oldu değerimizi anladık daha sıkı bağlandık diye.. Askerlik sonrası endişelerimi askerimede söyledim..Endişe etmeme sebep birşey olmadığını söylüyo.. Yersiz kuruntularım işte.. boshayallersmile

selam güzeller nasılsınız ?

yaa biraz gerginim bugun

selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan
hayirdir noldu ?

sonradan ekledim:

bence canim sen dedigin gibi bos yere kuruntu yapiyosun , gecen de sarji bitiyodu , kötü seyler getirmistin aklina
askerin haklidir endiselencek bi durum yoktur ortada

Son düzenleme:

evet tatlım bılıyorum, ozman ona bir şans daha ver hağla barışma teklıfı gecerlıdır umarım.hayallerın boş degıl gercekleştırmek ıkınızın elınde,hem sen o gun konusmustun sanırım aşkınla.

Canım benim ben eminimki sen onu onca zaman bekledikten sonra herşey eskisinden çok daha güzel olucak... Hiç dert etme bence. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Tombişin seni başının tacı yapıcakkk :)

selam canim hosgeldin opuyorumnanaktan
hayirdir noldu ?

hoşbuldum güzelim..

bilmiyorum ya çok kötüyüm boğuluyorum sanki..

herşeyi boşvermek istiyorum inanılmaz daraldım..

böyle olmamıştım hiç..

psikolojim bozuldu sanki bi anda..

kavga etmeye birine patlamaya yer arıyorum resmen..

harıka bır duygudur ALLAH bir daha hıc ayırmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…