- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #75.801
harıka bır duygudur ALLAH bir daha hıc ayırmasın cnm
busrae, cagla22, duygu.91, gdogan, Lady_cici, nefesim, Pufidik, SiYaHinCiM+, siyah_inci+, tatlikis+
Maşallah herkez burdaa =))) Bende geldimmm... :asigim:
amin tatlım benimde sen niye bu kadar gerginsin ben öle gergin oldumda ya içimde bişeyler birikmiştir yada derindn bişey beni eklemiştir ve ben bunu dısa vuramıyorumdur ne olduki
busrae, cagla22, duygu.91, gdogan, Lady_cici, nefesim, Pufidik, SiYaHinCiM+, siyah_inci+, tatlikis+
ya arabadan inemed,m elim kolum bosaldı tutundum öle garibim yaaa ayy nasıl kilo vermişonu görünce herseyi unuttum ya
Hoşbulduk canım, askerin gelmiş hadi gözünaydınn opuyorumnanaktanhoş geldin dadlum opuyorumnanaktan
Hoşgeldin tatlıımmm :)
düşününce bişe bulamıorum ki beni geren bişi yok iş dışında ama bugun izinliyim zaten..
hani onu da kafama takmamı gerektircek bişey yok şu an..
bomba gibi dolaşıorum şu an..
bilmiyorum canim ya bilmiyorumkismile ona zamaninda cok sert davrandim , hep tersledim bana barisma fikriyle yaklasinca, anca kendini geri cekince bide askere gidince böyle pisman oldum iste mafoldumbenevet tatlım bılıyorum, ozman ona bir şans daha ver hağla barışma teklıfı gecerlıdır umarım.hayallerın boş degıl gercekleştırmek ıkınızın elınde,hem sen o gun konusmustun sanırım aşkınla.
in$allah her$ey hayirlisiyla cok güzel olur , cok sagol canim ya güzel dileklerin icin opuyorumnanaktanCanım benim ben eminimki sen onu onca zaman bekledikten sonra herşey eskisinden çok daha güzel olucak... Hiç dert etme bence. Ben buna tüm kalbimle inanıyorum. Tombişin seni başının tacı yapıcakkk :)
anuuuum duygum gelmiiiii$ Şeniz nasilsiiin balim nasil gidiyoo ?mutluluktan ucusa gectim gercekten kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr bitmiş be gercekten bitmişşşşşşşşşş
hoşbuldum güzelim..
bilmiyorum ya çok kötüyüm boğuluyorum sanki..
herşeyi boşvermek istiyorum inanılmaz daraldım..
böyle olmamıştım hiç..
psikolojim bozuldu sanki bi anda..
kavga etmeye birine patlamaya yer arıyorum resmen..
hg tatlım
Hoşbuldukkk tatlımm, belli oldumu acemi birliği seninkinin ? kaydirigubbakcemile5
telefondaydim gec gördüm canim , ho$geldiiin opuyorumnanaktan nasilsin bakalim
yok güzelım ya adam oynatıyolar sankı,1 eylulle 8 eylyl arası dıyor sımıde şubeeee
yok güzelım ya adam oynatıyolar sankı,1 eylulle 8 eylyl arası dıyor sımıde şubeeee
Tatlım özel günün yakınsa onun aziziliği olabilir mi bu değilse de hepimize oluyor bazen geçer tatlım bişeylerle meşgul ol. Niyetli değilsen bi bitki çayı yap kendine iyi gelir.
anladim canim bende de öglen öyle olmu$tu cok sIKILDim birden , ALLAH yardimcin olsun canim in$allah tez zamanda kendini iyi hissedersin :Saruboceq:
Bayram'a kadar uzatırlar bence, arada kalıncada zor yaa benmkininde gidişi
uzamıştı böle, gitmiyomusun hala diyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?