Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbuldum duygucum opuyorumnanaktan
gözün aydın buarada hihoyyyt
okudum ilk buluşma anınızı delikafadulden
off içim kıpır kıpır oldu delikafadulden
o heycanı yaşamak isterimm delikafadulden

kız öle oluyosunki normalde takır takır yapardım ama bi ruj süremedim yaa anlatamam cok heyecanlıydım hepiniz yasıcaksınız Allah ın izniyle

kimisi yazıcı daha iyi diyor kimisi haberci daha iyi diyor. hayırlısı neyse o olsun ne diyim artık :Saruboceq:

sen bugün buluşmuyo musun sevdiceğinle?

oyy oyy balum ya maşallah gözün aydın rabbim ayırmasın darısı başımızdelikafadulden

bi his vardı soğukluk falan geçti dimi

kimisi yazıcı daha iyi diyor kimisi haberci daha iyi diyor. hayırlısı neyse o olsun ne diyim artık :Saruboceq:

sen bugün buluşmuyo musun sevdiceğinle?
cıkcak bahanem yokki :S bende cok istiyorum bulusmayı falan ama işte olmuyo msnde simdi konusuyoruz
ne heycan beeedelikafadulden :sm_cool:
allahım ayırmasın bidahaa :Saruboceq: aklinialirimsmile

amin inş canım :Saruboceq:
saol tatlım benim hiç birimizi hayırlısıyla ayırmasın
oyy oyy balum ya maşallah gözün aydın rabbim ayırmasın darısı başımızdelikafadulden

bi his vardı soğukluk falan geçti dimi
dün vardı soguk davrandım sonlara doru işte yüzüne bakmadım cocun sonra düzeldi ama baya iyiz bana nedenini sordu acıklayana kadar anam agladı bilmiyorumkismile ck üstüme geldi napim

yani senin öle hissetmen normaldi bende dağıtıma geldiği ilk gün öle idim hele ondan önce evci iznine gelmişti kıyın kıyın kaçıyodumkaydirigubbakcemile3ama soonra geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…