- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.181
bnmkinn gemesine daha ohoooo çok var be 265 gün mafoldumben
hoşbuldum duygucum opuyorumnanaktan
gözün aydın buarada hihoyyyt
okudum ilk buluşma anınızı delikafadulden
off içim kıpır kıpır oldu delikafadulden
o heycanı yaşamak isterimm delikafadulden
hee yazıcıysa hiç bozmasın bence bütün gün pc basında olucakama ozaman haber getir götür hep komutan yanında tahat olur ama sizin için tel konusunu bilemem arayabilirmi seni cünkü yogun olabilir ilk baslarda :uhm:
kız öle oluyosunki normalde takır takır yapardım ama bi ruj süremedim yaa anlatamam cok heyecanlıydım hepiniz yasıcaksınız Allah ın izniyle
o gün elim ayama dolasmıstı bi kere o gece uyuyamadım son bi saat gözüm dalmıs oda hemen kalktım sonra banyo faslı ama salak gibiyim aklım fikrimde sadece ona kavusmak var sonra makyajımı yapcam rikit cekicem gözüme elim titriyo cekemiyom görmeniz lazım komediydim yaa sonra askım aradı beni hadiş ben garajdayım dedi evden bi cıkısım var gidişim var görmeniz lazım sacım basım makyajım nasıl olmusum hiçççç umrumda değil eşortmanla olsam o an sanırım kosar giderdim sonra işte garja gitmek için parayı vercektim dolmuscuya parayı verdim üstünü almamısım oturdum geriye adam sonra yolladıvermese hiççç aklıma gelmez sonra dolmusta garaja yaklastımızı gördüm kalbim sanki patlıcak gibi oldu ya cok fena oldum dolmusdan inerken tam karsıdaydı oda beni gördü bende onu elim bosluga düştü resmen inemiyorum indim neyse sonra bu kalktı yürüdüm bi sarıldı dedim dur kaburgalarımı kırcan eeeeee dio 15 ayın acısı öle kalmısızdır bi 15 dak abartmıyorum hiç bırakasım gelmedi sonra yolda yürüdük falan öle işte ama o günü hiç unutmıcam :asigim:
cıkcak bahanem yokki :S bende cok istiyorum bulusmayı falan ama işte olmuyo msnde simdi konusuyoruzkimisi yazıcı daha iyi diyor kimisi haberci daha iyi diyor. hayırlısı neyse o olsun ne diyim artık :Saruboceq:
sen bugün buluşmuyo musun sevdiceğinle?
saol tatlım benim hiç birimizi hayırlısıyla ayırmasınne heycan beeedelikafadulden :sm_cool:
allahım ayırmasın bidahaa :Saruboceq: aklinialirimsmile
amin inş canım :Saruboceq:
dün vardı soguk davrandım sonlara doru işte yüzüne bakmadım cocun sonra düzeldi ama baya iyiz bana nedenini sordu acıklayana kadar anam agladı bilmiyorumkismile ck üstüme geldi napimoyy oyy balum ya maşallah gözün aydın rabbim ayırmasın darısı başımızdelikafadulden
bi his vardı soğukluk falan geçti dimi
duygu hadi bakalım gözün aydın soğukluk zamanla geçer ya :)
evet tatlım öle gibi gelmişti sonra gecti amayabancı gibi geliyor dimi canım? bende yemin törenine gittiğimde sanki bir başkasıymış gibi gelmişti
sevindim duygucuğum geçtiğine::::)
adaşım gözün aydın
allah bir daha hiç ayırmasın
çok mutlu olun
ya kızlar bnm msg yazma kısmındaki yüz ifadelerim kayboldu. neden ama nedenn? çok mutsuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?