- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.141
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
_cici...turkbayragi
benıde ekleyın sfak 412
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
_cici...turkbayragi
benıde ekleyın sfak 412
allah alıntıya bakkk kız bu nasıl alıntı kaydirigubbakcemile3
anladım zaten canım yazışından var bi kırgınlığınnn... ben iyiyim 2 gün sonra yemin törenine gidicem kocacımınnn. senin mehtabın ne zaman tatlımm ?
Tam 40 dk sonra ikimizde kapıdayızzz=)))delikafadulden
askerimi çok özledim ben yaaa...4 ayı geçti görmeyeli..:gitme:
ben deee... görmeyeli tam 6 ay 3 gün oldu... mehtap falan da söz konsu değil, izin kullanmıycam çok özedim nasıl dayanıcam bilmiyorum ama git-gel daha beter yapar, bitsin kurtulalım diyo.. komutanlar zorla yollayacağız diyomuş.. bakalım daha kaç ay daha onsuz geçecek, kaç ay daha özliycem :sinifsinif:
sende iyisin inşallah tatlım?
Tam 40 dk sonra ikimizde kapıdayızzz=)))delikafadulden
Merhaba şafak güzelleri.keyifler nasıl ?
bnm de hp cnm ama allahtan garamntili de yolladı bugün yarın elime geçecekkk ins boshayallersmile
ewet canımm benm defalarca bozulduu. kullanımdan dolayı bisüre sonra uç hasar görüyor ve temassızlık oluyor, ben hep hpde yaşadım bu sorunu. seninki ne ?
maaşallah canım benim.. geçmiş olsun, gözünüz aydın
selam canıımm.. iyilik senden naber? opuyorumnanaktan
cnm bnmki de hp sennkin de de ucun girdiği yerde ışık yanmıodu demi şarj olmayıncabilmiyorumkismile
ewet yanmıodu canım bikaç kez zorladım böyle bastırınca felan yanıyordu bi süre öyle idare ettim sonra tamamen gitti işte. bilgisayarıda bozuyor öyle kullanmak. ben ana kartını yakmıştım bir öncekinin.
cnm bnmki de hp sennkin de de ucun girdiği yerde ışık yanmıodu demi şarj olmayıncabilmiyorumkismile
ay senn kinn de yanmamasına sevindim dedim yoksa soket girişin de mi arıza varrr ama neyse ki deilmiş sarj aletini ölçtürdüm ilk elektrik gelmio dediler
sunu diyim sadece ana evini özlemicektir bileokadar rahat oluyolar
yok tatlım kesinlikle şarj aletinde problem. yeni şarjın geldiğinde sıkıntı çözülecektir emin ol. ışık yanmıyor şarj olmuyor dolayısıyla cihaz açılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?