Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...237 suSu_...

...266 angelgozde...

...266 ecem3004...

...268 kardelen44...

...268 grimsi_...

...269 mavimavimavi...

...269 yengec123...

...272 duygu.c...

..275 nuran07...

turkbayragi...314 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...324 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...356 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...362 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...362 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...362 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...362 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...364 melegim...turkbayragi

turkbayragi...364 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...366 rcd...turkbayragi

turkbayragi...369 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...374 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...406 pissy...turkbayragi

turkbayragi...407 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...412 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>9:lepi:

:lepi:babyke ===> 14:lepi:

:lepi:susu_===>28:lepi:

:lepi:heath_19===>35:lepi:

:lepi:melisam09===>57:lepi:

Tam 40 dk sonra ikimizde kapıdayızzz=)))delikafadulden

maaşallah canım benim.. geçmiş olsun, gözünüz aydın

Merhaba şafak güzelleri.keyifler nasıl ?

selam canıımm.. iyilik senden naber? opuyorumnanaktan

cnm bnmki de hp sennkin de de ucun girdiği yerde ışık yanmıodu demi şarj olmayıncabilmiyorumkismile

ewet yanmıodu canım bikaç kez zorladım böyle bastırınca felan yanıyordu bi süre öyle idare ettim sonra tamamen gitti işte. bilgisayarıda bozuyor öyle kullanmak. ben ana kartını yakmıştım bir öncekinin.

evet cnm aynen bnm de o şekil de bi de bnm pc daha 1 senelik ve 6. ayında pili bittiiiii bakalım onu da gönderecekler miiii bnm de şuan yanmıo hiç ışık 1 hafta öncesin de ara ara yanıodu

cnm bnmki de hp sennkin de de ucun girdiği yerde ışık yanmıodu demi şarj olmayıncabilmiyorumkismile

dizüstü bilgisayarın şarj girişinin yanda olması ayrı bi mantık hatası zaten adı üstünde dizüstü kucağımıza felan koyunca eğilip bükülüyor sonra içerisindeki kablolar hasar görüyor işte. ben tövbe ettim hp ye. iyi seninkini hemen gönderiyorlar ben 1 hafta beklemiştim sonra dayanamayıp başka bilgisayar aldım zaten

ay senn kinn de yanmamasına sevindim dedim yoksa soket girişin de mi arıza varrr ama neyse ki deilmiş sarj aletini ölçtürdüm ilk elektrik gelmio dediler

yok tatlım kesinlikle şarj aletinde problem. yeni şarjın geldiğinde sıkıntı çözülecektir emin ol. ışık yanmıyor şarj olmuyor dolayısıyla cihaz açılmıyor.

sunu diyim sadece ana evini özlemicektir bile okadar rahat oluyolar

nişanlım ustaya ilk gittiğinde tugayda ki bir asker adını felan almış.onun teskeresi yaklaştığı için benimkini geçircekti kendi yerine.bir hafta ordan haber gelmesini çok bekledik haber gelmedi. sonra bölük komutanı nişanlımı yazıcı seçti.şimdi yazıcılık yapıyor. bugünde tugaydan nişanlımı çağırmışlar habercilik için. bölük komutanıda bir yere bırakmam seni demiş kaydirigubbakcemile3 habercilik için hiç vaktin olmaz çok yoğun olursun demiş. bir kaç kişide rütbeli gibi davranırlar sana ama heran tugay komutanın ve ailesinin yanında olman lazım demiş.şimdide nişanlımı bulamadıklarını söyliyceklermiş. hangisi daha iyi bilemedik bilmiyorumkismile

durumu anlatabildimmi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…