- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.161
Bende iyiyim canım şafakların gözüne bakıyoruz ışte gecsin diye.miden nasıl oldu canım
Evvtttt.. 100 gün sonra illere başlıycaaammmm, kendime heyecan yaratıyorum böyle düşünerek delikafadulden
ilaç içmeye başladım, bakalım iyi geldi gibi, bulantı ağrı azaldı..
Ne kapisii uleynnnnnnnnnnnnn
Selamss ben geldim
miracle'cım merhaba hoşgeldin olumunekankayizsmile
Hoşbuldum pissym nasılsın benim msn yine sorunlu.askerin aramış sevindim. Iyidir inşallah
nişanlım ustaya ilk gittiğinde tugayda ki bir asker adını felan almış.onun teskeresi yaklaştığı için benimkini geçircekti kendi yerine.bir hafta ordan haber gelmesini çok bekledik haber gelmedi. sonra bölük komutanı nişanlımı yazıcı seçti.şimdi yazıcılık yapıyor. bugünde tugaydan nişanlımı çağırmışlar habercilik için. bölük komutanıda bir yere bırakmam seni demiş kaydirigubbakcemile3 habercilik için hiç vaktin olmaz çok yoğun olursun demiş. bir kaç kişide rütbeli gibi davranırlar sana ama heran tugay komutanın ve ailesinin yanında olman lazım demiş.şimdide nişanlımı bulamadıklarını söyliyceklermiş. hangisi daha iyi bilemedik bilmiyorumkismile
durumu anlatabildimmi bilemiyorum
aradı canım çok şükür merak etmekteydim bende. evet msnini farkettim bende offline görünüyorsun.gönlümüz bir olsun cnm hallolur inşallah biran önce. senle konuşması çok güzel :1hug:
selaaam opuyorumnanaktanselam güzellerrrrropuyorumnanaktana.s.
Ayy ne güzel canım ya darısı bizim başımıza benim şafak çok karanlık 362bilmiyorumkismile
ben geldim
oo kaçak duygu gelmiş hoşgeldinopuyorumnanaktan
tmm dur kız anlatıcam anaahemen dökülüyosoun duygucumaklinialirimsmile
duygu lem geldi mi adamın ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?