Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak denen şey bitiyo canlar:lepi:

Az daha sabır gerek sadece..

bütttüünn şafaklar bitmeye mahkumdur,elbet bitecekkturkbayragi

benim için olduğu gibi,sizler için de anı olcak bu askerlik günleri çok yakında inşallahhha.s

Ben kavuşma sahnesi anlatıcaktım ama vazgeçtim sizi bu halde görüncee:1no2:
Üzmeyin kendinizi ne olur, sadece şu kadarını söylüyorum herşey geçiyorr:teselli:

kızlar alın fıkra okuyun keyfiniz yerine gelsinn.... hahhahha üzülmek yokkkkkkkk

10.çocuguna babasi güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus. babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. en sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus. çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs.

"bak oglum" demis. "burdan böyle öküzü yolluyosun... aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?". çocuk dinlemeden basini sallamis, sallamis ta... sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis ve; "peki buba, burdan sosisi goysak,oteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormus.

babasu hemen cevaplamis: "maalesef evladim, o teknoloji bir tek senin ananda var...

geçen senne bu zamnlar eşim daha yeni gitmişti sayılır ben iki göz iki çeşme aglıyodum şimdi ise şafak:68 olmuss vay bee diosun ama geriye donup bakınca ileriye baknca ise zamn sankı durmus hiç gecmıo....

Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı
Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı
Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı
Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı

Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı
Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı
Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi
Bitti yüreğimde acısı kaldı

Dön; nasıl kimle nerdeysen
Dön; beni biraz sevdiysen
Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı

Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni
Yalnız degil ıssız bıraktın

Bugün ölsemde geçer
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik,bedenim kesik
Yarım kalmış bir yüregim artık..

yeter sıktım di mi kaçıorum ben
sizi de alt üst etmeyeyim mafoldumben

duygucum görüşemioruz baya zamandır ne oldu sana böle nie böle duygusalsın canım bak ne güzel mehtabınn gelmiş bileeeaklinialirimsmile

Duyguuuuuu

canım ya ne demek sıktınn olur mu öyle şey kaderdaşız biz burdaaa, hepberaber bu zor günlerin üstesinden gelicezzz. üzme daha fazla kendinii okuma öyle şeyler bak neşelen diye fıkra felan yolladm ama anlıyorum hiçbişeye gülecek halde değilsin. sadece biraz gözlerini kapat sevdiğini getir gözlerinin önüne gülümseyişini hatırla ve gülümse gözünü açtığında daha iyi hissedeceksin inann.

yeter sıktım di mi kaçıorum ben
sizi de alt üst etmeyeyim mafoldumben[/I][/B][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…