Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım ikinizinde alışması gereken yeni bir süreç başlıyo şimdi.. Belli bir süre sonra herşey rayına oturucaktır

tatlım ikinizinde alışması gereken yeni bir süreç başlıyo şimdi.. Belli bir süre sonra herşey rayına oturucaktır

bilmiyorum yaa kafamda milyonlarca seyler var soru işaretleri okadar zorki ben anladım zor olan askerlik değilmiş geldikten sonra okadar bekledin yolunu gözlediğin insana yabancı gibi olman anlatılmaz bi duygu cok canını yakıyo insanın

DUYGU 91 NEYIN VAR ASKERINE KAVUSMAK NASIL BIR DUYGU ANLAT BENDE HAYAL KURUYIM BNM DAHA COK EN AZINDAN HAYAL KURABILIYIM SAFAK411turkbayragi

okadar tuhafki tatlım benim ogün dolmustayken heyecandan titrememe ragmen nasıl desem yaa inanamıyorum gercektne bittimi diyodum ya inanamıyosungercekten ama cayip bişsey anlatılmaz yasanır gecmişte yazmıstım dadlum istersen oku opuyorumnanaktan

kavustumki ne kavustum sorma önceden askerde benle konusmak için ne cabasına olursa olsun yanında tel bulundurabilen insan simdi elinde tel msj atmaya üseniyor off kızlar korktum basıma gelcek sanırım benim senağlama

canım ilk zamanlar öle olur belki oda uyum sağlamaya çalışıo şimdi ne olduğunu anlamaya çalışıoo biraz zaman ver benceee

kavustumki ne kavustum sorma önceden askerde benle konusmak için ne cabasına olursa olsun yanında tel bulundurabilen insan simdi elinde tel msj atmaya üseniyor off kızlar korktum basıma gelcek sanırım benim senağlama

tatlım benimkinede sivile geldiğinde kızıyorum hep benmle ilgilenmiosun diye.. Ama onların penceresinden bakmal lazım birazda.. Merak etme tatlım bir haftaya bişeyi kalmaz.. Eski haline dönücektir

duygu.91 henüz ilk günler bunlar askerin üzerinde ki stresi pskolojiyi ancak atacak.sende bu süreçte askrde olduğu gibi alttan almalısın.kafasını toparlayıp işe girdikten sonra herşey daha yoluna oturacaktır. siz ne zamandır anlaşıyorsunuz? önünüzde ciddi birşeyler varmı, söz nişan gibi?

tatlım benimkinede sivile geldiğinde kızıyorum hep benmle ilgilenmiosun diye.. Ama onların penceresinden bakmal lazım birazda.. Merak etme tatlım bir haftaya bişeyi kalmaz.. Eski haline dönücektir

Okudum guzelım de neden sımdı bole oldunuz anlamadım ama gecer tabı sımdı ozgur olmanın tadını cıkarıodur bırak bıraz kendı halıne

ya ben zaten onu sıkan hırpalayan böle biyere gitmiceksin sürekli oturup benle konuscaksın diyen birisi değilimki kızlar mesela arkadasımla denize gidebiliriyim deid bende git dedim senin bize zarar getircek bişey yapmıcana eminim dedim ama işte kızlar

selam pissycim canım geçmişi okudum bendeee..haberci olmakta çok güzeldirr.rahat eder yine yazıcılıkta iyi hayırlısı neyse o olsun canım benim..nişanlın şanslııopuyorumnanaktan

cnm sen yine anlayışlısın ben hiç öyle değilimdir. dağıtıma geldiğinde bi arkadaşı aradı denize gidiyoruz gel diye izin vermemiştim bayada kızmıştım gerçi günlerimiz sayılı diye ama. ben çok fazla sıkıyorum aslında normaldede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…