Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duygu gel beraber aglıyalım...
:çok üzgünüm: olur sizi de üzmek istemedim
kendim atlatırım dedim diye dedim

duygucum görüşemioruz baya zamandır ne oldu sana böle nie böle duygusalsın canım bak ne güzel mehtabınn gelmiş bileeeaklinialirimsmile
ayda bir vuruyor bana da işte böyle her zaman neşeli kalamıyorum
basıyor damarıma tutamıyorum kendimi şafağı yaklaşan arkadaşları daha iyi anlıyorum artık dayanılmıyormuş gerçekten

of cok moralım bozuk:gitme:mafoldumben
sen de gel
aa yapma amaa.. sabrediyoruz günler geçio kavuşucaz

ben kaçıyorum canıımmm, seni de böyle bırakmak olmuyo ama servis saatim geldi

öptüm hepinizi... iyi akşamlar...
olsun canım benim bak işine toplarım kendimi ben yarına gelirim üstesinden inşallah desteğin yeter canım benim

Kızlaaaaarr keyfiniz yerine gelsin diye yolluyorummm

bir astsubay'la bir gözü takma yüzbasi ayni bekar lojmaninda birlikte kaliyorlardi. yüzbasi her gece yatmadan takma gözünü çikartir su dolu bir bardaga koyar sabah tekrar yerine takardi. sicak bir yaz aksami gece yarisi astsubay susadi,el yordamiyla sehpadaki bardagi kapti bir dikiste yuvarladi oda ne..suyla birlikte gözüde yutmustu.astsubay farkina vardi ama artik is isten geçmisti. ertasi gün sabah sporundan sonra astsubay tuvalete gitme ihtiyaci duydu .kosar adimla tuvate gitti pantolonunu siyirdi basladi ikinmaya fakat mümkün degildi bir türlü rahatlayamiyordu.onun ikinma sesini duyan tuvalet nöbetcisi er telaslandi nazikçe kapiyi tiklatti..
-komutanim yardimci olayim.. astsubay can havliyle kapiyi açti,
-bak oglum surada ne var bir türlü s...çamiyorum deyip er'e dogru döndü. er egilip bakar bakmaz hazirola geçti ve selam durdu.bunu gören astsubay sinirlendi,
- ne selam durdun evladim diye bagirdi..
asker yanitladi; -nasil selam durmayim komutanim içeriden yüzbasim bakiyor......

canım benim inan okuyamadım fıkranı
sağol desteğin için canım benim
söylediklerini yapmaya çalışıyorum gözümün önüne geldikçe gözyaşlarımı hiç tutamıyorum ama geçicek atlatıcam biliyorum
sürekli içine atınca böyle patlıyor bir yerde insan

caglacım noldu? neden bozuk moralinn?

bıraz önce aşkımlaydım ewe yenı geldım ama cok streslıııııı saçları faaln kestrmıs 3numaaraya 18gunum kaldı alışıyım dıe,anlatamam sıze durmadan tartıstık sacma sapan şeyler yzuunden bende ustune gıdıyorum sanırsam ama bende streslıyım kolaymı yıne sız hepınız alışmıssınz az cok bende ağladım bı guzel.

ayy vay beee çok hoşşş

:roflol::roflol::roflol:

canım benm ya sıkmayın kendinizi bu kadar daha önünüzde 18 gün var hazır elinizdeyken bu günler keyfini çıkarın sarılın sıkıca birbirinize...:1hug:

canım benm ya sıkmayın kendinizi bu kadar daha önünüzde 18 gün var hazır elinizdeyken bu günler keyfini çıkarın sarılın sıkıca birbirinize...:1hug:

cnm işte stres ortadan yok olabılse keske:'( o benım ustume gelıo ben onun ustune gıdıom o seertlıkle bırbırımızı uzebılıoz durduk yereeee. ama çok uzuluyorum son gunler bole agladımdan dolayı.

canım neden erkenden kestirmiş yaa hemen kendini o psikolojiye sokmasaydı keşke. ben eşime gitmeden 1 gün önce kestirdim kesti ve gitti direk o ruh haline girmeden. çok normal şu dönemde tartışmanız düzelecektir bikaç gün sonra dert etme. yalnız sana önerim mümkün olduğunca tartışmamaya üzmemeye üstüne gitmemeye çalış sonra gidince bu yüzden kendini bin kat daha üzgün hissedersin keşke yapmasaydık diye..

ful 3 numara degıl tatlım yanlar 3 onler falan 5 yanı tarz durmus ama yınede beyenmemiş şimdi bı de onun sıkıntısına da gırmıs ,alttan alamıorum yanı o streslı anlıorum ama benı kırcak bır laf solese ben yıkıyorum ortalııgı ,ama bu gunlerın değerını bılmelıyız emınmkı.sonuc tatlıya baglandı ewe bıraktı ama ıste ewe gelıom atamıom ıcımdekılerı.saglıcakla gıdıp gelsın baska bse ıstemıom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…