- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.261
dün onlaydım megcim burdakı herkese selmı var net kapalıymıs gelemıo bıde malum dgn telası ar....
:çok üzgünüm: olur sizi de üzmek istemedimduygu gel beraber aglıyalım...
ayda bir vuruyor bana da işte böyle her zaman neşeli kalamıyorumduygucum görüşemioruz baya zamandır ne oldu sana böle nie böle duygusalsın canım bak ne güzel mehtabınn gelmiş bileeeaklinialirimsmile
sen de gelof cok moralım bozuk:gitme:mafoldumben
olsun canım benim bak işine toplarım kendimi ben yarına gelirim üstesinden inşallah desteğin yeter canım benimaa yapma amaa.. sabrediyoruz günler geçio kavuşucaz
ben kaçıyorum canıımmm, seni de böyle bırakmak olmuyo ama servis saatim geldi
öptüm hepinizi... iyi akşamlar...
of cok moralım bozuk:gitme:mafoldumben
canım benim inan okuyamadım fıkranıDuyguuuuuu
canım ya ne demek sıktınn olur mu öyle şey kaderdaşız biz burdaaa, hepberaber bu zor günlerin üstesinden gelicezzz. üzme daha fazla kendinii okuma öyle şeyler bak neşelen diye fıkra felan yolladm ama anlıyorum hiçbişeye gülecek halde değilsin. sadece biraz gözlerini kapat sevdiğini getir gözlerinin önüne gülümseyişini hatırla ve gülümse gözünü açtığında daha iyi hissedeceksin inann.
caglacım noldu? neden bozuk moralinn?
anlatım ama aynı bende arkadas gibiydim elim ayama dolasmıstı bi kere o gece uyuyamadım son bi saat gözüm dalmıs oda hemen kalktım sonra banyo faslı ama salak gibiyim aklım fikrimde sadece ona kavusmak var sonra makyajımı yapcam rikit cekicem gözüme elim titriyo cekemiyom görmeniz lazım komediydim yaa sonra askım aradı beni hadiş ben garajdayım dedi evden bi cıkısım var gidişim var görmeniz lazım sacım basım makyajım nasıl olmusum hiçççç umrumda değil eşortmanla olsam o an sanırım kosar giderdim sonra işte garja gitmek için parayı vercektim dolmuscuya parayı verdim üstünü almamısım oturdum geriye adam sonra yolladıvermese hiççç aklıma gelmez sonra dolmusta garaja yaklastımızı gördüm kalbim sanki patlıcak gibi oldu ya cok fena oldum dolmusdan inerken tam karsıdaydı oda beni gördü bende onu elim bosluga düştü resmen inemiyorum indim neyse sonra bu kalktı yürüdüm bi sarıldı dedim dur kaburgalarımı kırcan eeeeee dio 15 ayın acısı öle kalmısızdır bi 15 dak abartmıyorum hiç bırakasım gelmedi sonra yolda yürüdük falan öle işte ama o günü hiç unutmıcam :asigim:
Kızlaaaaarr keyfiniz yerine gelsin diye yolluyorummm
bir astsubay'la bir gözü takma yüzbasi ayni bekar lojmaninda birlikte kaliyorlardi. yüzbasi her gece yatmadan takma gözünü çikartir su dolu bir bardaga koyar sabah tekrar yerine takardi. sicak bir yaz aksami gece yarisi astsubay susadi,el yordamiyla sehpadaki bardagi kapti bir dikiste yuvarladi oda ne..suyla birlikte gözüde yutmustu.astsubay farkina vardi ama artik is isten geçmisti. ertasi gün sabah sporundan sonra astsubay tuvalete gitme ihtiyaci duydu .kosar adimla tuvate gitti pantolonunu siyirdi basladi ikinmaya fakat mümkün degildi bir türlü rahatlayamiyordu.onun ikinma sesini duyan tuvalet nöbetcisi er telaslandi nazikçe kapiyi tiklatti..
-komutanim yardimci olayim.. astsubay can havliyle kapiyi açti,
-bak oglum surada ne var bir türlü s...çamiyorum deyip er'e dogru döndü. er egilip bakar bakmaz hazirola geçti ve selam durdu.bunu gören astsubay sinirlendi,
- ne selam durdun evladim diye bagirdi..
asker yanitladi; -nasil selam durmayim komutanim içeriden yüzbasim bakiyor......
aa yapma amaa.. sabrediyoruz günler geçio kavuşucaz
ben kaçıyorum canıımmm, seni de böyle bırakmak olmuyo ama servis saatim geldi
öptüm hepinizi... iyi akşamlar...
bıraz önce aşkımlaydım ewe yenı geldım ama cok streslıııııı saçları faaln kestrmıs 3numaaraya 18gunum kaldı alışıyım dıe,anlatamam sıze durmadan tartıstık sacma sapan şeyler yzuunden bende ustune gıdıyorum sanırsam ama bende streslıyım kolaymı yıne sız hepınız alışmıssınz az cokbende ağladım bı guzel.
cok sık gelemıyorm tatlım özelıne bişe yazdm canm bak
ümmüde sizi cok özledi canım emın olun. artık evlendıkten sonra takılır buralara....
canım benm ya sıkmayın kendinizi bu kadar daha önünüzde 18 gün var hazır elinizdeyken bu günler keyfini çıkarın sarılın sıkıca birbirinize...:1hug:
bıraz önce aşkımlaydım ewe yenı geldım ama cok streslıııııı saçları faaln kestrmıs 3numaaraya 18gunum kaldı alışıyım dıe,anlatamam sıze durmadan tartıstık sacma sapan şeyler yzuunden bende ustune gıdıyorum sanırsam ama bende streslıyım kolaymı yıne sız hepınız alışmıssınz az cokbende ağladım bı guzel.
canım neden erkenden kestirmiş yaa hemen kendini o psikolojiye sokmasaydı keşke. ben eşime gitmeden 1 gün önce kestirdim kesti ve gitti direk o ruh haline girmeden. çok normal şu dönemde tartışmanız düzelecektir bikaç gün sonra dert etme. yalnız sana önerim mümkün olduğunca tartışmamaya üzmemeye üstüne gitmemeye çalış sonra gidince bu yüzden kendini bin kat daha üzgün hissedersin keşke yapmasaydık diye..
olumunekankayizsmileöpüorum seni de,ümmüşümü de çookkkopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?