Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yarın zaten askımla buluscam gerci daha birbirimize doyamadıkk ama ne bilşim psikolojik sanırım ya bugün agzından laf aldımsakayla karısık benimle hiç ilgilenmiyosun ühüüüüüü dedim direk korkarak sacmalama askım seninle konustum kadar dibimdeki ablamla konusmuyorum dedi kahkayı bi bastım ne bilim ya onu cok özledim ya sanırım suan kimseyle paylasacak lüksüm oldunu düşünmüyorum :asigim:

En son dakikalar sayıyorduk ya seninle o sırada ben elimde diş fırçası dişlerimi fırçalıyorum gelip yazıyorum, sonra gidiyorum makyaj yapıyorum elimde maskara gelip bi daha buraya yazıyorumm=))
O sırada heyecandan maskarayı göz kapağımda bulaştırmışım. Benim yöntemim var böyle durumlarda kulak temizleme çubuğuna makyaj temizleyici sürüp öyle siliyorum. Tam silerken kapı çaldı elimde o çubuklar inanılmaz bi sakinlikle kapıya gittim, delikten baktım. Sevdiğim karşımda!
Sonra tam kapıyı açarken ellerimi farkettim .Kulak temizleme çubukları duruyorrsempatiksalakcinni
Onu da karşımda gördüm ya iyice elim ayağıma dolandı! Hemen çöpe gitmeliyim dedim. Bi baktım çöp yerine koşarak salona gelmişimm! O kadar heyecanlandım ki kapıyı daha açmayı falan bırakıp evin içinde aptal gibi gezmeye başladımm!:kedi:
Sonra sonunda çöpü buldum ve kapıyı açmayı akıl edebildimm. Açtım kapıyı hemen içeriye daldı sevgilim. Sardı beni kollarınaaboshayallersmile Dakikalarca kaldık kapının önünde. 15 ay boyunca söylenemeyen ne varsa fısıldadık birbirimizin kulağına.:asigim:
Bi baktık kahvaltıyı unutmuşuzz=)) Mutfağa geçtik hemen. Ellerimizle yedirdik kahvaltıyı birbirimizi. Ömrümde bal kaymak yemem ama onun elinden dünyanın en güzel yiyeceği gibiydi! Sonra salona geçtik, aldık laptopı kucağımıza, şarkılarımızı açtık dans etmeye başladıkk. Sonrası malum işte hasret giderdikk:kedi:
Sanki askerde daha çok aşık olmuş bana! Sürekli bana çok güzel şeyler söyledi! Dünyanın en güzeli senmişsin ama ben bunu geç farkettim dedi. Ki o hiç böyle şeyleri söylemez, söyleyemez! Birbirimizi öpmeye, koklamaya doyamadıkkboshayallersmile
Sonra sarıldık birbirimize oturduk saatlerce hiç konuşmadan. Bi baktık nerdeyse akşam oluyor. O ablasına iftara gitti, bende koltuklarda, yastıklarda onun kokusunu aramaya...

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

Bende çok iyiyim canımmm mehtabımıza 2 gün kaldıııı... heyecanlıyım çokkkk

ohh ne güzel tatlım ya ben benimkine gelme dedim 3 gün daha bekleyememm
vee şafağım çok şükür kesinleştii
biraz yukarı çıktım ama kesin rakamı bilmek beni mutlu etti
21 kasım da sevgilimi almaya gidicem pazar gününe denk gelmesi apayrı bi mutlu etti beniii
ve yeniden Şafak 88 turkbayragi

Yaaa inanamıyorummm süperrrrrr hem güldümm hem ağladımmm okurkennn mükemmel müthişşş müthişşşş !!!! uf tatlım Allah bi daha hiç ayırmasın siziiii. Okurken ben askerime kavuşmuş kadar mutlu oldum inann.

Ah canımm! Ne kadar teşekkür etsem az. Ama ağlama ne olurr çünkü siz burda benim ağlamama engel oldunuz. Ne kadar son günlerde katılsam bile aranıza günler sayenizde su gibi aktı gitti! İyi uykular diliyorum sanaaaopuyorumnanaktan

offff oooofff süper anlatmışsın canım.Allah sizide bir daha hiç mi hiç ayırmasın :Saruboceq:

Yanar içim şu gülüşüne
Bir tebessüm et söneyim
Hava buz kırağı deli bozuk
Terkedilmez ah nöbetim
Nicedir sarhoşluğum ayamam anlayamam
Ödenir bedeli aşkın
Acıma kederime sonuma sebep olur ama gell
Yüreğime sor
Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm
Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm
Kal..
Kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum
Sözlerimi gözlerime bak anla söylüyorum

:asigim::asigim:

:asigim::asigim::asigim::asigim:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=20 DENİZLİ SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=35 İZMİR SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=43 KÜTAHYA SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=60 TOKAT SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=67 ZONGULDAK SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=67 ZONGULDAK SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=70 KARAMAN SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=70 KARAMAN SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=70 KARAMAN SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=71 KIRIKKALE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…