Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sen böyle pozitif oldukça herşey iyi olur merak etme canım olumunekankayizsmile
herzaman konuşabilir, istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.msn kullanıyorsan ordanda görüşebiliriz ayrıca.ben pimpirikli biriyim nişanlım bu konuda bana çok destek oldu.sadece onun takım elbisesini nişandan birgün önce aldık benim sayemde kaydirigubbakcemile3 1 sene olacak işte bizimde ne çabuk geçti zaman diyorum.inşallah askerlik içinde böyle diyeceğim.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.sevdiğin hangi şehirde bu arada?

canım beni kıştan beri nişan telaşı sardı bende her şey bir an önce olsun istiorummm..bu konuda birbirimize benzioruz sanırımmmkaydirigubbakcemile3bizim bir de mesafe problemi var canım ben istanbuldayım özkan zonguldakta yaşıoo..canımm herşeyin hayırlısı olsun...askerliği de yiceksinizzz hayırlısıylaa:lepi:özeline bakarmısın canım bu arada:)

teşekkür ederim tatlım sen de nişanlıydın galiba öle hatırlıorumm..seninde allah tamamına erdirsinnn:))tek başıma koşuşturuorum işte keşke özkan da yanımda olsaydıı:kedi:

Evt canın doğru hatırlıyosun :) amin canım saolasın inşallah hepimizin
yardımcı olabiliriz belki olursa sorucakların sorabilirsin her konuda yardımlaşıcaz burda.. benim de nişanlımın abisi 2 sene önce askerdeyken evlenme teklifi etti kız arkadaşına, gelmesine 2 hafta.. 2 hafta sonra da yapalım dedi direk tarşh söylerek.. kız da burda koşturmuştu 2 aile arası çok çekmişti, ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmuştum ona, şimdi evliler 3 aylık =)

ah ben de öyleyim kızlaaar... çok zor, pimpirikli olmak =)
şimdiden de düğün telaşına takılmaya başladı kafam, naparız ne ederiz nerde yaparız diye, buluyorum heyecan yapacak, aksilik çıkar mı diye düşünecek bişey kaydirigubbakcemile3

aynen cnm bende öyleyim olumunekankayizsmile ama ağız tadıyla oldu nişanımız inşallah düğün dernek işlerimizde öyle olur. banada düğün düşüncesi şimdiden sardı. o nasıl olur bu nasıl olur şöyle mi böyle mi diye kafamda bin tilki dolaşıyor.

kızlar bu arada artık sizlere açıklamakta asla sakınca görmediğim bişi var. ben lisans eğitimimi insan psikolojisi üzerine yaptım 5 sene okudum bu bölümde bitirdikten sonra hep istediğim stilistlik masterı yaptım italyada. Asıl mesleğim psikolog ancak stilistlikte yapıyorum. Buraya modelist diye belirtmiştim. Psikolog olan asıl mesleğimle değiştirdim sakınca görmediğim için. Her türlü konuda dilerseniz benden yardım alabilirsiniz burdan. zaten elimdengeldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum can sıkıntısı olan arkadaşlarıma. Belki faydası olur diye belirtmek istedim. Amanda cicişleeerr iyiy akşamlar herkeseee.

Zaten bilirsiniz, eşi gebeyken askerde olmak muhtemelen eşi psikolog olan birinin yapabileceği bişeydir. can sıkıcı bir durum gerçekten. Duygucum burda mısın hala yazdıklarını okudum, karamsarlığa yer yok onca gün bekledin gözününü kırpmadan. sanırım bugün görüşemedin askerinle bu yüzden bu sıkıntı onca gün ayrı kaldın artık yanında tamamen ama görüşememen uzak gibi hissettiriyor. yarın şöyle liseli aşıklar gibi güzelce gezip tozun hiçbişeyciğin kalmicak :)

teşekkür ederim canımm:1hug:biz zaten 06.06.09 da sözlendik aileler arasında nişan olmucak gibi fln olmuştu nişanlıyız dioduk o yüzdenn..çünkü onların nişan adetleri yokmuş bizim söz onlarda nişan oluomuş canım..takılan bişi olursa sorarım canım:1hug:

İlginç bir ağustos
Bu yılın ağustosunda 5 pazar, 5 pazartesi, 5 salı var.
Bu daha önce bir kez 823 yıl önce olmuş ve bu durum para ile kutsanma olarak kabul ediliyormuş.
İnsanlarımıza ve tüm dünyaya bolluklar getirmesi dileği ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…