- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.361
canım inşallahh her şey yolunda olurr..aslında bazı şeler pek te yolunda değil ya neyse anlatırım canım bi ara sana danışırım..18 aralık 2010 canım bizimdee.4 kasım da da askerim gelicek inşalllahh:)bizde bi atlatsakk o günleri siz ne güzel geçirmişsiniz canımmopuyorumnanaktan
canım beni kıştan beri nişan telaşı sardı bende her şey bir an önce olsun istiorummm..bu konuda birbirimize benzioruz sanırımmmkaydirigubbakcemile3bizim bir de mesafe problemi var canım ben istanbuldayım özkan zonguldakta yaşıoo..canımm herşeyin hayırlısı olsun...askerliği de yiceksinizzz hayırlısıylaa:lepi:özeline bakarmısın canım bu arada:)sen böyle pozitif oldukça herşey iyi olur merak etme canım olumunekankayizsmile
herzaman konuşabilir, istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.msn kullanıyorsan ordanda görüşebiliriz ayrıca.ben pimpirikli biriyim nişanlım bu konuda bana çok destek oldu.sadece onun takım elbisesini nişandan birgün önce aldık benim sayemde kaydirigubbakcemile3 1 sene olacak işte bizimde ne çabuk geçti zaman diyorum.inşallah askerlik içinde böyle diyeceğim.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.sevdiğin hangi şehirde bu arada?
pissycim cccanım benim çıkıorum ben çok öptüm senii:1hug:
teşekkür ederim tatlım sen de nişanlıydın galiba öle hatırlıorumm..seninde allah tamamına erdirsinnn:))tek başıma koşuşturuorum işte keşke özkan da yanımda olsaydıı:kedi:
sen böyle pozitif oldukça herşey iyi olur merak etme canım olumunekankayizsmile
herzaman konuşabilir, istediğini sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.msn kullanıyorsan ordanda görüşebiliriz ayrıca.ben pimpirikli biriyim nişanlım bu konuda bana çok destek oldu.sadece onun takım elbisesini nişandan birgün önce aldık benim sayemde kaydirigubbakcemile3 1 sene olacak işte bizimde ne çabuk geçti zaman diyorum.inşallah askerlik içinde böyle diyeceğim.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.sevdiğin hangi şehirde bu arada?
ah ben de öyleyim kızlaaar... çok zor, pimpirikli olmak =)
şimdiden de düğün telaşına takılmaya başladı kafam, naparız ne ederiz nerde yaparız diye, buluyorum heyecan yapacak, aksilik çıkar mı diye düşünecek bişey kaydirigubbakcemile3
Evt canın doğru hatırlıyosun :) amin canım saolasın inşallah hepimizin
yardımcı olabiliriz belki olursa sorucakların sorabilirsinher konuda yardımlaşıcaz burda.. benim de nişanlımın abisi 2 sene önce askerdeyken evlenme teklifi etti kız arkadaşına, gelmesine 2 hafta.. 2 hafta sonra da yapalım dedi direk tarşh söylerek.. kız da burda koşturmuştu 2 aile arası çok çekmişti, ben de elimden geldiği kadar yardımcı olmuştum ona, şimdi evliler 3 aylık =)
aaa neden canım çıkamadın?bilmiyorumkismileben hala ofisteyim kötükedihüsokötükedihüso
aaa neden canım çıkamadın?bilmiyorumkismile
hadi ya canımm kötü olmuşşş bir an önce gidersin inşallahhohaoldumsmileoff cnm ya sistemlerimiz down durumda kötükedihüso hala buradayız. ben İzmir'de çalışıyorum Manisa'da yaşıyorum. bide yarım saat yol gidicem akannehir
kimse yokmu huhuuu
Askerine kavuşmuş ama hala şafak panosundan çıkamamış biri var burdaaa:roflol:
ayyyyyyyyyyyyyy balımmm sen bugün kavuştun dimiiiiiiiiiiiiiiiiii ???? hemen anlatttt nasıldıı nasıldıııı neler oldu yaaa :) eee askerler gelince de devam tabi sohbete !! ayy hadii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?