- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.341
ben söylicem tamam ama geçen gün laf arasında hattımı değiştirmem demesinin üzerine söylemek gelmiyor ki içimden isteyen insan böyle mi derdi :gitme:canım inan orda basiretleri bağlanıyo onların alınma bence gayet normal sen söyle
Sor bakalım canımm, belki farkında bile değildirr.. kaydirigubbakcemile5
heee bizimkininde cenesi bi acıldımı aboooooooooooooootmm artık susturana ask olsun ama benimde hosuma gidiyo öle suskun insanları sevmem :asigim:
mehabbet Canım hoşgeldinnn.. opuyorumnanaktan
mehabbetim ben iyiyim tatlım sen nasılsın?gözükmüüosun bu aralarr
canım benimkinin yeri değişti önceden cep kullanıyordu yeni yerinde vodafone çekmiyo dolayısıyla 12 saat nöbetin ardından uyuyo uyanınca 15 20 dk konuşuyoruz ankesörden sonra nöbete gidiyo..geçende laf arasında turkcel cekıyor mu diye sordum çekiyor ama hattımı değiştirmem ben dedi çok bozuldum insan görüşmek istese böyle mi der..ya bak mesela su durumda var vedat telle konustunda tmm gene konusuyoduk ama o bu zırt pırt geliyodu hep sorun oluyordu sinir oluyodu vedat belkide yanında arkadasları vardır seninle konusurken rahatca konusamadı için öle yapıyodur msjlasmanız nasıl peki
canım üzülmeni gerektircek bişey yokkii önce onu bi anla bakalım ortada hiç bişey yok belkideee..kendi kendinee bişileri kurma kafanda tatlımopuyorumnanaktan
kızlarr bgn benim kayınvalidem aradı benii..biz nişan tarihini belirlemiştik..hayırlı olsun kızın allah tamamnına erdirsin inşallah dediii:1hug:bişey ihtiyacın var mı maddi manevi fln dedii napmamız gerekio bizim dedii..çok mutlu oldum bende..biz farklı şehirlerdeyiz birde öle gidip gelemiooruz normal zamanlarda..ben de nişanlığıma başlıcamm diktiricem inşallah modaevinden randevu aldımm çok mutluyumm:lepi:
kızlarr bgn benim kayınvalidem aradı benii..biz nişan tarihini belirlemiştik..hayırlı olsun kızın allah tamamnına erdirsin inşallah dediii:1hug:bişey ihtiyacın var mı maddi manevi fln dedii napmamız gerekio bizim dedii..çok mutlu oldum bende..biz farklı şehirlerdeyiz birde öle gidip gelemiooruz normal zamanlarda..ben de nişanlığıma başlıcamm diktiricem inşallah modaevinden randevu aldımm çok mutluyumm:lepi:
yok kız yanımda kedi gibi garibim hep susuyo beni izliyo yani dün öleydiaynen canım bende hiç sevmem zaten benimde çenem çok düşükk onunkide öleekaydirigubbakcemile3seninki artıkk yanıbaşında konuşşsun dursun canımmolumunekankayizsmile
canım benimkinin yeri değişti önceden cep kullanıyordu yeni yerinde vodafone çekmiyo dolayısıyla 12 saat nöbetin ardından uyuyo uyanınca 15 20 dk konuşuyoruz ankesörden sonra nöbete gidiyo..geçende laf arasında turkcel cekıyor mu diye sordum çekiyor ama hattımı değiştirmem ben dedi çok bozuldum insan görüşmek istese böyle mi der..
bilmiyorum canım inşallah ben yanılıyorumdur sorucam ona ben burda ondan gelıcek 1 telefona muhtaçken yapayalnızken daha fazla görüşmek isterken ondaki isteksizlik beni mahvediyomafoldumben
evet canım kafamda bişiler var bakalım..çok kabarık olmucakk dar gelicek yukarıdan aşağılara doğru genişlicek kuyruğu olcak biraz..straples istiorum normalde ama belki rahat edemiceğimi düşünürsemm değiştirebilirimm birazz..rengine de karar veremedim dahaa..netleşsin fotosunu koyarım burayaa canımmzemuszemusdarısı başınıza ainşallahhh:1hug:opuyorumnanaktan Ne güzeel canımm, nasıl bişey istiyosun
kafanda tasarlamışsındır bişeyler model olarak
şarkının ismi ne?dinleyeyim..
kızlar alın fıkra okuyun keyfiniz yerine gelsinn.... hahhahha üzülmek yokkkkkkkk
10.çocuguna babasi güzel bir is kurmak için paçalari sivamis. ancak oglan salak oldugu için hiç bir isi beceremiyormus. babasi ona ne is bulduysa hepsini elini yüzüne bulastirmis berbat etmis. en sonunda babasi komple bir sosis fabrikasi kurdurmus. çocugunu elinden tutup, bari isi ogrensin diye hemen fabrikadaki bir sosis makinasinin basina götürmüs.
"bak oglum" demis. "burdan böyle öküzü yolluyosun... aha diger taraftan sosis olarak çikiyor, bu kadar basit anladin mi?". çocuk dinlemeden basini sallamis, sallamis ta... sonra babasinin yüzüne salak salak bakmis ve; "peki buba, burdan sosisi goysak,oteki taraftan öküz olarak çukar mu ?" diye merakla sormus.
babasu hemen cevaplamis: "maalesef evladim, o teknoloji bir tek senin ananda var...
bilmiyorumm ya kafam ciddi anlamda corba gibi
flowerb Hoşgeldinn canımmm
ya kızlar ben burda şafak rakamlarıyla 91 mi 81 mi 100 mü diye boğuşurken benimki kesinleştirmiş bana söylemiyomuş bu akşam söylicek söz verdi
yarından itibaren yeni şafağımla gelicemm
öpüorum hepinizi iyi akşamlar canlarımm
kızlar hepinize hayırlı iftarlar ben çıkıyorum salata yapıcam daha bu morel bozukluğuyla nasıl yemek yiceksem onuda bilmiyorum
Allah kabul etsin hepinizin oruçlarını..
evet canım kafamda bişiler var bakalım..çok kabarık olmucakk dar gelicek yukarıdan aşağılara doğru genişlicek kuyruğu olcak biraz..straples istiorum normalde ama belki rahat edemiceğimi düşünürsemm değiştirebilirimm birazz..rengine de karar veremedim dahaa..netleşsin fotosunu koyarım burayaa canımmzemuszemusdarısı başınıza ainşallahhh:1hug:
ayy bizim nişan telaşımız aklıma geldi boshayallersmile 29 ekim 2009'da nişanlanmıştık. İnşallah senin nişan hazılarında benimki gibi yolunda gider. çok şükür o kadar uyuz biri olmama rağmen herşeyim akın gitti.Sizin tarihiniz ne zaman canım?
teşekkür ederim tatlım sen de nişanlıydın galiba öle hatırlıorumm..seninde allah tamamına erdirsinnn:))tek başıma koşuşturuorum işte keşke özkan da yanımda olsaydıı:kedi:HAYIRLI OLSUN CANIIM.. NE GÜZEL Bİ HABER BU olumunekankayizsmile
TADINI ÇIKART, BU GÜZEL KOŞUŞTURMACANIN yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?