Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım inan orda basiretleri bağlanıyo onların alınma bence gayet normal sen söyle
ben söylicem tamam ama geçen gün laf arasında hattımı değiştirmem demesinin üzerine söylemek gelmiyor ki içimden isteyen insan böyle mi derdi :gitme:
Sor bakalım canımm, belki farkında bile değildirr.. kaydirigubbakcemile5

sorcam büşüm sorcam:gitme:

heee bizimkininde cenesi bi acıldımı abooooooooooooooo tmm artık susturana ask olsun ama benimde hosuma gidiyo öle suskun insanları sevmem :asigim:

aynen canım bende hiç sevmem zaten benimde çenem çok düşükk onunkide öleekaydirigubbakcemile3seninki artıkk yanıbaşında konuşşsun dursun canımmolumunekankayizsmile

canım benimkinin yeri değişti önceden cep kullanıyordu yeni yerinde vodafone çekmiyo dolayısıyla 12 saat nöbetin ardından uyuyo uyanınca 15 20 dk konuşuyoruz ankesörden sonra nöbete gidiyo..geçende laf arasında turkcel cekıyor mu diye sordum çekiyor ama hattımı değiştirmem ben dedi çok bozuldum insan görüşmek istese böyle mi der..
canım üzülmeni gerektircek bişey yokkii önce onu bi anla bakalım ortada hiç bişey yok belkideee..kendi kendinee bişileri kurma kafanda tatlımopuyorumnanaktan

bilmiyorum canım inşallah ben yanılıyorumdur sorucam ona ben burda ondan gelıcek 1 telefona muhtaçken yapayalnızken daha fazla görüşmek isterken ondaki isteksizlik beni mahvediyomafoldumben

ya kızlar ben burda şafak rakamlarıyla 91 mi 81 mi 100 mü diye boğuşurken benimki kesinleştirmiş bana söylemiyomuş bu akşam söylicek söz verdi
yarından itibaren yeni şafağımla gelicemm
öpüorum hepinizi iyi akşamlar canlarımm

kızlarr bgn benim kayınvalidem aradı benii..biz nişan tarihini belirlemiştik..hayırlı olsun kızın allah tamamnına erdirsin inşallah dediii:1hug:bişey ihtiyacın var mı maddi manevi fln dedii napmamız gerekio bizim dedii..çok mutlu oldum bende..biz farklı şehirlerdeyiz birde öle gidip gelemiooruz normal zamanlarda..ben de nişanlığıma başlıcamm diktiricem inşallah modaevinden randevu aldımm çok mutluyumm:lepi:

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:...15/09/2010....BETUS_G=21 DİYARBAKIR SELAM

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=36 KARS SELAM

:teytey:....10/10/2010....TATLIKIS=45 MANİSA SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=61 TRABZON SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=68 AKSARAY SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=68 AKSARAY SELAM

:teytey:....05/11/2010.....GAMİŞ=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....05/11/2010....SARILALE0308=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=71 KIRIKKALE SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=72 BATMAN SELAM

:teytey:....15/11/2010.....SARILALE0308=81 DÜZCE SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

Son düzenleme:

çok sevindim canımm ne kadar güzel heyecanlar bunlaropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Ne güzeel canımm, nasıl bişey istiyosun
kafanda tasarlamışsındır bişeyler model olarak

aynen canım bende hiç sevmem zaten benimde çenem çok düşükk onunkide öleekaydirigubbakcemile3seninki artıkk yanıbaşında konuşşsun dursun canımmolumunekankayizsmile
yok kız yanımda kedi gibi garibim hep susuyo beni izliyo yani dün öleydi

tatlım benim asker sonucta biliyosun askerlikte mantık aranmaz sen gene ama darılıp kırıldını söle neden değiştrmek istemedinide

opuyorumnanaktan Ne güzeel canımm, nasıl bişey istiyosun
kafanda tasarlamışsındır bişeyler model olarak
evet canım kafamda bişiler var bakalım..çok kabarık olmucakk dar gelicek yukarıdan aşağılara doğru genişlicek kuyruğu olcak biraz..straples istiorum normalde ama belki rahat edemiceğimi düşünürsemm değiştirebilirimm birazz..rengine de karar veremedim dahaa..netleşsin fotosunu koyarım burayaa canımmzemuszemusdarısı başınıza ainşallahhh:1hug:

yerimseniben
şarkının ismi ne?dinleyeyim..

YÜKSEK SADAKAT - DÖNECEKSİN DİYE SÖZ VER

SÜPERMİŞ CANIIM, SAOL kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumm ya kafam ciddi anlamda corba gibi

NORMALDİR CANIM YA 15 AY HERŞEYDEN KOPTULAR, ÇOK ZOR OLMALI ONLAR İÇİN ADAPTAYON SÜRECİNE İHTİYACI VAR, AZ BİRAZ DA YANINDAYKEN SABIR GEREKİYOR :bbo:

flowerb Hoşgeldinn canımmm

HOŞBULDUK CANIIM.. GEÇMİŞİ OKUYA OKUYA ANCAK GELEBİLDİM YAA kaydirigubbakcemile3
AMA YEMEK YEMEĞE GİDİCEM BİRAZDAN HABERİNİZ OLSUN aklinialirimsmile

HEHEHE =)) BENİMKİNDEN Bİ TANE DAHA VAR DESENE, SÖYLEMİYO GİTTİĞİNDEN BERİ, BEN DE İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM, BİLDİĞİM GİBİ SAYMAYA DEVAM EDİYORUM, ARADA BİR ŞAFAK KAÇ DİYİP DALGA GEÇİYO.. SÜPRİZ YAPICAKMIŞ, SÖYLETEMİYORUMohaoldumsmile

kızlar hepinize hayırlı iftarlar ben çıkıyorum salata yapıcam daha bu morel bozukluğuyla nasıl yemek yiceksem onuda bilmiyorum
Allah kabul etsin hepinizin oruçlarını..

SIKMA CANINI GÜZELİM OKUDUM DA ÖNCEKİ MSJLARINI, VARDIR KAFASINDA BİŞEY, ÇIKARTIR BAKLAYI AĞZINDAN, SOR BENCE SEN yerimseniben
HAYIRLI İFTARLAR...

ayy bizim nişan telaşımız aklıma geldi boshayallersmile 29 ekim 2009'da nişanlanmıştık. İnşallah senin nişan hazılarında benimki gibi yolunda gider. çok şükür o kadar uyuz biri olmama rağmen herşeyim akın gitti.Sizin tarihiniz ne zaman canım?

HAYIRLI OLSUN CANIIM.. NE GÜZEL Bİ HABER BU olumunekankayizsmile
TADINI ÇIKART, BU GÜZEL KOŞUŞTURMACANIN yerimseniben

canım inşallahh her şey yolunda olurr..aslında bazı şeler pek te yolunda değil ya neyse anlatırım canım bi ara sana danışırım..18 aralık 2010 canım bizimdee.4 kasım da da askerim gelicek inşalllahh:)bizde bi atlatsakk o günleri siz ne güzel geçirmişsiniz canımmopuyorumnanaktan

HAYIRLI OLSUN CANIIM.. NE GÜZEL Bİ HABER BU olumunekankayizsmile
TADINI ÇIKART, BU GÜZEL KOŞUŞTURMACANIN yerimseniben
teşekkür ederim tatlım sen de nişanlıydın galiba öle hatırlıorumm..seninde allah tamamına erdirsinnn:))tek başıma koşuşturuorum işte keşke özkan da yanımda olsaydıı:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…