Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

o kadar zamanın acısı bunlar adaşım ya
normale döneceksiniz sizde tabi ki
şuanda hayvansı arzular oluşmuştur eminim bizde de olduğu gibi
ama onun için de ayrı bir sabır gerek tabi :kedi:

sorma yaa yanına gidiyom ablası gile gittimizde direk baslıyom askım bak fazla sırnasma falan he he tmm diyip gülüyo ablası bi yere gittimi geliyo sarılıyo hemen garibim yaa kıyamam ben onaa ablası gelmese bırakca yok işte ben arada huysuzluk yapıyorum :jeyyar:

yazık kıııızzzz tadını çıkartın işte ne güzel
ucunu kaçırmadıktan sonra sırnaşmanın bir zararı yok :1rolleyes:

yok cnm ürün 30TL artı 7TL felan kargı parası olur herhalde.

hmm ozaman uygun kız baya bende sey diye düşündüm cok pahalı olursa camcılar falan böle kesim işlerinden baya ii anlıyo istedim ölcüde kesip yapıstırabilirsin dicektim ama ozaman hiç yorulma ben olsam ısmarlardım sahsen ama askerinede sor turkbayragi

Hiç ummazdım,
Oldu sonbaharda
Hediye gibi geldin, Hoşgeldin..

Seyirlik değiiiiilll, ömürlük olsun
Bir yastıkta nasip olsuunn

Geeell koynuma gell
Boynuma geell
Akşam gözlüm, esmeeerrr....

:1rolleyes:

selam kızlar nasılsınız a.s.
askerliğin 9 aya ineceği haberiyle uyanmak muhteşemdiii delikafadulden keşke olsa.. ama bana da 12 eylül öncesi bir oyun gibi geliyo..

DUYGU.C canım rep vercektim veremedim nedense, fikirlerine sonuna kadar katılıyorum tamamen aynı hisleri paylaşıyoruz seninle, benim gibi düşünen birini gördüğüm için çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile5
polemik için değil rep veremediğim için yazdım herkesin görüşüne saygı duyarımyerimseniben

ee kızlar neler kaynatıyosunuz bakalım

saol canım benim çokkk güzel olmuş yaa :1shok:
bende benmki ilk gittiği gün yapmıştım eklerim birazdan
benimki daha basit ama sen baya zman harcamışsın kuzumm alkisalkisalkis
Beğenmene sevindim canım benim,
evet valla bayağı zamanımı aldı ama değdi valla,
ekle bakim merak ettiiim

Teşekkür ederim canım benim, herkesin kendi düşüncesi tabi saygı duymak gerek.
Bende polemik yaratmak istemediğim için düşüncelerimi yazdım ve cevap vermedim kimseye. Ama sevindim, düşüncemde yalnız olmadığımı bilmek güzel.
Boş boş yaşamak nereye kadar di mi bu konular da önemli :)

turkbayragiturkbayragi askerlerimize kaburgalar feda ossun

güle güle tatlım görüşürüz
Kızlarr bu da benim şafak kağıdım güzel şık bişey olmadı ilk günü elimden bu kadarı gelmişti iştee
niye be ne güzel olmuş işte, ilk günü oturup bunu yapabildiysen aferin sana
ben ağlamaktan burnumun ucunu göremiyordum da :)
aşkımı özledim ahh ahh:kedi:
bende ösledi m çok hemde :1rolleyes:

aynen öyle canım alkisalkisalkis burda saygı duymak zorundayız siyaset yasak ama normalde asla susmam birçok kişinin gerçeği görmesini sağladım bunun için de çok mutluyum turkbayragi neyse uzatmayalım canımm boshayallersmile

ya şu şafak kağıtlarını nasıl buraya koyuyosunuz ben excel de yaptım ama onu nasıl foto olarak koycam:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…