- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.861
evet ya bu muhabbeti çoğu kişi yapıyor sinir oluyorum
günaydinn fistiklarrr nasilsinizz
ben dee... özellikle iş yerşmdekileri boğmak istiyorum.. 450lerdeyken aynı yorum yapılıyodu 170lerdeyim hala aynı yorum yapılıyo, kendileri 6 ay yaptı geldi geçen sene ya halt ettiler.. askerlik işte adı yanii neden böyle yersiz yorumlar yapabiliyo insanlar bilmiyorum..
peki bu tek tip askerliğin çıktığını varsayalım şuan askerde olanları etkiler mi bu? Yani kısa dönemlerin askerliği de uzar mıeyvahedigeldismile
günaydın canım nasılsın
benim de arkadaşlarım yapıyor iş yerindeki arkadaşta öyle bitmez demiyorlar mı boğasım geliyor
evet uzar
benimde arkadaşım demişti sinir olmuştum aha işte bitiriyorum buda sana kapak olsun dedim haftasonu kıza
napalım artık herşeyde vardır bi hayır.. :1rolleyes:
günaydın arkadaşlar hepinize günaydınlar olsun bayanssulusmile
haberlerde tek tip askerlik yine gündemde içim pırpır heyecanlı. Bu defa olur mu dersiniz?
benimde arkadaşım demişti sinir olmuştum aha işte bitiriyorum buda sana kapak olsun dedim haftasonu kıza
offff oooofff süper anlatmışsın canım.Allah sizide bir daha hiç mi hiç ayırmasın :Saruboceq:
asdfasdf77 gözün aydın canım
bi kaç ay sonra bend ekavuşma anımı böyle heycanla yazarım inşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan
sonunna kadar katılıyorumoylama da neyi anlamadın babikim
bak asker eşisin iyi araştır öyle oy ver olur mu?
Referandum da herşey tamam da 3 madde de anlaşamıyorlar
o yüzden evet hayır polemiği gündemde.
En büyük madde de şu;
Türk Silahlı Kuvvatleri'ni devletin himayesi altına almak istiyorlar
yani diyorlar ki önce devlet sonra asker
e hal böyle olursa Recep Bey tayfasını ömrü billah o koltuktan inmeyecek
asker darbe yapamayacak
yani son sözü devlet verecek.
Yok yaaa sen sömür milleti, terör olayları tırmansın, masum insanlar bir bir ölsün
sen paşa koltuğunda otur kimse indiremesin
Gerektiğinde ülkeye darbe şart.Neyese bu konunun yeri burası değil daha fazla detaya girmeyeyeim.
Sinirlerim hopluyor[/Q
2010 yılında hala bu cümlelerin kurulması beni gerçekten üzüyor... demokrasi asla bu cümleleri kurarak bunu arzulayarak sağlanamaz.. oyunuz evet ya da hayır olabilir buna bişey diyemem tamamen kişisel tercihiniz. ama her yapılan darbenin ülkemizi kaç yıl geriye götürdüğünü, kaç canlar yaktığını elbet biliyorsunuzdur.. askerin darbe yapması ne açıdan iyi bir olay olarak algılanıyor ki??
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
şunun güzelliğine bakın yaa
alıntı yapmayın hatunlar silicem birazdan :1rolleyes:
a.s. :asigim: opuyorumnanaktan
kız alıntı yapma dedik ya sil resmi kaydirigubbakcemile3a.s. :asigim: opuyorumnanaktan
evet canım benim ben yaptımWowww duygucum superrr
senmi yaptin kizzzzzzzzz masallah
kız alıntı yapma dedik ya sil resmi kaydirigubbakcemile3
evet canım benim ben yaptım
kendi el emeğim göz nurum :1rolleyes: :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?