Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet ya bu muhabbeti çoğu kişi yapıyor sinir oluyorum

ben dee... özellikle iş yerşmdekileri boğmak istiyorum.. 450lerdeyken aynı yorum yapılıyodu 170lerdeyim hala aynı yorum yapılıyo, kendileri 6 ay yaptı geldi geçen sene ya halt ettiler.. askerlik işte adı yanii neden böyle yersiz yorumlar yapabiliyo insanlar bilmiyorum..

günaydinn fistiklarrr nasilsinizz

günaydın canım nasılsın

benim de arkadaşlarım yapıyor iş yerindeki arkadaşta öyle bitmez demiyorlar mı boğasım geliyor

benimde arkadaşım demişti sinir olmuştum aha işte bitiriyorum buda sana kapak olsun dedim haftasonu kıza

alkisalkisalkis MİKEMMEL Bİ CEVAP.. BEN DE DÜĞÜMDE DİYCEM, AHA BAK BİTTİ DE EVLENDİM DİYE İNŞALLAAAAHHH opuyorumnanaktan
BEKLENMEZ, BEKLENSE DE DEĞMEZ, BİTMEZ, GEÇMEZ,.. AAH AHHH NELER DİNLEDİM... laelaelaelaelae

offff oooofff süper anlatmışsın canım.Allah sizide bir daha hiç mi hiç ayırmasın :Saruboceq:

Çoookk teşekkür ederim tatlım. İnşallah sizde kavuşur ve hiç ayrılmazsınızzopuyorumnanaktan

asdfasdf77 gözün aydın canım
bi kaç ay sonra bend ekavuşma anımı böyle heycanla yazarım inşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan

İnşallah canım inşallahh! Sen yazarsın bende yorum yaparımmboshayallersmile

tek tip askerlik isteriz turkbayragi
bizim askerlerimizin bizlerin derdi ne ki 460 sayıyoruz.
haber sitesinde biriside TSK'nın mühendisleri doktorları nasıl istihdam edeceğini yazmış.tövbe yarabbim nasıl sinirlendim klava:

kız alıntı yapma dedik ya sil resmi kaydirigubbakcemile3

evet canım benim ben yaptım
kendi el emeğim göz nurum :1rolleyes: :asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AY BOŞ BULUDUM CANIM, ARADA Bİ SİNİRİM OYNADI DA YİNE.. DALMIŞIM.. PARDON CANIM SİLDİM yerimseniben
BEN DE İSTİYORUM YAA ÇOK GÜZEL OLMUUUŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…