- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.881
hoşgeldin adaş nabersin bakalım nasıl geçiyor günler boshayallersmileslm kızlarrr
sağol canım benim exel de yaptım kolay oluyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
AY BOŞ BULUDUM CANIM, ARADA Bİ SİNİRİM OYNADI DA YİNE.. DALMIŞIM.. PARDON CANIM SİLDİM yerimseniben
BEN DE İSTİYORUM YAA ÇOK GÜZEL OLMUUUŞ..
sağol canım benim :1hug:duygu çok hoş olmuş eline sağlık
özel program değil tatlım bildiğin exel de yaptımadas o program bendede vardı ama ben yapamadım yaa :S sonrda sildim
exelde tek tek çiziyosun tatlım bişey yapmadım kiDuygum nasıl yapıyorsun banada anlatsana bende yapim
bi kac gün sıkıntı da bugün neyse cokta tın demeye basladım ii gidiyo diyelim de nasıl desem özlemişim ya hep onunla konusmak istiyorum buda mümkün olmuyor tabi :):asigim:hoşgeldin adaş nabersin bakalım nasıl geçiyor günler boshayallersmile
Duygum nasıl yapıyorsun banada anlatsana bende yapim
kızlar bu dekoratif ayna nasıl sizce?
biraz süre vermen gerek canım kolay mı ordunun içinden geldibi kac gün sıkıntı da bugün neyse cokta tın demeye basladım ii gidiyo diyelim de nasıl desem özlemişim ya hep onunla konusmak istiyorum buda mümkün olmuyor tabi :):asigim:
hoşgeldin adaş nabersin bakalım nasıl geçiyor günler boshayallersmile
sağol canım benim exel de yaptım kolay oluyor
dene istersen ypamazsan benn hallederim :1rolleyes:
sağol canım benim :1hug:
kızlar bu dekoratif ayna nasıl sizce?
Hıımm.. deneyeyim ben de yapmayı, canıım saol, yapamazsam yardım alırım a.s.
biraz süre vermen gerek canım kolay mı ordunun içinden geldi
15 aayy
ama kısa sürede toparlar kendini merak etme :1hug:
dün zaten konustuk içimi rahatlattı hergele dedim sen benden soguyosun galiba bana soguksun gibime geliyor dedim uff askım sacmalama geleli 3 gün oldu sanırım sen gene misafirin gelcek ondan böle uyuzluk yapıoysun diyo bi güldüm manyak yaa kurban olurum ben onu yaradanaaaaaaaaaaa :asigim:
Kavuşmak için, sabretmeyi öğrenmem gerek biliyorum...
ahh ahh :asigim::asigim:bende olurum :1rolleyes:
duygu.91 flowerb
ben evimin bir duvarına sadece duvar kağıdı istiyorum yemek takımının orası mesela.
bu ayna hoşuma gitti, yatak odama serpiştirebilirim aklinialirimsmile
30TL + kargo pahalı mı?
de işte geldikten sonra o sabır falan kalkıyor onun yanında ayrılasın gelmiyo normalde onu bu kadar sıkan biri değildim ben hatta baya bi süre msj cekmese umrumda olmazdı izindeyken bile şimdi aboooooooooama eminim bendede gececektir bu
şunun güzelliğine bakın yaa
alıntı yapmayın hatunlar silicem birazdan :1rolleyes:
Sildim gitti :)
tühh ya kaçırdım ben :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?