Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

malesef tatlım öyle
bend eşaşırmıştım hep böyleler uyanıkılık yapıyorlar fiyatın üzernden hesaplamıyorlar taksitde kdvsini alıp üzerine koyuyolar baya fazla alıyor yani

yaaa ben de gideyim baak öğrenmem çok iyi oldu bu fuarı kaydirigubbakcemile3
hakkaten haa geçmiyo zaman nası geçecek diyoruz ama bitti sayılır CADIARZU

[

Bu sefer genel kurmay dedi ya bence kesin olacak, yani gözlerimle gördüm. kaydirigubbakcemile3

bi sabah bi kalkıcaz tam 6 ay düsücez safaktan. Yarın olsa benim kalacak 4 ay. Allahım yarabbim! Heyecan verici!

ah canım ağzından bal damlıyor 6 ay düşeceğiz 6 ay dile kolay ya

ne dedi genelkurmay ben izlemedim okudum ama gazeteciler abartıyor biraz

kızlaaaarr.. sakızdan çıkan falıma bakın:
opuyorumnanaktan
Sevda yolunda yürü dimdik,
Kolaydır onunla düğün,
O gerçekten doğru seçim,
Bizden sana kocaman tebrik.
opuyorumnanaktan

ah canım ağzından bal damlıyor 6 ay düşeceğiz 6 ay dile kolay ya

ne dedi genelkurmay ben izlemedim okudum ama gazeteciler abartıyor biraz

canım tektip askerliğe en kısa zamanda gecilecegini profesyonel ordunun kurulacagını ve herkesin esit askerlik yapacagını söyledi. ben 12 ay olur dıyordum ama bu sabah gazetelerde askerlik 9 ay diye okudum, abartıyor olabilirler de ama esit olunca kesinlikle düsecek.

inşallah en kısa zamanda olur da kavuşuruz bir an önce canım ya

"kolaydır onunla düğün, evlilik" yazıyomuş ya ben atlamışım orayı kaydirigubbakcemile3
evt çok kafiyeli değil ama ben de unutunca hepten gitmiş kafiye kaydirigubbakcemile3

şimdi oldu kaydirigubbakcemile3 nasılsın bu arada? geldim ben istanbula iş bile buldum. kaydirigubbakcemile3 askerimle de gezdım ettim gönderdim bunları 2 haftada gerceklestirdim. delikafadulden

şimdi oldu kaydirigubbakcemile3 nasılsın bu arada? geldim ben istanbula iş bile buldum. kaydirigubbakcemile3 askerimle de gezdım ettim gönderdim bunları 2 haftada gerceklestirdim. delikafadulden

maaşallah hızlı olmuş, ne kadar çok şey olmuş 2 haftada kaydirigubbakcemile3
işin hayırlı olsuuun.. askerini allah tekrar kavuştursun.. aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…