- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.961
kampanya 3 gün sonra bitiyor. kampanya bitiminden 7 gün sonra ulaşır diyorlar. çok geç aslında yaa sanki yurt dışından geliyor. yurt dışından 15 günde geliyor ürün.
bide bunlar kargo parasına 4,90TL yazmışlar ama faturada 5,39. arada bişey yok ama niye böyle katekulli yapıyorlar anlamadım alsanaalsanasmile
aa bugün bunu almaya çok niyetlendim ama eylül de ev tekstili fuarı var inanılmaz indirimli oluyor
o yüzden vaz geçtim almadım bir kaç model daha vardı beğendiğim
fiyatları da çok uygun ihtiyacın varsa al derim pisim
aah ah ne günler geçti be bak yarılıyorum bede neredeyse
hoşgeldiiiiiiiiin nuliş naber :1hug:
Kızlar askerlik 9 ay oluyormus da bizimkilere de vurur mu acaba? zemuszemus
olsa herkesi vurcak canım :lepi: ahh keşke olsa...
Kızlar askerlik 9 ay oluyormus da bizimkilere de vurur mu acaba? zemuszemus
olsa herkesi vurcak canım :lepi: ahh keşke olsa...
Bu sefer genel kurmay dedi ya bence kesin olacak, yani gözlerimle gördüm. kaydirigubbakcemile3
bi sabah bi kalkıcaz tam 6 ay düsücez safaktan. Yarın olsa benim kalacak 4 ay. Allahım yarabbim! Heyecan verici!
ah canım ağzından bal damlıyor 6 ay düşeceğiz 6 ay dile kolay ya
ne dedi genelkurmay ben izlemedim okudum ama gazeteciler abartıyor biraz
kızlaaaarr.. sakızdan çıkan falıma bakın:
opuyorumnanaktan
Sevda yolunda yürü dimdik,
Kolaydır onunla düğün,
O gerçekten doğru seçim,
Bizden sana kocaman tebrik.
opuyorumnanaktan
cok güzel :asigim: ama kafiye olmamıs. kaydirigubbakcemile3
canım tektip askerliğe en kısa zamanda gecilecegini profesyonel ordunun kurulacagını ve herkesin esit askerlik yapacagını söyledi. ben 12 ay olur dıyordum ama bu sabah gazetelerde askerlik 9 ay diye okudum, abartıyor olabilirler de ama esit olunca kesinlikle düsecek.
"kolaydır onunla düğün, evlilik" yazıyomuş ya ben atlamışım orayı kaydirigubbakcemile3
evt çok kafiyeli değil ama ben de unutunca hepten gitmiş kafiye kaydirigubbakcemile3
inşallah en kısa zamanda olur da kavuşuruz bir an önce canım ya
şimdi oldu kaydirigubbakcemile3 nasılsın bu arada? geldim ben istanbula iş bile buldum. kaydirigubbakcemile3 askerimle de gezdım ettim gönderdim bunları 2 haftada gerceklestirdim. delikafadulden
amin canım bizim safaklar da yakın. sabah bi kalkıcaz bitmis. olcak olcak :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?