Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ALLAH'ım nolur düşşsüüün 9 aya yarabbbimmm:Saruboceq: Bir an önce kesinleşssinnnnnnnnn

aminnnnn:lepi:

aammiiinnnnnn :Saruboceq:
ya şimdi 9 aya düşerse, benim nişanlımı yollarlar mı 9 ay bitti diye, yoksa biz son 15 ay bekleyen şanssız kafileden mi oluruz bilmiyorumkismile

yok canım en fazla bir alt devreyi bekletip postalarlar seninkini de :teytey:

selam kızlar ben geldim

ne kaynatıyonuz bakalım

oruç nasıl gidiyor

oruç gitmiyor canım benim kırmızı dudaklı mükerrem gelmiş bozdum bende alkisalkisalkisalkisalkisalkis

aammiiinnnnnn :Saruboceq:
ya şimdi 9 aya düşerse, benim nişanlımı yollarlar mı 9 ay bitti diye, yoksa biz son 15 ay bekleyen şanssız kafileden mi oluruz bilmiyorumkismile

öyle haksızlık yapamazlar, gelenler 9 ay yapsın siz bekleyin yok öyle. olay cıkar gönderirler mutlaka alt devreler vs gelir gelmez.

selam kızlar ben geldim

ne kaynatıyonuz bakalım

oruç nasıl gidiyor

:lepi: ------>>> Mehtap 12 <<<------ :lepi:

İnşallah olur şu 9 ay yaa

ulen uçak biletlerini 19.99 a düşürmüşler
basıp gidicem o olucak he dayanamiyolum uleeeeeeeeeen boshayallersmile

HOŞGELDİNİZ KIZLAAARRRR... SORMA DUYGUCUM YAA GİTMEK MÜMKÜN OLSA BU FİYATLARA BEN DE ALIR GİDERDİM VALLAA kaydirigubbakcemile3

oruç gitmiyor canım benim kırmızı dudaklı mükerrem gelmiş bozdum bende alkisalkisalkisalkisalkisalkis

AAYYYY VALLA KİMSE KEYFİMİ BOZAMAN BENİMKİNİ POSTALARLARSA kaydirigubbakcemile3

Anowww nereyeee kizzzzzzzz..
bodruma daha bilet almamiz lazim askimlaaaaaaaaaa :lepi:
nasıl nereye kız yarimin yanına tabiki :1rolleyes:
çok özledim ya 6 gün sonra yanımda ama dayanamıyorum ulen boshayallersmile
otur oturduğun terde kız bir haftaya kadar yanında sevdiçeğin başka zaman gidersin
başka zamanda giderim bayanssulusmile
HOŞGELDİNİZ KIZLAAARRRR... SORMA DUYGUCUM YAA GİTMEK MÜMKÜN OLSA BU FİYATLARA BEN DE ALIR GİDERDİM VALLAA kaydirigubbakcemile3
gidip döeriz kıız nolucak kiiiiiiiiiiii

İnşallah olur şu 9 ay yaa
inşallah canım dua edelim..:Saruboceq:
ulen uçak biletlerini 19.99 a düşürmüşler
basıp gidicem o olucak he dayanamiyolum uleeeeeeeeeen boshayallersmile

ciddi misin akannehir duyguş sen hiç gittin mi askerinin yanına ya ben gelcem diyorum olmaz diyo tehlikeli diyo ama nıyeki normal halk da yaşıyo orda sempatiksalakcinni

ciddi misin akannehir duyguş sen hiç gittin mi askerinni yanına ya ben gelcem diyorum olmaz diyo tehlikeli diyo ama nıyeki normal halk da yaşıyo orda sempatiksalakcinni

ben de gitmek istiyorum ama hakkarinin dagındaki karakola ancak helikopterle gidebiliyormussun, bana özel tesis etsinler diyorum anlamıyor guclubacismile

öyle haksızlık yapamazlar, gelenler 9 ay yapsın siz bekleyin yok öyle. olay cıkar gönderirler mutlaka alt devreler vs gelir gelmez.

VALLA KİMSEYİ BİLMEM AMA BENİMKİ KESİN OLAY ÇIKARIR ONDAN EMİNİM

nasıl nereye kız yarimin yanına tabiki :1rolleyes:
çok özledim ya 6 gün sonra yanımda ama dayanamıyorum ulen boshayallersmile

başka zamanda giderim bayanssulusmile

gidip döeriz kıız nolucak kiiiiiiiiiiii

KIZ GİDİLMİYO ORAYA TABİ GİDİLİR DÖNÜLÜR GÜNÜBİRLİK NE VAR Kİ... AMA ÖYLE Bİ YER OLMADI BİZİMKİNİN YERİ MAALESEF BİLİYOSUN NERDE OLDUĞUNU, YASSAAAK aklinialirimsmile

hadi ya benimde karnım çok acıktı ya saat 8 i iple çekiyorum

kızlar pasta ve biskuvi yapmı kursuna yazılmak istiyorum nasıldır sizce?

ciddi misin akannehir duyguş sen hiç gittin mi askerinin yanına ya ben gelcem diyorum olmaz diyo tehlikeli diyo ama nıyeki normal halk da yaşıyo orda sempatiksalakcinni

ben de gitmek istiyorum ama hakkarinin dagındaki karakola ancak helikopterle gidebiliyormussun, bana özel tesis etsinler diyorum anlamıyor guclubacismile

ahaa işte bundan bahsediyorum "mümkün olsa" derken sempatiksalakcinni
pek normal halk olmuyo o taraf, allah korusun valla gidilmez, gidilse de dönülür mü bilmem delikafadulden

evet gidicem kurban bayramında alalah kısmet ederse
Acemi birliğine gittim ısparta ya ama
ustaya daha gitme fırsatım olmadı
benimki de tehlikeli diyo ama ikna edebildim
dayanamıyorum diyorum napayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…