Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ahaa işte bundan bahsediyorum "mümkün olsa" derken sempatiksalakcinni
pek normal halk olmuyo o taraf, allah korusun valla gidilmez, gidilse de dönülür mü bilmem delikafadulden

düsünsene bizi suratımızda kamuflaj makyajı, sırt cantalarımız elde oklavalar daga cıkıyoruz. haha gözümün önüne geliyor. kafayı mı yiyorum ne oluyor bak gülme krızı geldi. alla allaaaa

anladım şekerim, ohal di mi oralar
öf ulen indirsinler şu askerliği çekilmiyor artıkın
Duygucummm ucak bileti nasil 19 lira oluyo
onu demek istedim
bizde daha bodruma bilet alacaz ondan
nerde o ucak biletleri ucuz alan
=kız pegasus bangır bangır reklam yapıyor
gir bak sitesine 19.99 TL
tabi senin istediğin güne var mıdır bilmiyorum

düsünsene bizi suratımızda kamuflaj makyajı, sırt cantalarımız elde oklavalar daga cıkıyoruz. haha gözümün önüne geliyor. kafayı mı yiyorum ne oluyor bak gülme krızı geldi. alla allaaaa

oklava mı :roflol: :roflol: :roflol:
yok be vieda sapı da olur hem metal olanları daha çok acıtır :roflol: :roflol:
hem renkleri de var kırmızı kırmızı güzel olur :roflol:

ya benimki dağda değişki ama, mahallenin ortasında ilçede ben gitsem olmaz mı he bacılar :asigim:

git tabi ya zaten canına tak ettiği yerde bize sormazsın bile
ben gidiyorum ulen dersin

gidenin önünde taş olsa duramaz, sonra sana biz de deriz
açeydim kollerimiii gitme diyeydiiiiimmm :roflol:

kızlar ya bir soru sorduk görmediniz beni

bende gitmek istiyorum çok hatta bir ara ismekin kursunu filan araştırdım
ama orası istediğim gibi çıkmadı başka yerlere bakıcaktım dersler kurs desane derken kaldı öyle
araştırdın mı buldun mu biryer
ben taksimde bir yer buldum orası eğlenceli görünüyordu bayağı

kaydirigubbakcemile3 zaten o kadar gidersek ödül verirler bize kesin kaydirigubbakcemile3

evt şekerim maalesef sempatiksalakcinni
sorma ya sudan ucuza döndü uçak biletleri resmen akannehir

ya benimki dağda değilki ama, mahallenin ortasında ilçede ben gitsem olmaz mı he bacılar :asigim:

nerde olugunu unuttum ben siyahincim, bişey diyemedim o yüzden bilmiyorumkismile

Allah seniiiii :roflol::roflol: gitcem valla ya zaten tüm izinlerini mecburen kullandırırlarsa kimse tutamaz beni delikafadulden 10 ay aşkımı görmeden duramam :asigim:

seninki hakkaride mi? benimkide usta birliğinde orda olucak,nasıl şartları,biraz bahsedebilirsen çok sevinirimopuyorumnanaktan

canım benimki yeni gitti 2 hafta oluyor iste. sartları zor dagıtım yapılıyor oradan da. ama cok rahatlar. cep telefonu vardı, konustuk saatlerce, mesajlastık. ama bugün haber alamadım. asıl karakoluna gidiyordu helikopterle gece. gitti mi bilmiyorum ama gitmese arardı simdiye kadar. komutanlar anlayıslıymıs. gece cok sogukmus simdiden. simdilik bu kadar biliyorum.

evt şekerim maalesef sempatiksalakcinni
sorma ya sudan ucuza döndü uçak biletleri resmen akannehir
valla ya suyun damacanası 8 lira akannehir
2 damacanaya gider döneriz biz :teytey:
erikliye yazıcam ayol sponsor olsun bize :roflol:

Allah seniiiii :roflol::roflol: gitcem valla ya zaten tüm izinlerini mecburen kullandırırlarsa kimse tutamaz beni delikafadulden 10 ay aşkımı görmeden duramam :asigim:
bende duramam :jeyyar:

oklava mı :roflol: :roflol: :roflol:
yok be vieda sapı da olur hem metal olanları daha çok acıtır :roflol: :roflol:
hem renkleri de var kırmızı kırmızı güzel olur :roflol:

olumunekankayizsmile bu da iyi fikir.. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 dimi.. gidiyorum diyene bişey denmez.. ben de nişanlımın yemin törenine giderken öyle yaptım.. annemlere geldim, ben yemin törenine gidiyorum, izin istemiyorum bile haberiniz olsun dedim ve de gittm

kızlar ya bir soru sorduk görmediniz beni

valla yalan yok burcucum görmedim ya pardon.. asker - özlemek- görmeye gitmek kelimelri fena dağıttı beni, 6 aydır yüzünü bile görmediğim için dağılmış durumdayım özlem konusunda ohaoldumsmile

aynı şeyi bende yaptım :1closedeyes:
biliyorlar beni kafama koydum mu yaparım
gidiyorum dedim aha bu da biletim :1closedeyes:

ağrıda ilçede flowerımmm boshayallersmile

e gidilebilir bi yermiş canım o zaman

valla ya suyun damacanası 8 lira akannehir
2 damacanaya gider döneriz biz :teytey:
erikliye yazıcam ayol sponsor olsun bize :roflol:

bende duramam :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 ay koptum canım yaa.. iyi fikir gel beraber mail atalım kaydirigubbakcemile3

olmadı kayınvalidecimi de alır giderim ulan

biz de myle gitmiştik yemin törenine, kayınvalidem ve kayınbabamla beraber

hadi ya benimde karnım çok acıktı ya saat 8 i iple çekiyorum

kızlar pasta ve biskuvi yapmı kursuna yazılmak istiyorum nasıldır sizce?

kız sen git bende çok beceriksizim mutfakta sen öğren bi bizde denerik olmadı sen öğretirsin

delikafaduldendelikafadulden

olmadı kayınvalidecimi de alır giderim ulan

tabi oda takılıp gelir benimki hayatta kıpıdamaz zaten yürüyemiyorum der pazara götür bir kerede kendinden geçer ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…