- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.001
ahaa işte bundan bahsediyorum "mümkün olsa" derken sempatiksalakcinni
pek normal halk olmuyo o taraf, allah korusun valla gidilmez, gidilse de dönülür mü bilmem delikafadulden
anladım şekerim, ohal di mi oralarVALLA KİMSEYİ BİLMEM AMA BENİMKİ KESİN OLAY ÇIKARIR ONDAN EMİNİM
KIZ GİDİLMİYO ORAYA TABİ GİDİLİR DÖNÜLÜR GÜNÜBİRLİK NE VAR Kİ... AMA ÖYLE Bİ YER OLMADI BİZİMKİNİN YERİ MAALESEF BİLİYOSUN NERDE OLDUĞUNU, YASSAAAK aklinialirimsmile
=kız pegasus bangır bangır reklam yapıyorDuygucummm ucak bileti nasil 19 lira oluyo
onu demek istedim
bizde daha bodruma bilet alacaz ondan
nerde o ucak biletleri ucuz alan
düsünsene bizi suratımızda kamuflaj makyajı, sırt cantalarımız elde oklavalar daga cıkıyoruz. haha gözümün önüne geliyor. kafayı mı yiyorum ne oluyor bak gülme krızı geldi. alla allaaaa
ya benimki dağda değişki ama, mahallenin ortasında ilçede ben gitsem olmaz mı he bacılar :asigim:
ben de gitmek istiyorum ama hakkarinin dagındaki karakola ancak helikopterle gidebiliyormussun, bana özel tesis etsinler diyorum anlamıyor guclubacismile
kızlar ya bir soru sorduk görmediniz beni
düsünsene bizi suratımızda kamuflaj makyajı, sırt cantalarımız elde oklavalar daga cıkıyoruz. haha gözümün önüne geliyor. kafayı mı yiyorum ne oluyor bak gülme krızı geldi. alla allaaaa
anladım şekerim, ohal di mi oralar
öf ulen indirsinler şu askerliği çekilmiyor artıkın
=kız pegasus bangır bangır reklam yapıyor
gir bak sitesine 19.99 TL
tabi senin istediğin güne var mıdır bilmiyorum
ya benimki dağda değilki ama, mahallenin ortasında ilçede ben gitsem olmaz mı he bacılar :asigim:
git tabi ya zaten canına tak ettiği yerde bize sormazsın bile
ben gidiyorum ulen dersin
gidenin önünde taş olsa duramaz, sonra sana biz de deriz
açeydim kollerimiii gitme diyeydiiiiimmm :roflol:
seninki hakkaride mi? benimkide usta birliğinde orda olucak,nasıl şartları,biraz bahsedebilirsen çok sevinirimopuyorumnanaktan
valla ya suyun damacanası 8 lira akannehirevt şekerim maalesef sempatiksalakcinni
sorma ya sudan ucuza döndü uçak biletleri resmen akannehir
bende duramam :jeyyar:Allah seniiiii :roflol::roflol: gitcem valla ya zaten tüm izinlerini mecburen kullandırırlarsa kimse tutamaz beni delikafadulden 10 ay aşkımı görmeden duramam :asigim:
oklava mı :roflol: :roflol: :roflol:
yok be vieda sapı da olur hem metal olanları daha çok acıtır :roflol: :roflol:
hem renkleri de var kırmızı kırmızı güzel olur :roflol:
git tabi ya zaten canına tak ettiği yerde bize sormazsın bile
ben gidiyorum ulen dersin
gidenin önünde taş olsa duramaz, sonra sana biz de deriz
açeydim kollerimiii gitme diyeydiiiiimmm :roflol:
kızlar ya bir soru sorduk görmediniz beni
olumunekankayizsmile bu da iyi fikir.. kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 dimi.. gidiyorum diyene bişey denmez.. ben de nişanlımın yemin törenine giderken öyle yaptım.. annemlere geldim, ben yemin törenine gidiyorum, izin istemiyorum bile haberiniz olsun dedim ve de gittm
ağrıda ilçede flowerımmm boshayallersmile
valla ya suyun damacanası 8 lira akannehir
2 damacanaya gider döneriz biz :teytey:
erikliye yazıcam ayol sponsor olsun bize :roflol:
bende duramam :jeyyar:
olmadı kayınvalidecimi de alır giderim ulan
hadi ya benimde karnım çok acıktı ya saat 8 i iple çekiyorum
kızlar pasta ve biskuvi yapmı kursuna yazılmak istiyorum nasıldır sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?