Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım bizimkinin orda bişey demiyormuş komutanlar sadece gözümüze sokmayın diyorlarmış heryer farklı tabi benimkide alt devre gelsin diye bekliyor alacak telefon

ay Allah korusun..

hehe bende ankösörlüden konuşuyoruz aradım çağırdılar teyzecim burda değil dedi tamam evladım dedim kapattımdelikafaduldendelikafadulden
canım bende dün aradım hastaydım ve uykudan yeni kalkmıştım..aşkımın yazıhanesini aradım başka biri çıktı..orda olmadığını söledii..sonra aşkıma demişlerki gündüz annen aradıı....sempatiksalakcinniyuhh dedim beni oaraya getirtmesin söle o çocuğa dedimm..laelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar merabalar bugun sevgilime ultraviolet man (parfüm)aldım ama kokusu tam aklımda değil yaa. eve getirmedim bugun biliyormusunz bu parfümü bayada pahali bişey...güzlemi sizce

canım benim hoşuma gidio o koku bence güzel..ama tenine yakısır mı yarinin o karar da senin

o bela bendede var:çok üzgünüm:

kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

eyvahedigeldismile bizimkinin orada aynı dediğin gibi sıkıymış eyvahedigeldismile
olsun canım napalım hayırlısıyla bitirsinler gelsinler de gelince acısını çıkartırızzzsositososito

canım bizimkinin orda bişey demiyormuş komutanlar sadece gözümüze sokmayın diyorlarmış heryer farklı tabi benimkide alt devre gelsin diye bekliyor alacak telefon
oh ne güzel canım rahat rahat konuşursunuz inşallahhopuyorumnanaktan
ay Allah korusun..
amin canım,,benimki zaten çok korkaktırr yapmaz öle şelerrkaydirigubbakcemile3

saol canım şişesi falan çok güzel givency alacaktım sora vazgeçtim kızda bunu ısrarla önerdi :)ama güzeldi kokusu ama şimdi aklımda hiç değil ya neyse aşkım beyenir ama :)
sevgilin askerde mi tatlım?öleyse keşke o kadar para verip almasaydınn,çünkü herkes böle birbirinin şelerini fln kullanıomuşş..ben askere gittiğinden beri çakma alıorum,gelsin yien alıcam orjinal.

kıyamam canım ya bazen banada oluyor kapatsan klimayı kızarlar mı yada çık dışarı bir hava al iyi gelir

şimdi kapasam odadkini sıcak oluyor dicekler nese çıkmama az kaldı arkadaşımın şalını aldım sarıldım birazcık iyi geldi gibi ama çk halsizim uykum geldi ya

benim aşkımın parfümü bvlgari aqua pour home tek geçiorum tenine de çok yakışıoo..tavsiye ederim kızlarr..aşkım beni o kokuylaa sarhoş edioo:asigim:ahh ahh burnuma geldi kokusu şimdii

benim aşkımda giderken kendine başka parfüm aldı dediğin gibi kullanıyorlar diye şişeyide bana bırkatı evde bir canavar ikiz olunca bende geceleri yastığıma sıkıyorum aynı aşkım gibi kokuyor :asigim:

evet canım hatta ben sevgililer gününde alcaktım yine dedi aşkım boşuna alma onu yaşatmazlar burda dediiöle herkes birbirinin şelerini kullanıolarmışş zaman zamankaydirigubbakcemile5..benimde eniştemin kokusu da aynı,,ablama gittikçe hemen parfümden fıs sıkıorumm:asigim:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım şişesi falan çok güzel givency alacaktım sora vazgeçtim kızda bunu ısrarla önerdi :)ama güzeldi kokusu ama şimdi aklımda hiç değil ya neyse aşkım beyenir ama :)

canım kesinlikle beğenir beğenilmicek bi parfüm değil..:lepi:

evet gelsinler rahat rahat konusuruz..şimdi orda riske gerek yok..nişanlım garanticidir hep ama bazı konularda korkak olsa sevinirdim acıkcası kaydirigubbakcemile3

benim aşkımın parfümü bvlgari aqua pour home tek geçiorum tenine de çok yakışıoo..tavsiye ederim kızlarr..aşkım beni o kokuylaa sarhoş edioo:asigim:ahh ahh burnuma geldi kokusu şimdii

o parfümde çook güzel..
nişanlıma da ben calvin kleini çoook yakıştırıorum misss kokulu yarimmmmm :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…