Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım ya her ailedede oluyor böyle tartışmalar bilmiyorumkismile
bizdede oluyorbilmiyorumkismile
belli biyerden sonra sıkılıyor insan ama elden gelen bişey yok bilmiyorumkismile
sen sıkma canını herşeyi de kafana takmamaya çalış olurmu olumunekankayizsmile

nooolduuu bilmiyorumkismile
sarılale arkadaşımız ağlamak istiyorum diyince ona sordum anlatmak istermisin diye boshayallersmile :kedi:

Şeniz

ya nişanlım düş artık izin kullanmıcam diyo ama ben napcagımı bilmiorum hani şööle iice azalmışken düşsem daha iyi olur gibi gelio..

bizde 5 ay oldu ama hiç istemiorum..komutanlarıyla arası iyi Allah'a şükür ama nolur nolmaz ani denetimler oluo orda akannehir

duygucum anlaşamıoruz yaa hiç bir konuda yani annem ve babamla aynı evde yaşayamıorummm çok üzülüorumm:gitme:sizinde bu konuda probleriniz oluo mu yaa yoksa sorun bende mii:gitme:

biz de yaşıyoruz canım sorunlar, yaşamayan yoktur bence... her konuda olmasa da mutlaka anlaşılamayan konular çıkıyo

kızlarrr hepinize teşekkür ederim çok güzel destek oluosunuzz...konuşmasaydım burda hala ağlıyoo olcaktım:)seviyorum sizleri...

canım benim gerçekten bazı şeyleri kafamıza takmamamız lazım inanki yaşanmıyor o zaman
bak sen ne güzel sakaryaya gidiceksin tekrardan şanslıısn yani o yüzden sadece düşünme kulak verme konuşsun dursun canım sonra sevgilin askerde glincede evleniceksiniz bunları düşünmleisin tatlım mutlu olmak için

ben öyle yapıyorum kaanın geleceği günü,evleneceğimiz günü düşünüyorum inanki o zaman rahatlıcam heleki sözlenmek aillerlerin bilmesi beni rahatlatıcak çünkü dışarı çıkamıyorum ben

hoşgeldinn opuyorumnanaktan

anlatki içindekileri rahatlaa canım
biz herzamn dinler destekde oluruz :1hug: :1hug:
teşekkür ederim kızlarrolumunekankayizsmile

denetim zamanı haberleri oluyomuş, toplanıyomuş telefonlar bizimkini orda yerimseniben
benimki de ilk günden beri kullanmıycam diyo ama zorla yollama durumu varmış komutanların bekliyoruz o yüzden, sonra toptan düşeriz daha eğlenceli olur sempatiksalakcinni

bilmiyorum ama daha 1 ay önce arkadaşları telefonları kaptırmışlardı..%1 bile olsa risk askerlikte de o riski bile bile almasını istemem acıkcası..sırf rahat konusabilmek için askerliğini yakmasın..

yanlış anlamayın askerlik yaptıgı yer çook sıkı oldugu için bu düşüncedeyim bazı bölgelerde telefonlar serbest oluomuş..telefon konusunda rahat olan askerlerimizi bekleyenlere lafım yok asla olamaz..

bu kadar sıkı olmasa bende isterdim elbet..

amaan neyse hayırlısıyla gelsinler de başka bişi istemeyiz boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…