- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.101
bend ebikaç gün tutmadım ama kendimi tuhaf hissedince oruç tutmaya devam edyorum canım
h.g çağla
canım ya her ailedede oluyor böyle tartışmalar bilmiyorumkismilecanım genel bi problem yok ortada çok ufacık saçma sapan şelerden kavga edioruzz..hiç bir kere bile benimle olumlu konuşmuo annem hep olumsuz konuşuoo kavga eder gibi ya anlamadım bende ok agresif bi insanım zaten..psikiyatriste gitmiştim iki ay önce fln,,bana sen bazı şelere çok sıkılıosun içine atıosun ve sonra patlama noktasına gelio demişti..işte annemle sorunlarımız da öle oluoo..patlama noktasına geliorum ve çok aşırı sinirleniorum..ya anlamıyorum..düzelmesi için elimden geleni yapıorum ama olmuoo iki haftasa bir fln kavga edioruzzz:gitme:
sarılale arkadaşımız ağlamak istiyorum diyince ona sordum anlatmak istermisin diye boshayallersmile :kedi:nooolduuu bilmiyorumkismile
Şeniz
ah olmaz mı canım ya
annemle yaşıyorum ben ama artık bunalıyorum ya olmuyor çok canım sıkılıyor
ama idare ediyorum mmecbur
kadını tek başına bırakıp ayrı eve de çıkamam ama çenesi beni delirtiyor
biraz daha dayan be canım ne kaldı şunun şurasında
evet canım toparlamaya çalışıcam kendimiiolumunekankayizsmilesarılale sıkma canını bende babamla dediğin gibiyim hiçbirşey yok lafı bile batıyor sanırım ben ona batıyorum sanırım her ailede var
ben de çok düşünüyorum bu soruyu ama dağıtım izni harici kullanıp kullanmayacağı hala belli değil, böyle saymaya devam ediyorum aklinialirimsmile
biz de 6 ay durduk durduk artık dayanamadık ankesörlü telefonun kaprislerine, nişanlım da emin oldu komutanlarının cep telefonuna karşı bakış açısından.. şimdi rahatız çok şükür.. korkma sen de eminim askerin de bakar ölçer biçer duruma göre girer o işe yerimseniben
duygucum anlaşamıoruz yaa hiç bir konuda yani annem ve babamla aynı evde yaşayamıorummm çok üzülüorumm:gitme:sizinde bu konuda probleriniz oluo mu yaa yoksa sorun bende mii:gitme:
Hb cnm
kızlarrr hepinize teşekkür ederim çok güzel destek oluosunuzz...konuşmasaydım burda hala ağlıyoo olcaktım:)seviyorum sizleri...
hoşgeldinn opuyorumnanaktanselam şafakk güzellerii
opuyorumnanaktan
kızlarrr hepinize teşekkür ederim çok güzel destek oluosunuzz...konuşmasaydım burda hala ağlıyoo olcaktım:)seviyorum sizleri...
nasılsın dicem ama baya kötüsün geçmiş olsun canım
hoşgeldinn opuyorumnanaktan
anlatki içindekileri rahatlaa canım
biz herzamn dinler destekde oluruz :1hug: :1hug:
canım benim gerçekten bazı şeyleri kafamıza takmamamız lazım inanki yaşanmıyor o zaman
bak sen ne güzel sakaryaya gidiceksin tekrardan şanslıısn yani o yüzden sadece düşünme kulak verme konuşsun dursun canım sonra sevgilin askerde glincede evleniceksiniz bunları düşünmleisin tatlım mutlu olmak için
ben öyle yapıyorum kaanın geleceği günü,evleneceğimiz günü düşünüyorum inanki o zaman rahatlıcam heleki sözlenmek aillerlerin bilmesi beni rahatlatıcak çünkü dışarı çıkamıyorum ben
teşekkür ederim kızlarrolumunekankayizsmilehoşgeldinn opuyorumnanaktan
anlatki içindekileri rahatlaa canım
biz herzamn dinler destekde oluruz :1hug: :1hug:
valla bıktım bu sancılı dönemlerden cnm yamafoldumben
ya nişanlım düş artık izin kullanmıcam diyo ama ben napcagımı bilmiorum hani şööle iice azalmışken düşsem daha iyi olur gibi gelio..
bizde 5 ay oldu ama hiç istemiorum..komutanlarıyla arası iyi Allah'a şükürama nolur nolmaz ani denetimler oluo orda akannehir
tatlım h.geldin
hayrola neyin var bilmiyorumkismile
cnm özel gunum gldı hep bole sancıyla başlıyooo karnımmın sancısı öldürüyo ya.
Kızlarrrrrrr sizce askerlik 9 ay a düşermi dersiniz??Şu anda tasarı aşamasında acaba ne zman gerçekleşicekk İNŞ düşer turkbayragi
denetim zamanı haberleri oluyomuş, toplanıyomuş telefonlar bizimkini orda yerimseniben
benimki de ilk günden beri kullanmıycam diyo ama zorla yollama durumu varmış komutanların bekliyoruz o yüzden, sonra toptan düşeriz daha eğlenceli olur sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?