- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.121
tatlım regl döneminde niye oruç tutuyorsun ki.. Yani oruçluyken geldiyse yinede bozmanda bir sakınca yok diye biliyorum
cnm özel gunum gldı hep bole sancıyla başlıyooo karnımmın sancısı öldürüyo ya.
daha olmadımkı tatlım olmak üzeryım o yuzden sancı cok
daha olmadımkı tatlım olmak üzeryım o yuzden sancı cok
Acıktım ben
çok halsizleştim ellerim buz kesildi kızlar ya
Kızlarrrrrrr sizce askerlik 9 ay a düşermi dersiniz??Şu anda tasarı aşamasında acaba ne zman gerçekleşicekk İNŞ düşer turkbayragi
tatlım regl döneminde niye oruç tutuyorsun ki.. Yani oruçluyken geldiyse yinede bozmanda bir sakınca yok diye biliyorum
inşallah düşer çok umutlandım ben ya ister istemez heycan yaptım
Anladım şimdi tatlım bozman doğru olmaz haklısın.. Bende bir de kist var.. Düşünün halimi.. kafamçokkarıştı
hb cnmopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5teşekkür ederim kızlarrolumunekankayizsmile
geçmiş olsun canım yaacnm özel gunum gldı hep bole sancıyla başlıyooo karnımmın sancısı öldürüyo ya.
aynen bizimkinini ordada çok sıkı :1ninca: :1ninca:bilmiyorum ama daha 1 ay önce arkadaşları telefonları kaptırmışlardı..%1 bile olsa risk askerlikte de o riski bile bile almasını istemem acıkcası..sırf rahat konusabilmek için askerliğini yakmasın..
yanlış anlamayın askerlik yaptıgı yer çook sıkı oldugu için bu düşüncedeyim bazı bölgelerde telefonlar serbest oluomuş..telefon konusunda rahat olan askerlerimizi bekleyenlere lafım yok asla olamaz..
bu kadar sıkı olmasa bende isterdim elbet..
amaan neyse hayırlısıyla gelsinler de başka bişi istemeyiz boshayallersmile
hoşçakal:a015:iyi akşamlar kızzzllaaaarrr.. ben kaçıyoruuummmm bayanssulusmilesositososito
iyi akşamlar kızzzllaaaarrr.. ben kaçıyoruuummmm bayanssulusmilesositososito
Acıktım ben
çok halsizleştim ellerim buz kesildi kızlar ya
iyi akşamlar canım
aynen bizimkinini ordada çok sıkı :1ninca: :1ninca:
askerlik 9 aya düşerse ben bugün plakalardayım kızlarrr :teytey:
aynennnnnnn nasılda heycanlandım ama bence düşecek
askerlik 9 aya düşerse ben bugün plakalardayım kızlarrr :teytey:
o bela bendede var:çok üzgünüm:Anladım şimdi tatlım bozman doğru olmaz haklısın.. Bende bir de kist var.. Düşünün halimi.. kafamçokkarıştı
kolay gelsin canım opuyorumnanaktanneyse kızlar görüşürüz ben gidimde yemek yapim..cokacimcoook
çok fazla kaynatmayın da gelince takip edebilelim sizi opuyorumnanaktan
kızlar bu cep telefonuyla ilgili muhabbet dönmüş tam okuyamadım amatlamadan da edemedim:)bizim şafağımız 69 hala cep telefonu kullanamıo askerim..çok sıkı yakalatanlar olmuş ve direk mahkemeye verilmiş..askeri ve sivil hapis cezaı almışlar ve askerlikleri de uzamışş hatta sevgilim yazıcı olduğundan işlemlerini de o yaptıı ordan bilioruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?