Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlarrrrrrr sizce askerlik 9 ay a düşermi dersiniz??Şu anda tasarı aşamasında acaba ne zman gerçekleşicekk İNŞ düşer turkbayragi

İnşallah düşer bende ümitliyimm :Saruboceq:

tatlım regl döneminde niye oruç tutuyorsun ki.. Yani oruçluyken geldiyse yinede bozmanda bir sakınca yok diye biliyorum

regl olunca oruç bozuluo die biliorum..ama ben bozmam yemeye içmeye başlamam hep devam ederim..

hb cnmopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

teşekkür ederim kızlarrolumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
cnm özel gunum gldı hep bole sancıyla başlıyooo karnımmın sancısı öldürüyo ya.
geçmiş olsun canım yaa
hiç çekilmiyor bu illet sancılarda :gitme:

aynen bizimkinini ordada çok sıkı :1ninca: :1ninca:

iyi akşamlar kızzzllaaaarrr.. ben kaçıyoruuummmm bayanssulusmilesositososito
hoşçakal:a015:

neyse kızlar görüşürüz ben gidimde yemek yapim..cokacimcoook

çok fazla kaynatmayın da gelince takip edebilelim sizi opuyorumnanaktan

kızlar bu cep telefonuyla ilgili muhabbet dönmüş tam okuyamadım amatlamadan da edemedim:)bizim şafağımız 69 hala cep telefonu kullanamıo askerim..çok sıkı yakalatanlar olmuş ve direk mahkemeye verilmiş..askeri ve sivil hapis cezaı almışlar ve askerlikleri de uzamışş hatta sevgilim yazıcı olduğundan işlemlerini de o yaptıı ordan bilioruz..

Anladım şimdi tatlım bozman doğru olmaz haklısın.. Bende bir de kist var.. Düşünün halimi.. kafamçokkarıştı
o bela bendede var:çok üzgünüm:

neyse kızlar görüşürüz ben gidimde yemek yapim..cokacimcoook

çok fazla kaynatmayın da gelince takip edebilelim sizi opuyorumnanaktan
kolay gelsin canım opuyorumnanaktan

eyvahedigeldismile bizimkinin orada aynı dediğin gibi sıkıymış eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…