Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

16 gun güzelim ya
yapma böyle canim ama :1hug:bak ilk günler cok zor geliyo ama insan ali$iyo , benim 400ler bitiyo cok $ükür , geriye baktigimda ne cabuk gecti diyorum

Bize daha 1,5 saat varrr :gitme:
bize daha tam tamina 3 saat cokacimcoook

ee tabi ben olmadan topicden tat alamıcan için gelmedin dimikaydirigubbakcemile3
bende pek gelemedim misafir falan hiç bitmiyosempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 he baktim mehabbet ortada yok görünmedim bende
aynen canim ramazan'dan dolayi böyle oluyo , misafir hazirlik felan
yine askerinle kaynatiyon he :jeyyar: masallah

evt devrem ya şaka maka şafak cidden sıkıştırıyoguclubacismile
askerime sürekli çatıyorum .sanki asker olan benimkaydirigubbakcemile3
aynen aynen beni de çok sıkıştırıoo bitsin artıkk:dance:

aman erkenden gelsinler görmeyi versinler sorun değil:)

ne gibi bişiler kızaklinialirimsmileaklinialirimsmile

canım benimkinin oraya sadece usta asker gidiooo..daha bizim has torunlar gidecek te acemilikleri biticek te ustaya gidicekkk benimki gelir bilee:dance:farklı bişey değil canım sevgilimden telefon bekliorum bu sıralarda araması lazım da:smiley-cool:

[/QUOTE]
Dün tüm gün aşkımlaydım ladyım luna parka götrdu turku cafeye gotrdu iftara götrdu ınanılmaz eglendık sonra fılm aldık izledıkkk müthiş bi gundu oyuzden ıyıım tatlım ya,yoksa gunler yaklaşıyor.[/QUOTE]

ne güzel canım hergünün tadınız çıkar depolama yapboshayallersmile

Ama ladyım o ilk gunler iş atlatmakta ,zor olucak baya ahhhh 9 ay olsaaa,bir de belli olsa silüsler pofffffffff

Dün tüm gün aşkımlaydım ladyım luna parka götrdu turku cafeye gotrdu iftara götrdu ınanılmaz eglendık sonra fılm aldık izledıkkk müthiş bi gundu oyuzden ıyıım tatlım ya,yoksa gunler yaklaşıyor.[/QUOTE]

ne güzel canım hergünün tadınız çıkar depolama yapboshayallersmile[/QUOTE]

Uçtum mutlulktan 24 satt yuzunu görmek kadar mutlu eden bıse olamazz cnm ya depolama yapıom valla tatlım az kaldı,cok heycanlı valla.

Ama ladyım o ilk gunler iş atlatmakta ,zor olucak baya ahhhh 9 ay olsaaa,bir de belli olsa silüsler pofffffffff

ooo canim ne güzel i$te son günlerin tadini cikarin , günler yakla$iyo diye de hic sIkInti etme , ben artik son zaman bir an önce gitse diye bekledim boshayallersmile
evet ilk günleri atlatinca zaten ali$iyo insan , tabi yine arada hasret tavan yapiyo insan dayanamiyo ama günler geciyo öyle böyle
en hayirlisi olur canim in$allah , bizde ilk askerlik muhabbeti acildi 6-7 ay ha gitti ha gidecek bekledik

Kızlar ben kaçtımm.. İftardan sonra görüşmek üzere
Hepinize hayırlı iftarlarr...
opuyorumnanaktan
hayirli iftarlar canim ALLAH kabul etsin görüsürüz opuyorumnanaktan

Cnm ya buyuk konuşmuyum ama ben hasretten biterım ailem bunu cok ıyı gördüğü için 15 ay da 4 kez gıtme iznim var.acaba yemın törenıne gıtsem mı yemn törenınden sonra zaten gelecek gerçi.

cnm ya buyuk konuşmuyum ama ben hasretten biterım ailem bunu cok ıyı gördüğü için 15 ay da 4 kez gıtme iznim var.acaba yemın törenıne gıtsem mı yemn törenınden sonra zaten gelecek gerçi.

git tabiki orda insanın tüyleri diken diken oluyo o duyguyu yaşa bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…