- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.201
:dance:
offf bir buçuk saat mı var dahaaaohaoldumsmile
keşke şimdi artvinde fln olsaydımm:teytey:
evet canım ama benimki çok göremicek has torunlarınııı çok üzülüooo:smiley-cool:
bende bu sıralardan bekliorum bişilerr:kedi:
bize daha 1,5 saat varrr :gitme:
yapma böyle canim ama :1hug:bak ilk günler cok zor geliyo ama insan ali$iyo , benim 400ler bitiyo cok $ükür , geriye baktigimda ne cabuk gecti diyorum16 gun güzelim ya
bize daha tam tamina 3 saat cokacimcoookBize daha 1,5 saat varrr :gitme:
kaydirigubbakcemile3 he baktim mehabbet ortada yok görünmedim bendeee tabi ben olmadan topicden tat alamıcan için gelmedin dimikaydirigubbakcemile3
bende pek gelemedim misafir falan hiç bitmiyosempatiksalakcinni
aynen aynen beni de çok sıkıştırıoo bitsin artıkk:dance:evt devrem ya şaka maka şafak cidden sıkıştırıyoguclubacismile
askerime sürekli çatıyorum .sanki asker olan benimkaydirigubbakcemile3
aman erkenden gelsinler görmeyi versinler sorun değil:)
ne gibi bişiler kızaklinialirimsmileaklinialirimsmile
$ükür canim degi$en bi$ey yok bekliyoruz i$te olumunekankayizsmile
ho$geldin canim opuyorumnanaktan naber
mehabbetiiiim ho$geldin delikafadulden nasilsiiin kiz
artik iyi olmana sevindim zemuszemus
dün iftara misafir felan geldi , karde$imle ugra$iyorum felan derken takip edemedim topigi [/QUOTE
Dün tüm gün aşkımlaydım ladyım luna parka götrdu turku cafeye gotrdu iftara götrdu ınanılmaz eglendık sonra fılm aldık izledıkkk müthiş bi gundu oyuzden ıyıım tatlım ya,yoksa gunler yaklaşıyor.
Son saatler hiç geçmiyo bende yaa
Kızlar ben kaçtımm.. İftardan sonra görüşmek üzere
Hepinize hayırlı iftarlarr... opuyorumnanaktan
yapma böyle canim ama :1hug:bak ilk günler cok zor geliyo ama insan ali$iyo , benim 400ler bitiyo cok $ükür , geriye baktigimda ne cabuk gecti diyorum
bize daha tam tamina 3 saat cokacimcoook
kaydirigubbakcemile3 he baktim mehabbet ortada yok görünmedim bende
aynen canim ramazan'dan dolayi böyle oluyo , misafir hazirlik felan
yine askerinle kaynatiyon he :jeyyar: masallah
hayırlı iftarlar tatlımopuyorumnanaktanKızlar ben kaçtımm.. İftardan sonra görüşmek üzere
hayırlı iftarlar canım
Dün tüm gün aşkımlaydım ladyım luna parka götrdu turku cafeye gotrdu iftara götrdu ınanılmaz eglendık sonra fılm aldık izledıkkk müthiş bi gundu oyuzden ıyıım tatlım ya,yoksa gunler yaklaşıyor.
Ama ladyım o ilk gunler iş atlatmakta ,zor olucak baya ahhhh 9 ay olsaaa,bir de belli olsa silüsler pofffffffff
hayirli iftarlar canim ALLAH kabul etsin görüsürüz opuyorumnanaktanKızlar ben kaçtımm.. İftardan sonra görüşmek üzere
ooo canim ne güzel i$te son günlerin tadini cikarin , günler yakla$iyo diye de hic sIkInti etme , ben artik son zaman bir an önce gitse diye bekledim boshayallersmile
evet ilk günleri atlatinca zaten ali$iyo insan , tabi yine arada hasret tavan yapiyo insan dayanamiyo ama günler geciyo öyle böyle
en hayirlisi olur canim in$allah , bizde ilk askerlik muhabbeti acildi 6-7 ay ha gitti ha gidecek bekledik
hayirli iftarlar canim ALLAH kabul etsin görüsürüz opuyorumnanaktan
cnm ya buyuk konuşmuyum ama ben hasretten biterım ailem bunu cok ıyı gördüğü için 15 ay da 4 kez gıtme iznim var.acaba yemın törenıne gıtsem mı yemn törenınden sonra zaten gelecek gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?