Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hg cnm ohh ohh ne guzell kavuşmuşunuz cnm,darısı hepimzn başına opuyorumnanaktan

Merhaba çağla nasılsın.tanışmak nasib olmadı ama asker göndereceğini okuyorum forumdan.bende senin gibi askerim gitmeden 10gün falan önce bu siteyi bulup arkadaşlarla tanıştım.bu bizim için çok büyük şans hepsi o kadar destek oldular ki anlatamam hepsine teker teker teşekkür ediyorum tekraren.

Son düzenleme:

selaaaam tatlım..16gun sonra asker.ben 2 ay öncesınden ağlamaya başlamıstım daha sonra bu topic buldum saolsun kzıların da destegıyle daha ıyı oluyorum,ama gunden gune yaklaşıyoruz.turkbayragi

selaaaam tatlım..16gun sonra asker.ben 2 ay öncesınden ağlamaya başlamıstım daha sonra bu topic buldum saolsun kzıların da destegıyle daha ıyı oluyorum,ama gunden gune yaklaşıyoruz.turkbayragi

Ins hakkında en hayırlı yer çıkar.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sevdicegini.avatardan gördüğüm kadarıyla çok yakışıyosunuz maşallah.ilk 15-20 günü atlattın mı artık içindeki acı kendini tatlı bir özleme bırakacak.kıymetinizi çok daha iyi anlayacaksınız

amin canım amin.Tşk edermmm yakıştırdın içinn de=) o 15,20 gun nasıl gecer bılmıyorum vala cok streslıyım en azından yer bellı olsa bu kadar olmasdm cnm.

amin canım amin.Tşk edermmm yakıştırdın içinn de=) o 15,20 gun nasıl gecer bılmıyorum vala cok streslıyım en azından yer bellı olsa bu kadar olmasdm cnm.

Öyle bir geçer zaman ki.günlere bakarsın katı katı üzerine çekersin perde.yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde...olumunekankayizsmile

selam kızlaarrr
bu murathan varya bi gün hasta edicek benii saat beş buçuktan beri uykum var diyodu kapat telefonu uyu dedim tamam dedi falan az önce bi aradım açık meşgule atıyoo
sonra bi mesaj askım açık unutmuşum seni seviyorumm off ben bişey yazmıcam ne karıştırıyo acaba yinee
Allah ım ya güvenemiyorumm napiimmmafoldumben

cnm ya moralını bozma belkıde dogruuu uyumuş telı acık olamazmı kı,olur bnce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…