- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.241
Kizlar slmmmm ....
Bende şafak mafak kalmadı artiiik
1haftadir uğrayamiyorum cok yogun gecti sanmayin ümitle gecirdim hergünü..
Zaten geldiğinin ilk günü gicikliklara basladi ..
Suan iyiyiz , yarın bişeyler yapicaz. ..
Ama ilk bas cok yabancilk cektim , sanki o ümit değilmiş gibi ..
Allahin izniyle hepinizin askeri sağ salim gelsin .. Öpüldünüz ..
hg cnm ohh ohh ne guzell kavuşmuşunuz cnm,darısı hepimzn başına opuyorumnanaktan
Selam kızlar opuyorumnanaktan
Çağlacım yeriniz belli oldumu çok heyecan yaptım senin yerine olumunekankayizsmile
Merhaba çağla nasılsın.tanışmak nasib olmadı ama asker göndereceğini okuyorum forumdan.bende senin gibi askerim gitmeden 10gün falan önce bu siteyi bulup arkadaşlarla tanıştım.bu bizim için çok büyük şans hepsi o kadar destek oldular ki anlatamam hepsine teker teker teşekkür ediyorum tekraren.
selaaaam tatlım..16gun sonra asker.ben 2 ay öncesınden ağlamaya başlamıstım daha sonra bu topic buldum saolsun kzıların da destegıyle daha ıyı oluyorum,ama gunden gune yaklaşıyoruz.turkbayragi
Ins hakkında en hayırlı yer çıkar.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sevdicegini.avatardan gördüğüm kadarıyla çok yakışıyosunuz maşallah.ilk 15-20 günü atlattın mı artık içindeki acı kendini tatlı bir özleme bırakacak.kıymetinizi çok daha iyi anlayacaksınız
amin canım amin.Tşk edermmm yakıştırdın içinn de=) o 15,20 gun nasıl gecer bılmıyorum vala cok streslıyım en azından yer bellı olsa bu kadar olmasdm cnm.
Öyle bir geçer zaman ki.günlere bakarsı katı üzerine çekersin perde.yoldan geçenler varda her akşam gelenler nerde...olumunekankayizsmile
selam kızlaarrr
bu murathan varya bi gün hasta edicek benii saat beş buçuktan beri uykum var diyodu kapat telefonu uyu dedim tamam dedi falan az önce bi aradım açık meşgule atıyoo
sonra bi mesaj askım açık unutmuşum seni seviyorumm off ben bişey yazmıcam ne karıştırıyo acaba yinee
Allah ım ya güvenemiyorumm napiimmmafoldumben
miracleee07 sekerr napannn
bizim askerler bugun gormusler tanısmıslar habrrtın varmıkaydirigubbakcemile2
miracle cnm özelıne mesaj atdım bir bak cnmm
Şekerim görmemişım bu mesaji.KIZLAR BIZ KARDELENLE EŞLERIMIZI BULUŞTURUP TANIŞTIRDIK. :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?