Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Cnm ya buyuk konuşmuyum ama ben hasretten biterım ailem bunu cok ıyı gördüğü için 15 ay da 4 kez gıtme iznim var.acaba yemın törenıne gıtsem mı yemn törenınden sonra zaten gelecek gerçi.
tatlim iyi yönden bak birde olaya yerimseniben ailen haberdar erkek arkada$indan üstelik de 4 kez gitme iznin varmi$ cok güzel bi$ey bence
dedigin gibi yemin töreninden sonra zaten 7 gün dagitim izni olcak yanina gelecek , senin yerinde olsam gitmezdim sonucta 30 gün ayri kalmi$ olcaksiniz
daha sonrasinda nerdeyse bi 430 gün var orda kullanirsin izinlerini ,tabi yine senin bilecegin bi$ey belki yaninda olmak istersin törende,zamani gelince dü$ünürsün bunlari yerimseniben

KARAMANIN KOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNUkaydirigubbakcemile3
:lepi:ŞAFAK 70 KARAMANNNNNNN:lepi:

:dance::dance:turkbayragiturkbayragi

kaydirigubbakcemile3 laflara bak
ma$allah kiz $aka maka cabuk geciyo senin $afak ALLAH nazarlardan saklasin

haklsınnn balım bende ole düşünuorum sonucta 430 gun kalıyor.bakalım hayırlsıı.

tatlım zor durumda kalırsam diye,gercı o da izine gelır sonucta.
NİYE ZOR GEÇSİNKİ CANIM bilmiyorumkismile

EVT ÇOK ŞÜKÜR LİSTEYİ ALDIĞIMDAN BUYANA DAHA HIZLI GEÇİYO EE RAMAZANINDA KATKISI VAR DÜŞÜNSENE BENİMDE DEPÜK GECEM OLUCAKboshayallersmile

EVT ÇOK ŞÜKÜR LİSTEYİ ALDIĞIMDAN BUYANA DAHA HIZLI GEÇİYO EE RAMAZANINDA KATKISI VAR DÜŞÜNSENE BENİMDE DEPÜK GECEM OLUCAKboshayallersmile

Neyse güzelller,ıftara yarım satt kaldı öpüyorum hepinizi akşam görüşmek uzereee opuyorumnanaktan

haklsınnn balım bende ole düşünuorum sonucta 430 gun kalıyor.bakalım hayırlsıı.
evet canim hayirlisiyla bi gitsinde , yerine rahatligina göre degi$ir durum yerimseniben

ma$allah canim ya
kiz az heyecan yapsana :sm_cool: depük gecem olcak diye hic canin istemiyo gibi söyledin
delikafadulden biz pissy'le $imdiden seneye olacak depük gecemizi konu$uyoz kaydirigubbakcemile3

heycan olamamı ya askerimle bil ekonuşuyorum bak bende depük yicem falan
hergün zaten o günü kanuşuyoruz.gerçi kafamız karışık
şimdi askerim cumartesi terhis oluyo ogün istanbula varıcak akşama ama pazar günü ben onla görüşemicem çünkü bizim dağıtıma geldiğinde sürekli buluştuğumuz mekan var söz vermiştik burda kavuşucaktık.ve anca pazartesi ben oraya gidebilirim. şimdi bilmiyrm sözümüzü bozup başka bi yerdemi buluşsak ki ben hep o mekanda haya etmiştim oda öle hayal etmiştiboshayallersmile

Neyse güzelller,ıftara yarım satt kaldı öpüyorum hepinizi akşam görüşmek uzereee opuyorumnanaktan
hayirli iftarlar canim ALLAH kabul etsin opuyorumnanaktan

Oooof ya,

Esimin komutanlari demiski tek tip askerlik kesin gelecek
9 ay olucak.. ama size vurmucak.. baya gec olucakmis mafoldumben
hadi ya akannehir ben tek tip olacagina inanamiyodum bi türlü , ama madem olcak bizimkilere de vursun haksizlik bu :1no2: daha koskoca 13 ay var bizm önümüzde

ay yeriim nasil da romantikler opuyorumnanaktan
canim bi bekle hele o güne yakla$ ondan sonra birlikte karar verirsiniz , belki ikinizde bir an önce kavu$mak istersiniz de hemen bulu$ursunuz
belkide bir iki gün daha sabredip hayal ettiginiz mekanda bulu$ursunuz
in$allah kavu$maniz en rahat ve güzel nerde gecicekse orda olur

inş öle olur canımm

kızlar ya ben artık inanıyorum tektip geliyooo delikafadulden

şimdi show tv de izledim koca bir başlık atmışlar şafak 270 e düşecek tek tip geliyo diye :lepi: Allah'ım kalbim durcaktı. tasarı hazırmış meclise sunulcakmış arkasından da bedelli çıkar diyolar. inşallah yarabbim yaa hep böyle söylentiler vardı ama hiç bu kadar net haberler yapılmamıştı bütün kanallarda manşet oldu yaa.. olucak inşallah ama ne zaman çabuk olsunnnn şafağım 180 e düşcek pat diye :lepi:

:Saruboceq: in$allah canim

mehabbetim demi$miydim delikafadulden kuzenimle sevdigim ayni yerde asker ciktilar kaydirigubbakcemile3 böyle $ans da bi beni bulur zaten

vaaay anasını aa ne güzel kız irtibat kur işte öle oh hadi hadi yine iisinopuyorumnanaktan

dah ahiç görüşemdinizmi
ogünden sorna

vaaay anasını aa ne güzel kız irtibat kur işte öle oh hadi hadi yine iisinopuyorumnanaktan

dah ahiç görüşemdinizmi
ogünden sorna

kaydirigubbakcemile3 koskoca türkiyede bi ucundan geldi buldu benimkini
o kuzenimle en son kücüklügümüzde görü$mü$üz canim biz , sonra annemler almanyaya gelince onlar da memleketten gidince yazlari da görü$emez olduk yani , pek konu$mu$lugumuz yok iki yabanci gibiyiz de diyebilirim
ama yapicam artik bi$eyler, ailem tombi$imden haberdar olmadigi icin gizli sakli olcak yine :1ninca: her ne kadar sevmesemde bu i$leri, benimkine söyleyim de bulsun onu sonrasina da bakariz elime dü$tü artik :dilcikar: o bana cektirirse kuzenim de orda ona cektirir

yok canim görü$medik en son gecen hafta cumartesi car$i izninde görü$mü$tük boshayallersmile ben aramadim / mesaj atmadim , kendisi de aynen öyle

Ayhh inşallah canım ya valla bana da kesın gbı gelıyooo:dance:

Kizlar slmmmm ....

Bende şafak mafak kalmadı artiiik
1haftadir uğrayamiyorum cok yogun gecti sanmayin ümitle gecirdim hergünü..
Zaten geldiğinin ilk günü gicikliklara basladi ..
Suan iyiyiz , yarın bişeyler yapicaz. ..

Ama ilk bas cok yabancilk cektim , sanki o ümit değilmiş gibi ..

Allahin izniyle hepinizin askeri sağ salim gelsin .. Öpüldünüz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…