Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyi yapmışsın cicim aklı başına gelir belki :mymeka:

hepimizde aynı korku aynı telaş var demekki kızlar.. valla yeni yeni anlıyorum bize çıkarttıkları huzursuzlukları...

aman bizdede tam teri o unutmaz normalde ama o gün geldinde cocun unutkanlı geliyo klava:
ama canim cikma teklifi etmis vedat napsin kiskanmis cildirmistir yerimseniben
evet alisiyo insan 15 ay hep askeriyede olmasina , elinin altinda olmasina böyle zor geliyodur
ama insallah kisa zamanda alisirsiniz yine

[/B]

umuarım cicim öle olur :asigim:

iyi yapmışsın cicim aklı başına gelir belki :mymeka:

hepimizde aynı korku aynı telaş var demekki kızlar.. valla yeni yeni anlıyorum bize çıkarttıkları huzursuzlukları...
in$allah gelir canim kaydirigubbakcemile5

aman bizdede tam teri o unutmaz normalde ama o gün geldinde cocun unutkanlı geliyo klava:

umuarım cicim öle olur :asigim:
olur olur zamanla olur hersey :Saruboceq:

kizlar benim acil gitmem gerekiyo öpüyorum herkesi opuyorumnanaktan

kızlaarr şimdi sevgilimle nette konuştukk...çok mutluyumm yaaaa,,,4 kasım da burda olcak dediki bi ka günlüğüne bir yerlere kaçalım dedii,,marmarise gidelim diooo:asigim:böyle sessiz sakin yeşillik bir yer arıyoruz kafa dinleyebileceğimiz marmaris biraz uzak geldi bana ne çok yakın olsun istioruz ne de uzak sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?

tek erkegimsin..
ömrümü gecirmek istedigim tek kisisin..
sen benim icin dogru kisisin, buna eminim..
sen benim Ömrümsün..
sen benim tek kiymetlimsin..
sensiz hicbirsey olmuyor, hicbirsey yolunda gitmiyor..
Zaman durmus, Saat yavaslamis gibi..
sen hep hayatimda olmalisin, sen hep benimle olmalisin, sen hep BENIM kalmalisin..
ben her sabah senin kollarinda uyanmaliyim.
seni öpücüklerimle uyandirmaliyim..
cocuklarimiz olmali seninle..
sana ve bana cok benzemeliler..
beraber büyütmeliyiz onlari, ortak dogrularimizla..
beraber yaslanmaliyiz biz..
sensin, evet evet sensin, Nikah'da EVET diyecegim, Kocam olmasi gereken tek kisi Sen olmalisin
seni cok seviyorum hayatimi ugruna feda edebilecegim tek Ask'im..opuyorumnanaktan:asigim:

oo hadi hayirli olsun canim $imdiden :dance:

şafak 402
mehtap 5

turkbayragiturkbayragi
kaydirigubbakcemile5 $afak 402 turkbayragi 300 lere cok az kaldi

Babyke ma$allah canim mehtabina delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…