- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.521
ama canim cikma teklifi etmis vedat napsin kiskanmis cildirmistir yerimseniben
evet alisiyo insan 15 ay hep askeriyede olmasina , elinin altinda olmasina böyle zor geliyodur
ama insallah kisa zamanda alisirsiniz yine
sagol canim opuyorumnanaktan
benimde cok hosuma gitti bu karar delikafadulden
aynen öyle canim ilk basta ben kaciyodum o kovaliyodu , bakti ki bende istiyorum onu kendini geri cekti
ama yeter bu kadar kovaladigim :dilcikar: bundan sonra böyle
ben kamerayi takmam felan deyince " peki. " dedi sustu , böyle cikar gider diyodum
cikarken ben cikiyorum görüsürüz dedi şakkıdı ALLAHa emanet ol grsrz yerimseniben dedim
in$allah dedi , normalde hep son sözü ben söylerim bu cevrimdisi olana kadar konu$urum daha yani bi birakmam sırnaşık şey ama bi$ey demedim gitti
yazmasi bile $a$irtti cikarken
Bende 3 aydan sonra dagıtıma geldiginde öyle olmuştum canm dışarı bile çıksın istememiştim sadece 1 gün buluşmamıştık onda bile çok kötü olmuştum şimdi nerde oldugunu ne yaptıgını biliyorum ama serbest olunca nedense bende korkuyorum saçma bir şeklde :sinifsinif:
aman bizdede tam teri o unutmaz normalde ama o gün geldinde cocun unutkanlı geliyoanamm ben ay dönümümüzü unuttum diye kaç gün surat yaptı benimkii Unutmuyo öyle şeyleri.. 9. ayımızda askerdeydi doğal olarak çiçek buketi göndermiş bana o sırada onunla telde konuşuyodum işyerindeydim şok olmuştum yaa yıldönümümüzde gelmeyi çok istedi ama gelememişti birkaç gün sonrasında yanımda olabilmişti boshayallersmile :asigim:
ama canim cikma teklifi etmis vedat napsin kiskanmis cildirmistir yerimseniben
evet alisiyo insan 15 ay hep askeriyede olmasina , elinin altinda olmasina böyle zor geliyodur
ama insallah kisa zamanda alisirsiniz yine
[/B]
in$allah gelir canim kaydirigubbakcemile5iyi yapmışsın cicim aklı başına gelir belki :mymeka:
hepimizde aynı korku aynı telaş var demekki kızlar.. valla yeni yeni anlıyorum bize çıkarttıkları huzursuzlukları...
olur olur zamanla olur hersey :Saruboceq:aman bizdede tam teri o unutmaz normalde ama o gün geldinde cocun unutkanlı geliyoklava:
umuarım cicim öle olur :asigim:
Duygum sen İzmir' denmisin ?
şafak 402
mehtap 5
turkbayragiturkbayragi
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
oo hadi hayirli olsun canim $imdiden :dance:kızlaarr şimdi sevgilimle nette konuştukk...çok mutluyumm yaaaa,,,4 kasım da burda olcak dediki bi ka günlüğüne bir yerlere kaçalım dedii,,marmarise gidelim diooo:asigim:böyle sessiz sakin yeşillik bir yer arıyoruz kafa dinleyebileceğimiz marmaris biraz uzak geldi bana ne çok yakın olsun istioruz ne de uzak sizin tavsiye edebileceğiniz yerler var mı?
kaydirigubbakcemile5 $afak 402 turkbayragi 300 lere cok az kaldişafak 402
mehtap 5
turkbayragiturkbayragi
maşallah canım şafagına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?