- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.481
canım benim acı deme sabret bende hiç bilmiyorum bizim kısa dönemdi ondan ama git törene ben gidemedim içimde kaldı
canım çıkıyorm ben öpüyorum iyi geceler opuyorumnanaktan
haklisin canim zaten kirk yilin ba$i akli ba$ina geliyo o da fazla sürmüyo yani tekrar gidiyo :dilcikar:erkek milleti..gelse bile tekrar gider benden söylemesi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
görü$tük tatlim senle hallettik dimi kaydirigubbakcemile5ladyım nerelerdesımmmm eyvahedigeldismile
benimkinin orda da 65kilo bulunmu$ canim , daha $imdi yeni duydum bende :bbo: ALLAHim tüm askerleri korusun:Saruboceq:Aşkımın oldugu yerde 25 kilo patlayıcı bulunmuş kızlar ya ben bunu haberlerde göremedim arkadaşım bizdeydi. Aşkımın arkadaşlarının ailesi filan hemen aramışlar bişey oldumu size diye ben aramayınca çok üzülmüş aşkım hiç haberleri filan izleme zaten burda aşkın askerde sen hiç tınlama filan dedi çok üzüldüm sonra tatlıya bağladık ama yinede kıyamam ya :gitme:
dadluuuuum hic görü$emiyoz senle kiz , nasil gidiyo a$kinla delikafaduldenslm dadluslarım nasılsınız bakayım
ma$allah $afagina canimbugün şafağımız çanakkale 17 aşkımla tanıştığımız memleket ve bugün benim doğum günüm
dadluuuuum hic görü$emiyoz senle kiz , nasil gidiyo a$kinla delikafadulden
günaydın kızlar
turkbayragişafak 85turkbayragi
Kiiiiiiiiiiiiiiizlar delikafaduldendelikafadulden tombi$im dün beni cok uyuz etmi$ti biliyosunuz cok sinir olmu$tmklava:
bugün yine car$i izni var , kendi kendime diyodum bugün yazmicam felan girdim msne
yazmadi beyimiz ilk , ALLAHima $ükür dualarim kabul oldu
birden kamerani hala takmadinmi sen dedi , cok $a$irdim :lepi:
hayir dedim güldüm kamerayla i$im yok diye
tak $imdi hadi bekliyorum dedi , tabi ben dün sinir oldum , kendi kendime kararlar aldim
yazmicam-umursamicam-ilgilenmicem diye
taksam da kurulu degil kamera dedim , kur $imdi hadi daha burdayim dedi
olmaz $imdi i$im var ba$ka zaman dedim sustum :dilcikar:
peki dedi sustu o da , böyle de cikar gider lülülülülülü cooook güzel oldu bundan sonra böyle
oooooooooooo plakalara az kalmıs masallah safagına dadlum turkbayragi
slm kızlarrr uzun zamandır gıremedımmm hatta sımdıde cıddee dıyıp gene kacıyorum :))
duygucum sanırım sen askerıne kavusmussunn cok sevındımm kac gun oldu gelelı ??
daırıs bızım baısmıza olsun ınsalllahh
safak 211
mehtap 31
optum hepnızııı
az kaldı valla kuzummm
benimki gelebilirse bayramda yanımda gelme demiştim ama dayanamıcak yine benim haylazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?