- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.501
kız gelmesin daha cabuk kavusursunuz turkbayragi
Selam canim naber:hulya:selam kızlar nasılsınız akşam yine kaynatmışsınız
ooo ma$allah siyahincim ya plakalara az kalmi$ delikafadulden ondan sonra da cabucak gecer biter zatengünaydın kızlar
turkbayragişafak 85turkbayragi
kücük tarti$malarda normal canim , benim arkada$da $uan o durumda yerimsenibenmasallah kavgalarımız oluyor ama genede ii anlasıyoruz diyebilirim bazı sorunlarımızı atlattık cok şükür ama askerlikten geldikten sonra iş güc konularını yerlerini oturtmaya calısıyoruz bendede ondada bi bocalama var ama genede masallah bize
yok canim yok iyi oluyo ona , dün cok sinir ettikıyamam kız takaydın ya ne olucaktı sanki takıp umursamaz davransaydın keske hiç değilse görmüş olurdun tabi bu sana ne yaptıklarına baglı
tatlım zaten normal izin kullandırtmıyorum..
3 günlük izni kaldı onun için 3 gün daha beklemem dedim
evciyatla gelicek gelebilirse annesi almaya gidicek
Selam canim naber:hulya:
ooo ma$allah siyahincim ya plakalara az kalmi$ delikafadulden ondan sonra da cabucak gecer biter zaten
kücük tarti$malarda normal canim , benim arkada$da $uan o durumda yerimseniben
ALLAH kolaylik versin canim iN$allah her$ey gönlünüzce olur :Saruboceq:
yok canim yok iyi oluyo ona , dün cok sinir ettiklava:
bundan sonra öyle her istedigi hemen olmaz :dilcikar:
evet kız sen nerdesin ne zamandan beri bakimklava: askerim geleli bi haftayı gecik olmusturmur en fazla 2 hafta daha yeni geldi zaten ne yapıon nasılsın bakalım anlat
hımm ozaman olur hiç değilse hem safak azalır hemde görmüş olursun ama geri göndermesi cok zor oluyor ya
eyvahedigeldismile
saol cicim benimm son 4 teyimm :sm_cool:
Çok kararlı gördüm seni bu kez hadi bakalım.. yerimseniben
kücük tarti$malarda normal canim , benim arkada$da $uan o durumda yerimseniben
ALLAH kolaylik versin canim iN$allah her$ey gönlünüzce olur :Saruboceq:
yok canim yok iyi oluyo ona , dün cok sinir ettiklava:
bundan sonra öyle her istedigi hemen olmaz :dilcikar:
ma$allah ya
benimde 300 lere son 2 delikafadulden
evet canim bundan sonra böyle , dün o umursamaz haliyle aklimi basima getirdi :dilcikar:
bide burda bi kac sey okudum , cantada keklik hesabina döndü bizimki artik biliyo ya ilgileniyorum
o yüzden bu kez baya kararliyim ya hadi bakalim :1rolleyes:
Sorma tatlım yaa çok zor olucak hemde.. Son görüşüm olucak tezkereye kadar günler nasıl geçicek bilmiyorum.. Gelme falan dedim ama bir yandan da içim içimi yiyo o kadar özledim ki :kedi:
Hadi bakalım tatlım tuttum bu kararlı halini.. Kaçan kovalanıyo bu devirde.. :lepi:
sorma dadlum yaaa askerlikte daha ii anlasıyorduk buraya geldi ne bilim yabancı gibi hissetim o değilde ben öle hiissettim alısamadım ilk zamanlarda şimdi manisada cok özledim haylazımı kavga ediyoruz dün gece mesela ettik bizimkiler kavgada denmezde nasıl diyim ya tartısma mahalleden biri bana cıkma teklifi etti diye cıldırdı gene eyvahedigeldismile onunda bocaladı anlar oluyor bi yere gidicek ya mesela benim onun biyere gitmesi şimdi tuhafıma gidiyor alısmısım hep askeryede bi yere gidince gitmesinden değil ama içimi sacma bi korku alıyor sinirleniyorum benimde anlısmam lazım anlıcan ufffffff su ayı atlatalımda alısırz
kız ben nasıl dayandım son izne gittikten sonra onu tam 8 ay göremedim :1shok:
tatlım şu duyguyu bende hep izne geldiğinde yaşıyorum ya.. oakdar alışmışım ki onun tek bir yerde olduğunu bilmeye.. sanki dışarı çıktığında birşeyler değişicekmiş gibi.. saçmalıyorum farkındayım ona da bunu yansıtmak istemiyorum ama içim içimi yiyo eyvahedigeldismile
eyvah eyvahh
ben biraz fazla oluyorum galiba
en son temmuz 19 da görmüştüm de :kedi:
yuh kız biz nasıl dayandık ozaman vedat her seferinde diyodu gelm gelim gelim ben hep resti cekiyordum gel beni göremeden gidersin diyordum ikide yapmısım zaten ceza aldık 10 gün gec geldi ya eger iznini kullansaydı bi ay daha gec gelicekti turkbayragi
hehe valla ttlım diyorum ya biz izin üzerine ihtisas yaptık diye.. Bizimde 4 günlük cezamız vardı ama 10 gün erken terhis alınca ferahladı içim doğum günüme bile yetişemez diyordum yakaladı vallaa
ayy bizimki biliyomusun yıl dönümümüzü unutmustu simdi gene unutursa artık nasıl yüzüme bakar bilemem
ama canim cikma teklifi etmis vedat napsin kiskanmis cildirmistir yerimsenibensorma dadlum yaaa askerlikte daha ii anlasıyorduk buraya geldi ne bilim yabancı gibi hissetim o değilde ben öle hiissettim alısamadım ilk zamanlarda şimdi manisada cok özledim haylazımı kavga ediyoruz dün gece mesela ettik bizimkiler kavgada denmezde nasıl diyim ya tartısma mahalleden biri bana cıkma teklifi etti diye cıldırdı gene eyvahedigeldismile onunda bocaladı anlar oluyor bi yere gidicek ya mesela benim onun biyere gitmesi şimdi tuhafıma gidiyor alısmısım hep askeryede bi yere gidince gitmesinden değil ama içimi sacma bi korku alıyor sinirleniyorum benimde anlısmam lazım anlıcan ufffffff su ayı atlatalımda alısırz
sagol canim opuyorumnanaktanHadi bakalım tatlım tuttum bu kararlı halini.. Kaçan kovalanıyo bu devirde.. :lepi:
tatlım şu duyguyu bende hep izne geldiğinde yaşıyorum ya.. oakdar alışmışım ki onun tek bir yerde olduğunu bilmeye.. sanki dışarı çıktığında birşeyler değişicekmiş gibi.. saçmalıyorum farkındayım ona da bunu yansıtmak istemiyorum ama içim içimi yiyo eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?