Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar nasılsınız akşam yine kaynatmışsınız
Selam canim naber:hulya:

günaydın kızlar

turkbayragişafak 85turkbayragi
ooo ma$allah siyahincim ya plakalara az kalmi$ delikafadulden ondan sonra da cabucak gecer biter zaten

kücük tarti$malarda normal canim , benim arkada$da $uan o durumda yerimseniben
ALLAH kolaylik versin canim iN$allah her$ey gönlünüzce olur :Saruboceq:

kıyamam kız takaydın ya ne olucaktı sanki takıp umursamaz davransaydın keske hiç değilse görmüş olurdun tabi bu sana ne yaptıklarına baglı
yok canim yok iyi oluyo ona , dün cok sinir etti klava:
bundan sonra öyle her istedigi hemen olmaz :dilcikar:

saol cicim benimm son 4 teyimm :sm_cool:
Çok kararlı gördüm seni bu kez hadi bakalım.. yerimseniben

evet kız sen nerdesin ne zamandan beri bakimklava: askerim geleli bi haftayı gecik olmusturmur en fazla 2 hafta daha yeni geldi zaten ne yapıon nasılsın bakalım anlat

ayy canımm sormaa merkezden bıraz dısarda bı evımız varr sıcaklardan falan kactık yazı orda gecırıyoruz ordada malum ınternet yokkk bırazdan tekrar gıdıcem bayramdan sonra ancak gelıcem eve galıba
valla cok ozledım sızlerı alısmısım buraya
senın adınada cok sevındım eee nasıl gıdıyoı hasret gıderdınız mı :))
askerlık psıkolojısınden cıktı mı
benım sımdı cıkmam lazım canım cok optum senı gorusmek uzree

hımm ozaman olur hiç değilse hem safak azalır hemde görmüş olursun ama geri göndermesi cok zor oluyor ya
eyvahedigeldismile

Sorma tatlım yaa çok zor olucak hemde.. Son görüşüm olucak tezkereye kadar günler nasıl geçicek bilmiyorum.. Gelme falan dedim ama bir yandan da içim içimi yiyo o kadar özledim ki :kedi:

saol cicim benimm son 4 teyimm :sm_cool:
Çok kararlı gördüm seni bu kez hadi bakalım.. yerimseniben

ma$allah ya
benimde 300 lere son 2 delikafadulden
evet canim bundan sonra böyle , dün o umursamaz haliyle aklimi basima getirdi :dilcikar:
bide burda bi kac sey okudum , cantada keklik hesabina döndü bizimki artik biliyo ya ilgileniyorum
o yüzden bu kez baya kararliyim ya hadi bakalim :1rolleyes:

sorma dadlum yaaa askerlikte daha ii anlasıyorduk buraya geldi ne bilim yabancı gibi hissetim o değilde ben öle hiissettim alısamadım ilk zamanlarda şimdi manisada cok özledim haylazımı kavga ediyoruz dün gece mesela ettik bizimkiler kavgada denmezde nasıl diyim ya tartısma mahalleden biri bana cıkma teklifi etti diye cıldırdı gene eyvahedigeldismile onunda bocaladı anlar oluyor bi yere gidicek ya mesela benim onun biyere gitmesi şimdi tuhafıma gidiyor alısmısım hep askeryede bi yere gidince gitmesinden değil ama içimi sacma bi korku alıyor sinirleniyorum benimde anlısmam lazım anlıcan ufffffff su ayı atlatalımda alısırz

Hadi bakalım tatlım tuttum bu kararlı halini.. Kaçan kovalanıyo bu devirde.. :lepi:

tatlım şu duyguyu bende hep izne geldiğinde yaşıyorum ya.. oakdar alışmışım ki onun tek bir yerde olduğunu bilmeye.. sanki dışarı çıktığında birşeyler değişicekmiş gibi.. saçmalıyorum farkındayım ona da bunu yansıtmak istemiyorum ama içim içimi yiyo eyvahedigeldismile

normalde böle bi yapıda bi insan değilimdir zaten askıma derm gittin yeri arkadaslarını biliyim napcanızı söle kacta gelceni genelde beraber kararlastırırz haberim olsun maksat yani rahatsızda etmem arda hayatım nasılsın diye msj atmak istersem nadir atarım genelde o bana msj ceker ya ben ona güveniyorum zatende nasıl diyim işte alıskanlıktan oluyr bunlar sürekli askeriyede orda olması simdi biyerlere gitmesi kim olursa olsun içimi tedirgin ediyo buda beni huysuzlastırıyor ister istemez bunu daha ben ona sölemedim zaten cokta müsayit olmuyorzda bi aksam ayarlayıp cıkabilirsek doru düzgün herseyi ayrıntısıyla konusmanın zamanı geldi her askerden dönüncede böle sorunlar yasanıyor zaten

eyvah eyvahh
ben biraz fazla oluyorum galiba
en son temmuz 19 da görmüştüm de :kedi:

yuh kız biz nasıl dayandık ozaman vedat her seferinde diyodu gelm gelim gelim ben hep resti cekiyordum gel beni göremeden gidersin diyordum ikide yapmısım zaten ceza aldık 10 gün gec geldi ya eger iznini kullansaydı bi ay daha gec gelicekti turkbayragi

hehe valla ttlım diyorum ya biz izin üzerine ihtisas yaptık diye.. Bizimde 4 günlük cezamız vardı ama 10 gün erken terhis alınca ferahladı içim doğum günüme bile yetişemez diyordum yakaladı vallaa

hehe valla ttlım diyorum ya biz izin üzerine ihtisas yaptık diye.. Bizimde 4 günlük cezamız vardı ama 10 gün erken terhis alınca ferahladı içim doğum günüme bile yetişemez diyordum yakaladı vallaa

ayy bizimki biliyomusun yıl dönümümüzü unutmustu simdi gene unutursa artık nasıl yüzüme bakar bilemem

ayy bizimki biliyomusun yıl dönümümüzü unutmustu simdi gene unutursa artık nasıl yüzüme bakar bilemem

anamm ben ay dönümümüzü unuttum diye kaç gün surat yaptı benimkii Unutmuyo öyle şeyleri.. 9. ayımızda askerdeydi doğal olarak çiçek buketi göndermiş bana o sırada onunla telde konuşuyodum işyerindeydim şok olmuştum yaa yıldönümümüzde gelmeyi çok istedi ama gelememişti birkaç gün sonrasında yanımda olabilmişti boshayallersmile :asigim:

ama canim cikma teklifi etmis vedat napsin kiskanmis cildirmistir yerimseniben
evet alisiyo insan 15 ay hep askeriyede olmasina , elinin altinda olmasina böyle zor geliyodur
ama insallah kisa zamanda alisirsiniz yine

Hadi bakalım tatlım tuttum bu kararlı halini.. Kaçan kovalanıyo bu devirde.. :lepi:
sagol canim opuyorumnanaktan
benimde cok hosuma gitti bu karar delikafadulden
aynen öyle canim ilk basta ben kaciyodum o kovaliyodu , bakti ki bende istiyorum onu kendini geri cekti
ama yeter bu kadar kovaladigim :dilcikar: bundan sonra böyle
ben kamerayi takmam felan deyince " peki. " dedi sustu , böyle cikar gider diyodum
cikarken ben cikiyorum görüsürüz dedi şakkıdı ALLAHa emanet ol grsrz yerimseniben dedim
in$allah dedi , normalde hep son sözü ben söylerim bu cevrimdisi olana kadar konu$urum daha yani bi birakmam sırnaşık şey ama bi$ey demedim gitti
yazmasi bile $a$irtti cikarken

Bende 3 aydan sonra dagıtıma geldiginde öyle olmuştum canm dışarı bile çıksın istememiştim sadece 1 gün buluşmamıştık onda bile çok kötü olmuştum şimdi nerde oldugunu ne yaptıgını biliyorum ama serbest olunca nedense bende korkuyorum saçma bir şeklde :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…