- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.721
KIZLAR ÇOK MUTLUYUM opuyorumnanaktan
AZ ÖNCE AŞKIM ARADI USTA BİRLİĞİ BELLİ OLMUŞ
DENİZLİYE DÜŞMÜŞ YAA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM HAYIRLISIYLA GELİR İNŞALLAH
18 yaşımda evlendim şimdi 20 yaşımdayım eşim 21 yaşında benkilo vermedim aldım ben stres yapınca yiyorum üzülünce kilo alanlardanım bennnnn cokacimcoookinşallah bizimkide bitecek az kaldı jayırlısıyla bi gelse artık yruldum yıprandım bunaldımmmmmmmmmm az kaldı ama şafak 106 bu gece gene göreve gitti 15 günlük hemde 15 gün sesini duyamıycam nasıl bilemiycem tunceli dağlarında sürünecek bitanemm offfffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben:gitme:
vee ve veee ilk resimmm...
uçaktan indik akçakaleye dğru yol alıyoruz ellerim terliyor ağlamak ile gülmek arası garip bi duygudayım kilometreleri saydım 50 ve 40 ve 30 ve 20 ve 10 diye
aradım aşkım dedim geldik görüyorum dedi hiç bişey diyemedim
hava karanlık 5dakika sonra birisi koşuyordu baktımmmm ömrüm geliyorr ömrümmm bitanem geliyor kızlar uzun uzun sarılmak için bekledim önce ablası ve eniştesiyle sarıldı
sonra sarıldımmmm kokladımmmm canım dedimmmmm ömrümmmm...
]
gazme kaynanama bir şaka yaptımki walla sormakaydirigubbakcemile3
dedimki anne ercan diyerbakıra düşmüş felan dedim .herkez şokta tabiki baktım çok üzülüyo kıyamadım yok yok şaka dedim denizli dedim bir çığlık attı warya çok sevindi kadıncağız sevinçten ağlamaya başladı konuşamicam dedi eşine verdi.oda bana ya sen ne yaptın kadını öldüreceksin bu yaştan sonra beni karısızmı bırakacan felan diyor gülüyor bi taraftandakaydirigubbakcemile3
kız kardeşi desen zaten ateşpüskürüyo yani beni yakalasar mahvedeceklerdi walladelikafadulden
neyse sonra herkez mutlu oldu tabiki çok şükür rabbime :Saruboceq:
dua ettim hepimiz için canım allah kabul etsin:Saruboceq:
kavuşmaya az kaldı.
MEHTAP SON 3:Saruboceq:
günaydın kızlarrrr yeni kalktım walla geç yattım henüz uyanamadım daha uyku modundayım hallaaaaaa şafak 106 bir güne daha başladım bugünde bitsin kazasız belasız bugünde geçsin gitsinnnnn
ayy hadi hayırlısı güsel yere düşmüş darısı başımıza canım benim opuyorumnanaktan
sağol canım inşallh seninkide iyi bir yere düşer:Saruboceq:
delüüüü kadıncağız fena olmuştur yawww kaydirigubbakcemile3
sorma kız walla bu seferde üzüldüm yaw:sinifsinif:
mahwettik kaynanayıkaydirigubbakcemile3
sağol bebeeem inşallh :Saruboceq:
şu mehtaplar da olmasa walla halimiz perişan yaw.
bu arada ercan DENİZLİYE düşmüş emoşumhihoyyyt
KIZLAR ÇOK MUTLUYUM opuyorumnanaktan
AZ ÖNCE AŞKIM ARADI USTA BİRLİĞİ BELLİ OLMUŞ
DENİZLİYE DÜŞMÜŞ YAA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM HAYIRLISIYLA GELİR İNŞALLAH
hayırlı olsun canım
inan şimdiden sonra daha kolay olucak
hele bi gitsin yerleşsin deyerimseniben
şafak.........309
geçmiyo sanki ya
ah balım çok sağol kardeşimopuyorumnanaktan
bende onun için sabrediyorum gülüm yaa şu ustaa bir başlasınki bizim özel hayatımıza dair palnlarda yaklaşsın anlarsın yakaydirigubbakcemile3
ah ahh anlamam mı güzelim,ben de bekliyorum Şeniz
askerlik bitince mi düşünüyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?