- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #7.681
18 yaşımda evlendim şimdi 20 yaşımdayım eşim 21 yaşında benkilo vermedim aldım ben stres yapınca yiyorum üzülünce kilo alanlardanım bennnnn cokacimcoookinşallah bizimkide bitecek az kaldı jayırlısıyla bi gelse artık yruldum yıprandım bunaldımmmmmmmmmm az kaldı ama şafak 106 bu gece gene göreve gitti 15 günlük hemde 15 gün sesini duyamıycam nasıl bilemiycem tunceli dağlarında sürünecek bitanemm offfffffffffffffffffffffffffffmafoldumbenmafoldumben:gitme:
KIZLAR ÇOK MUTLUYUM opuyorumnanaktan
AZ ÖNCE AŞKIM ARADI USTA BİRLİĞİ BELLİ OLMUŞ
DENİZLİYE DÜŞMÜŞ YAA ALLAHIM ÇOK MUTLUYUM HAYIRLISIYLA GELİR İNŞALLAH
bıdış canım senin düğün şafağın benim kendi şafağım aynıyız kaydirigubbakcemile5
aynı gün kavuşuyoruz kaydirigubbakcemile3
beraber sayarız artık
öptüüüüm canımmhihoyyythihoyyyt
gamzecim sabır bitanem geçicek bugünler kocişin yanında olucak
sıkma canını pozitif düşün e mi
ağlamak zırlamak yoklmaz:
kocişininde haberi olsa çooook üzülür dimi onları üzmek yokkaydirigubbakcemile5
bitecekmi bilmiyorum bitsin istiyorum ama belli olmuyorki işte bugün bi şehitimiz daha var allah rahmet eylesin canım yandı duydunca içim acıdı yaa kocam tehlikeli yerde hergün operasyondaa kelle koltukta içim hiç rahat değilki hergün bi korkuyla yaşıyorum...daha geçen gün bi çatışmaya daha girmişler yüreğim ağzımda yaşıyorum hergün inşallah allahım korusun sevdiklerimizi bizlere bağışlasınallah yardımcı olsun askerlerimize cnm bnm...
Içini ferah tutmaya çalışşş hadi biticek allahın izniyle biliyorsun sendekaydirigubbakcemile
ben urfaya gittim aşkımı gördümmm geldim ekliyimmii size resimleriiii :)
bende kötüyüm hemde herzaman içimde ağır gelen bişilerle yatıp kalkıyorum yüreğime bişiler oturmuş kalkmıyor nefes almamı zorlaştırıyo sankiama sabrediyoruz gülüm allah çekemeyeceğimiz yük yüklemezmiş ...dayanıyoruz iyi kötü geçiriyoruz günleri işte:kedi:
Canım benım ya üzme kendini sakın bol bol dua et.allahım hepsinin yanında.bak kötü oldum şimdi.sabır bitanem sabır lütfen:1hug:
şafak : 291 ardahan
ıcimde bi sıkıntı var hayir olur ins..
sessini duydum askimin ama cok sıkılıyorum... Yarin ucaga binecegim ama heycan bile yok icimde türkiyeye gelecegim diye sevinemiyorum bile ya..
acaip mutsuzum kizlarr yaaa .. Daraliyorum.. Sıkılıyorum.. Bunalimdayimmm sankiii yaaa....
allahımmm senn orhan'mmmı koru yarabbım ♥
offf offffff patlıcammm sıkıntıdannnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben
amanınnnn kurban olurum ben sizee yaaaa offff görünce bi tuhaf oldummm canlı kanlı asker yaaaa ben aylardır görmedim sevindim yaa sanki kendi kocamı görmeye gitmişim gibi sevindimmmm çabuk ol azzzzzıcıkk yaaa
vee ve veee ilk resimmm...
uçaktan indik akçakaleye dğru yol alıyoruz ellerim terliyor ağlamak ile gülmek arası garip bi duygudayım kilometreleri saydım 50 ve 40 ve 30 ve 20 ve 10 diye
aradım aşkım dedim geldik görüyorum dedi hiç bişey diyemedim
hava karanlık 5dakika sonra birisi koşuyordu baktımmmm ömrüm geliyorr ömrümmm bitanem geliyor kızlar uzun uzun sarılmak için bekledim önce ablası ve eniştesiyle sarıldı
sonra sarıldımmmm kokladımmmm canım dedimmmmm ömrümmmm...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?