Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gazme kaynanama bir şaka yaptımki walla sormakaydirigubbakcemile3
dedimki anne ercan diyerbakıra düşmüş felan dedim .herkez şokta tabiki baktım çok üzülüyo kıyamadım yok yok şaka dedim denizli dedim bir çığlık attı warya çok sevindi kadıncağız sevinçten ağlamaya başladı konuşamicam dedi eşine verdi.oda bana ya sen ne yaptın kadını öldüreceksin bu yaştan sonra beni karısızmı bırakacan felan diyor gülüyor bi taraftandakaydirigubbakcemile3
kız kardeşi desen zaten ateşpüskürüyo yani beni yakalasar mahvedeceklerdi walladelikafadulden
neyse sonra herkez mutlu oldu tabiki çok şükür rabbime :Saruboceq:
dua ettim hepimiz için canım allah kabul etsin:Saruboceq:

:):):) hihi allah seni napmasın kız iyi yapmşsn :)

benimkinin urfaya düştüğünü herkesss biliyormuş enson annesi ve ben öğrendim...
olay yapcam ya ufak çaplı bi kriz geçirdim tabi sanki oraya başka asker gitmiyor...
ne yazıldıysa o olur kızlar gönlünüzü ferah tutun dualarınızı eksik etmeyin...

manyahhhh garııı denirmi hiç öyleeee beeee ama walla iyi yere kapak attıı eniştee walla ohh kebap walla yata yata bitirip gelecek askerliği yatmasa bile çarşısı olacak nete girecek sen gidebilirisn tehlikesiz yerr DAHA SAYAYIMMI BEEEE yüreğime öküz oturduuu beeee muhammedim geldi aklımaaaaa şimdi dağlarda gülüm benim yaaaa allahım korusun onuuu

Şafak 81 >>> DÜZCE ..

SON TESKERECİ

Başkale

gelmez dediğimiz günler geliyo
geçen sene bu zamanlarda İzmir'deydin aşkım
zaman diyorum sadece sabır .. yine burda olucaksın biliyorum
ben küstüğüm herşeyle yeniden barışıcam
seninle sevdiğim şehrimi kendime yabancı hissetmicem
yüreğimin ortasına olmadık vakitlerde taş oturmucak
ah bi gelsen sevdiğimmmm..
az kaldı az!
mutluyum bugün daha bi umutluyum kaydirigubbakcemile2
bi zamanlar hayalini kurmaya korktuğumuz günler işte
geldi aşkımm şaka maka bizde bitiricez galiba
bugünlerimize bin defa şükür :Saruboceq:

sağol ebuş yüreğine sağlık rabbim duysun sesini allah razı olsun gülümm iyi geceler

hepinizden allah razı olsun canıııım. eğer sen bu topiği açmasaydın nasıl geçerdi günlerim bilemiyorum.ben sıkıntımı sizlerle atıyorum sizlerle haberleşiyorum sizlerin desteğiyle ayakta duruyorum beni bir anlayan sizlersiniz canım benim oyüzden iyiki varsınız:1hug:

günaydın kızlarrrr yeni kalktım walla geç yattım henüz uyanamadım daha uyku modundayım hallaaaaaa şafak 106 bir güne daha başladım bugünde bitsin kazasız belasız bugünde geçsin gitsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…