Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bende şimdi baktımda gerçekten sinir bozucu... klava:
Herkesin bir annesi babası kardeşi var sonuçta..
Hayat parası olanlara tabi.. Garibim ölmüş kimin umurunda

Evet öyle bir ayrım yapıyorlarki kızlar bunlar burda bize yapıyorlarsa bu havaları askerleri bizim askerlerimize ne havalar atıyordur. Gerçekten çok sinirlerim bozuldu. Benimki kurtulsunda size ne olursa olsun sizinki okumamış canı önemsiz demeye getiriyorlar kötükedihüso kötükedihüso klava:

meg bende baktım konu ilk açıldığında yorum yağpmıştım ne sinir bozucu birşey bu ya benim askerim 3. sınıfta dondurdu gitti hayata erken atılayım diye ne var ha okumuşsun ha okumamışsın sen de oda can taşıyor ve arkanda her ikisininde bekleyeni var

tatlım genel olarak komutanlarpek sevmiyor bunları 6 aylıklara bile poşet diyor biizmkiler baksana.. ki sanmıorum aynı yerde yaptıklarını

siyah inci ve wbluebluew çok teşekkür ederim. gerçekten çok az kaldı heyecan dorukta.kızlar inşallah bir an önce sizin şafalarınızda biter kavuşursunuz askerlerinize:asigim:

tatlım genel olarak komutanlarpek sevmiyor bunları 6 aylıklara bile poşet diyor biizmkiler baksana.. ki sanmıorum aynı yerde yaptıklarını

aynı yerde yapıyorlar benim askerin yanına gelmişler koğuşlar farklı ama 15 aylıklar bunları eziyormuş alt devre gelmediği için benim askerimde eziliyor sonuçta ama onlara sor bize gıcıklık olsun diye yapıyorlar derler

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...232 suSu_...

...261 angelgozde...

...261 ecem3004...

...263 kardelen44...

...263 grimsi_...

...264 mavimavimavi...

...264 yengec123...

...267 duygu.c...

..270 nuran07...

turkbayragi...309 nefesim ...turkbayragi

turkbayragi...319 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...351 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...357 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...357 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...357 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...357 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...359 melegim...turkbayragi

turkbayragi...359 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...361 rcd...turkbayragi

turkbayragi...364 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...369 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...401 pissy...turkbayragi

turkbayragi...401 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...407 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:duygu.c===>4:lepi:

:lepi:babyke ===> 9:lepi:

:lepi:heath_19===>30:lepi:

:lepi:melisam09===>52:lepi:

liste için teşekkürler susu..opuyorumnanaktan

sen de gideceksin 2 gün sonra bu listeden ne güzel kurtuluyosun,darısı bize inşallah..

rica ederim canımopuyorumnanaktan
sonunda 2güncük kaldı sadece yarılamaya hep ne zaman çıkıcam bu lısteden derdimm:Saruboceq:
sonunda bitirdımm darısı size inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…